poz imam Htc Desire dali mogu preko mobilnoga ili wifi interneta da se konektujem na pc kada nisam kod kuce ili dali mogu obrnuto da preko pc pregledam slike ili neto da mi nije konektovan sa USB kablom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moguce je preko ES file explorera, ali treba malo igranja sa spajanjem. jednom sam to napravio prije godinu dana i nikako da se prislilim to ponovo napraviti :D
jedino sto je bas obavezno je da komp ima logon password, a kako ja nemam password za logon, ne da mi stavljati samo da imam access fileovima na kompu.
alternativa ti je neki od programa za remote upravljanje kompjuterom, najjednostavniji je teamviewer, najpreporuceniji je phonemypc.
javi sto ti je ispalo.
Za ovo drugo - pregledavanje slika na PC-u,a da mob nije spojen na komp USB kabelom preporučujem ti ovaj program:
SwiFTP - jednostavan program.
Na kompu moraš samo dodat novu Internet lokaciju - upišeš ftp:// adresu koju ti swiFTP ispiše i username te password i imaš pristup mobu sa PC-a.
Ja sam sebi pomoću tog programa prebacivao podatke sa Desirea i na njega.
Za ovo prvo ,tu bi ti preporučio program PhoneMyPC koji je izvrstan.
Teamviewer sam koristio,al spor je i komplicirano je upravljat kompom pomoću njega i to još na Desireu.