Honor Magic 8 Pro serija

poruka: 19
|
čitano: 3.501
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Honor Magic 8 Pro serija

Nakon razbijene šestice odlucio sam ipak kupiti novi...pa ako tko ima kakvih pitanja, slobodno neka javi.
Do kraja mjeseca se dobiva tablet u promociji.
Odmah u startu zapažam kako ima brutalne zvucnike, i jak domet wifi signala...

Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2026 23:52 (mp3david).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Honor Magic 8 Pro serija

Neka preporuka kaljenog stakla i maskice... 

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Honor Magic 8 Pro serija
Gale92 kaže...

Neka preporuka kaljenog stakla i maskice... 

Nemam preporuke, ali možda pomogne donijeti općenitu odluku. Ja sam imao na svojem silikonsku masku (onu prozirnu, vulgaris, jel...) i toliko me iritirala da sam ju maknuo i nosim mob naked style. Na ekranu dolazi zaštitna folija po defaultu i to mi je jedina zaštita koju imam na mobu. Bio je u 2-3 izleta na pod i zasad je top. :)

20 mjeseci
Sviđa mi se što su napokon vratili plastičnu pozadinu umjesto onog idiotskog stakla koje se često razbije i nadam se da će ostali slijediti.

Baš se dvoumim magic 7pro ili 8 , može koji savjet?

Žena je isto uspjela razbiti stražnje staklo na magic 6 pro, letao je po porculanskim pločicama često dok ga nije razbila, iako je imala silikonsku maskicu .
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2026 9:16 (Sirotanovic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sirotanovic kaže...
Sviđa mi se što su napokon vratili plastičnu pozadinu umjesto onog idiotskog stakla koje se često razbije i nadam se da će ostali slijediti.

Baš se dvoumim magic 7pro ili 8 , može koji savjet?

Žena je isto uspjela razbiti stražnje staklo na magic 6 pro, letao je po porculanskim pločicama često dok ga nije razbila, iako je imala silikonsku maskicu .

Nisam probao 7, ali s 8 sam oduševljen u ovih cca 6 mj. Ja sam tip osobe koja stalno prčka po mobitelu, s obzirom da mi je takva priroda posla, i meni baterija u prosjeku izdrži dan i pol. 3D skener lica je fantazija. Koliko dobro radi, baš me impresioniralo. A mob je u potpunosti fluidan, ni u jednoj prilici nisam primjetio lag. Doduše, ne igram nikakve igre na mobitelu pa ne mogu ništa reći za to. Kamera je solidna i ok mi je za ono što meni treba.

9 godina
Po ovo sto gledam, kamera bi trebala biti dosta bolja od "solidne" haha

0 0 hvala 0
20 mjeseci
Ne grije se ništa?
Žena stalno prigovara kako se magic 6 pro pregrijava te joj barem jednom u tri dana blokira i resetira ga. Ma da ga ubija, u isto vrijeme koristiti tik-tok i Hotspot za netfix pa ne čudi pregrijavanje.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
14 godina
Cri.Lu99 kaže...
Po ovo sto gledam, kamera bi trebala biti dosta bolja od "solidne" haha

A nisam ja tu neko mjerilo, bavim se fotografijom pa što god od mobitela usporedim s onim što inače proizvodim, meni je to smeće.  

Sirotanovic kaže...
Ne grije se ništa?
Žena stalno prigovara kako se magic 6 pro pregrijava te joj barem jednom u tri dana blokira i resetira ga. Ma da ga ubija, u isto vrijeme koristiti tik-tok i Hotspot za netfix pa ne čudi pregrijavanje.

Zagrije se isključivo na 100W punjenju, što je i normalno. Inače u radu ne. :)

18 godina
Danas došel Honor Magic 8 Pro.

Zasad sve super, samo mi se ne dopadaju one njegove kućice s aplikacijama i to kaj nema padajućeg izbornika. Možda ste se to da promjeniti, moram malo proguglati.

Naručil orginal 100W SuperCharge GaN za 45€ i crnu silikonsku maskicu.

Sa 45W običnim punil se je od 15% do 100 skoro 2.5h. Nedopustivo.

Sutra pak na banku opet aktivirati internet bankarstvo…

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Armor kaže...

Zasad sve super, samo mi se ne dopadaju one njegove kućice s aplikacijama i to kaj nema padajućeg izbornika. Možda ste se to da promjeniti, moram malo proguglati.

Za padajući misliš ladica s aplikacijama? Ako je tako, onda settings, home screen & style, home screen style, drawer. 

Kaj se punjača tiče, mora biti nešto drugo problem jer i na samsung 25w, puni cca 1.5 sat. Njima (huawi/honor scp) treba kabel veće amperaže da pusti veću snagu. 

Ako je banka zaba, reifeissen, erste, možeš preselit iz postojeće aktivne apliakcije. Pbz ima opciju ali je onemogućena.

18 godina
Hvala za padajući izbornik!

Banka je HPB i moram u nju da bi mi oni opet aktivirali internet bankarstvo.

Mislim da bude s ovim kaj sam naručil brzo punilo.

Moram reći da je s ogromnim kamerama puno nezgrapniji od Motorole.
Nadam se da bude maskica pomogla.
16 godina
Hpb možeš prebaciti s drugog moba već neko vrijeme....
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Sad je kasno...

Ne znam zbog čega mi nije stvorilo novu mapu za fotografije s ovog telefona, nego ih stavlja u kopiranu mapu od Motorole....
Poruka je uređivana zadnji put danas u 8:18 (Armor).
15 godina
Armor kaže...
Sad je kasno...

Ne znam zbog čega mi nije stvorilo novu mapu za fotografije s ovog telefona, nego ih stavlja u kopiranu mapu od Motorole....

Zato jer je DCIM folder default android folder za fotografije. Možda ti je najbolje sad ručno dok je friško preimenovat taj folder i napravit novi dcim 

EDIT: Malo sam jalan kaj preklopni magic honori nemaju 3d face unlock kao pro modeli. Otisak sa strane često nije na dobroj poziciji.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:10 (dax-lax).
14 godina
dax-lax kaže...
Armor kaže...
Sad je kasno...

Zato jer je DCIM folder default android folder za fotografije. Možda ti je najbolje sad ručno dok je friško preimenovat taj folder i napravit novi dcim 

EDIT: Malo sam jalan kaj preklopni magic honori nemaju 3d face unlock kao pro modeli. Otisak sa strane često nije na dobroj poziciji.

Ovo mi je najdraži feature na MP8. 

16 godina
Armor kaže...

hmmm da ti ipak nije punjač sježen ?

Ja svoj Honor 400 Pro punim doma na honor 100 W i na poslu na 45W Samsung punjaču, razlika u brzini punjenja je minimalna, s 20-25% ovaj na poslu ga napuni ispod 50 min do 100 %....

Ju je je? Je ju je!
18 godina

Ne znam, mislim da nije.
Jednostavno je loš, jer i majki puni Honor 200 Lite 2h...

Nego, jako nedostaje gumb za uključenje i isključenje mobilnih podataka, koji mi je na svim telefonima bil kraj Wi-Fi on off.

Da se uključiti samo u postavkama kaj nije baš pohvalno.

Ili i za to postoji fix?

Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:40 (Armor).
16 godina

pa pikni ovu ikonicu odmah iznad WiFi prekidača, to je uređivanje...

i dodaj/dovuci prekidač za mobilne podatke (dvije okomite suprotne strelice)

Ju je je? Je ju je!
18 godina
Super, hvala!
Ko bi znal sve te cake...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice