HTC Desire HD vs iPhone 4

poruka: 30
|
čitano: 3.260
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

znaci zanima me koji je mob bolji?

do sad imao sam samo iPhone 2G pa 3G i 3Gs i sad sam htio kupit cetvorku al mi je zapeo ovaj HTC za oko.

ne zelim nikakve fanboyse ovdje nego ljude s iskustvom koji je mob bolji.

hvala{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Već imaš na forumu milijun tema o tome pa pogledaj malo

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HTC Desire HD vs iPhone 4
Do sad si imao iPhone, idi dalje s njim.
S drugim nećeš biti zadovoljan najviše zbog toga što si navikao na iOS.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
glasam za iPhone4
I'll be back
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ja također glasam za iphone 4 jer ga posjedujem 10mj i jako sam zadovoljan.

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

paaa Desire HD je bolji u svakom segmentu osim činjenice da se nisi navikao na njegovo sučelje, pa sam zaključi koliko ti to znaći. Za fanboyse koji če sada nahrupiti i gaditi me, normalno je da je bolji jer niti nisu direktna konkurencija. Direktan takmac je bio običan Desire, koji je po mom skromnom mišljenju također za mrvicu bolji mob prosjećnom korisniku..

Why so serious???

3 4 hvala 1
16 godina

Desire nikako nije konkurenicija iphone-u 4...previše mana ima...desireHD pak je i to jako dobra u svakom pogledu...

Pazi, razlike između njih su ti u veličini ekrana i oeprativnom sustavu. Više manje isti procesor(desireHD ima po benchmarku bolju grafiku) ali glavna razlika je android vs iOS. Ako ti je iOS dosadio i hoćeš promijenu, onda idi na HTC-a. Ako ti iOS paše i nemaš potrebu za većim ekranom, onda uzmi iphone4. Nemaš tu šta puno razmišljati...

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina

hvala na odgovorima.

iOS mi nije dosadio iOS mi je jako jako dobar OS ali kod iPhone-a mi je to sad vec mana sto nisu mjenjali ekran od 2G-a ( mislim na velicinu, ne ma kvalitetu )

bitan mi je veliki ekran to mi se svida kod HTC-a, a kod iPhone-a iOS i mob je sevrsen kao i HTC samo ja nikad nisam radio na Androidu i ne znam dal budem zadovoljan il ne. navikao sam na iOS i savrsen mi je.

al kod androida mi se svida sve je besplatno, makar 3Gs-a sam jailbreak-ao pa sam imao sve besplatno.

tako da sad stvarno neznam kojeg da kupim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Odi do nekog operatera, sigurno ćeš naći desireHD-a u izlogu upaljenog da prtljaš po njemu. Pa malo švrljaj i vidi kakav ti je feeling. Ili ako imaš nekog frenda pa "pozajmi" mob na koji sat da vidiš kako android diše...

Možda ti se svidi a možda ne, to ti nemogu reći, probaj pa ćeš znati sam...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Stoja kaže...

Odi do nekog operatera, sigurno ćeš naći desireHD-a u izlogu upaljenog da prtljaš po njemu. Pa malo švrljaj i vidi kakav ti je feeling. Ili ako imaš nekog frenda pa "pozajmi" mob na koji sat da vidiš kako android diše...

Možda ti se svidi a možda ne, to ti nemogu reći, probaj pa ćeš znati sam...

uredu hvala...

gledao sam na youtube-u Desire HD-a i ok mi se cini telefon.

btw mora biti dobar Android ako je najvise korisnika na njemu ili sto to ima android a iOS ne da svi imaju telefone s androidom?

17 godina
neaktivan
Meni se čini da si ti odlučio i prije nego si pitao.

Al obzirom da kažeš da ti je iOS malo dosadio, a i da bi volio veći ekran, odi na Desire HD. Nećeš fulati.
14 godina
Danny_HR kaže...
Meni se čini da si ti odlučio i prije nego si pitao.

Al obzirom da kažeš da ti je iOS malo dosadio, a i da bi volio veći ekran, odi na Desire HD. Nećeš fulati.

nije to nego samo sam rekao da mi se Android dosta svidio na youtube-u ali ne svida mi se to kad okrenes telefon vodoravno on samo spawna sliku vodoravno a na iOS-u se sve lijepo rotira.

nisam rekao da mi je dosadio iOS nego da mi je ekran na iPhone-u postao malen s tolikim godinama koristenja.

lovu imam kod sebe i sad stvarno neznam sto da kupim :/

16 godina
Stolnik kaže...

uredu hvala...

gledao sam na youtube-u Desire HD-a i ok mi se cini telefon.

btw mora biti dobar Android ako je najvise korisnika na njemu ili sto to ima android a iOS ne da svi imaju telefone s androidom?

Ok je...kažem razlika je android vs iOS...ja sam koristio androida godinu dana na HTC Desire-u(običnom ne HD) i nakraju poludio sa njim boreći se sa custom romovima i bugovima da bi mi uređaj radio kako ja želim, i preša na četvorku i doslovce zaboravio na sve brige. Ali desireHD je drastično bolji(ekranski prikaz, multitouch koji radi, bolja baterija, jače performanse nasrpam običnog desire-a) A i brz i stabilan barem kako forumaši koji su vlasnici istoga ovdje govore. 

Samo uzmi da bi za desireHD trebao kupiti veću i bržu karticu...sa sporim karticama možeš imati problem da ti snimanje 720p videa trza...

Stoja
14 godina

i kojeg da sad nek uzmem nakraju?

da mozda ipak uzmem HTC-a malo za promjenu pa ako mi se slucajno nebude svidao stavim na njuskalo za iPhone 4 uz neku sitnu nadoplatu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uzmi HTC.

iPhone 4 znaš kakav je, razlike u ukupnom dojmu nisu puno različite u odnosu na prethodnike.
Uzmeš fino HTC, prčkaš po njemu i ako ti se ne bude sviđao lako ga frkneš nekom na Njuškalu i uzmeš iPhone.
16 godina

Gle, ja sam si kupio DHD u 2. mj. i nebrem ti tu na forumu iskazat svo oduševljenje koje jos sad imam s tim mobom... s druge strane, moja stara ima Iphone 4 na kojem sam isto neko vreme radil jer ga ona nije kuzila bas, ali ugl. prvi mob mi je DHD. E sad, kaj se tice ovak rada na mobu, skuzil budes kak si na androidu nekak slobodniji, imas vise opcija za neke stari na koje kasnije steknes naviku i onda kad opet dođeš na iOS osjećaš se kaj bez jedne ruke, eto tak se ja nekad osjecam kad radim s Iphonom 4... i ovak, da nebi bilo zabune ne pljujem po ajfonu nego sam samo iznesel svoje iskustvo i zapažanje... Ja bi ti preporucil DHD bar da vidis, dok ga skuzis ja mislim da ti nebude zal kaj si ga uzel...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

hvala na odgovorima.

iOS mi nije dosadio iOS mi je jako jako dobar OS ali kod iPhone-a mi je to sad vec mana sto nisu mjenjali ekran od 2G-a ( mislim na velicinu, ne ma kvalitetu )

bitan mi je veliki ekran to mi se svida kod HTC-a, a kod iPhone-a iOS i mob je sevrsen kao i HTC samo ja nikad nisam radio na Androidu i ne znam dal budem zadovoljan il ne. navikao sam na iOS i savrsen mi je.

al kod androida mi se svida sve je besplatno, makar 3Gs-a sam jailbreak-ao pa sam imao sve besplatno.

tako da sad stvarno neznam kojeg da kupim.

Uzmi DHD, koristi ga ako ti se svidi ostani na njemu, ako ne lako ga prodas i uzmes iphone.. {#}

14 godina

Ako hoces veci ekran a volis iOS DHD+MIUI+iphonetheme=WIN

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

uredu, puno hvala uzimam sutra HTC-a {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

samsung galaxy s 2 ili čekaj mj dana da vidiš kakav će biti novi iphone. što se hardvera tice, mislim da je sgs2 najbolji mobitel trenutno na našem tržištu. u odnosu na htc ima bolji procesor (dual core), više mjesta za pohranu podataka, više RAMa, bolje snimanje videa, prednju kameru, navodno najbolji ekran koji postoji, dok su dimenzija, rezolucija ekrana, masa i OS slični

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 17:03 (sweeth).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sweeth kaže...

samsung galaxy s 2 ili čekaj mj dana da vidiš kakav će biti novi iphone. što se hardvera tice, mislim da je sgs2 najbolji mobitel trenutno na našem tržištu. u odnosu na htc ima bolji procesor (dual core), više mjesta za pohranu podataka, više RAMa, bolje snimanje videa, prednju kameru, navodno najbolji ekran koji postoji, dok su dimenzija, rezolucija ekrana, masa i OS slični

ili iPhone ili HTC ostalo me ne zanima!

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 17:55 (Stolnik).
14 godina
neaktivan

svaka ti dala onda

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ok moze posudis mi 1000kn i kupim Galaxia s2 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Preko njuskala se iphone 4 16 gb prodaje za cca 2500 kn, desire hd cca 2500 kn, sgs2 cca 2900 kn.  Po meni se isplati dati 400 kn više ako kupuješ preko oglasnika. Ne znam da li uzimaš preko neke tarife, tamo mogu biti drugačije cijene. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

glas za iphone 4 :D ekran je pre pre j*eben, na hd nije nest

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina

evo kupio sam HTC-a

pa mob mi je super a i Android, istina da se malo gubim po njemu jer mi je sve cudno i novo al budem  se priviknul {#}

neko je bil napisal da postoji aplikacija tj tema da android bude dosta slican iOS-u pa moze netko stavit link da si skinem dok se u potpunosti ne prilagodim androidu? {#}

najljepse hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nije to tema nego Custom ROM i zove se MIUI..

Ali ja ga rađe nebi stavio. Uzeo si Android, napravio si malo promjene, uživaj na njemu ;)

Imaš FAQ temu za nove Android korisnike tu u Mobitelima, pa pročitaj. Tamo ćeš nać i link i sve što ti treba, samo čitaj ;)

Ja sam sa četvorke prešao na DHD i nikad nisam požalio ;)

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Možda ti je najbolje za početak da pogledaš Go launcher EX, HTC sučelje zna biti malo konfuzno u početku.. {#}

Why so serious???

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Sta se tice softwera gs2 i DHD vjeruj mi nije velika razlika,i dalje se osjete lagovi i stekanja na oba telefona,jucer sam se igrao sa gs2 i galerija slika je koma.Trzavo i stekavo,ali postoje ljudi koji to vole i ne smeta im cak stovise tvrdit ce da radi sve ultra glatko.

Moj glas ide za DHD ak zelis neku promjenu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 11:25 (kach).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

neko je bil napisal da postoji aplikacija tj tema da android bude dosta slican iOS-u pa moze netko stavit link da si skinem dok se u potpunosti ne prilagodim androidu?{#}

Prilagodit ces se, prckaj po njemu stalno i nece ti dugo trebati..{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice