HTC Desire 610 i T-Centar

poruka: 1
|
čitano: 298
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
HTC Desire 610 i T-Centar
Imam HTC Desire 610 već 2 godine. U tih 2 godine već je jednom bio na servisu. Jednom se uspiooporaviti preko noći dok preostala dva puta nije. Sutra će mi mobitel po 2 puta biti predan u T-Centar na servis. Sva sreća pa je mobitel još pod garancijom.

KVAR: Mobitel se isključi sam od sebe nakon zaključavanja zaslona i nemoguće ga je ponovo pokrenuti. Stavila sam ga na punjač kako mi je i rećeno da uradim, ali i nakon 12 sati mobitel uopće ni NE reagira na punjač (ne svijetli ona LED lampica u gornjem lijevom kutu).

PROBLEM T-Centar : Posljednji put kada sam predala mobotel u T-Centar, čekala sam 1 mjesec da mi jave. Mobitel je bio najduže 1 tjedan u samom servisu jer nisu ništa dugo radili (samo extra hard reset) . Vjerovatno bi i duže čekala da sam nisam stupila u kontakt s ljudima iz T-Centra (preko Facebooka), koji su mi pomoću jednog broja uspijeli pronaći lokaciju mobitela i kad ono mobitel duže vrijeme navodno bio popravljen u poslovnici, ali poslodavac nije stupio samnom u kontakt i obavijestio me o istom.
0 Korisno
0 Nije korisno

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice