GPS na mobitelu

poruka: 10
|
čitano: 3.056
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GPS na mobitelu

Evo sutra kupujem Nokiu N97 i zanima me GPS.Piše da ima GPS i A-GPS,u definiciji znam šta je to ali me zanima jeli mob ima taj modul u sebi koji se spoji sa satelitom i daje podatke ili to mora ići preko neta i skidat pare.Ima i wifi ali mi to baš ne pomaže kad se nađem izvan kuće.Dakle,glavno pitanje:Je li GPS skida pare i ako je,je li to moguće zaobići XD

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: GPS na mobitelu

Da, naravno da mobitel ima ugrađeni GPS modul.

A-GPS (Assisted GPS) je tehnologija koja služi za brži pronalazak satelita, a temelji se na preuzimanju svega par kB podataka s interneta o trenutnoj poziciji satelita.

Dakle, može se koristiti i bez interneta, ali će prvo traženje satelita potrajati nešto duže.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
GPS na mobitelu

Nemoj ni u ludilu kupovat N97!

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GPS na mobitelu

hvala na odgovoru
P.S. ne kontam zadnji post (why?)

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GPS na mobitelu

Užasno loš mobitel, sve šteka, zastarjeli os, rezistivni ekran... nema budućnosti.

Više budućnosti ima HTC Dream.

Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
veki je car kaže...

hvala na odgovoru
P.S. ne kontam zadnji post (why?)

Zato što ćeš požaliti. Vrti Symbian OS kojeg je vrijeme pregazilo i s kojim ćeš izluditi zbog lagova, bugova i inih gluposti.

Definitivno mobitel koji ne bi nikome preporučio.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
GPS na mobitelu

pa dobro meni symbian nije baš ni loš sustav navika san se na njega a valjda bi se moglo nešto iskemijat za njega,postoji li neki sustav kojeg može vrtit taj proc od 400MHz

imao san jedan dlanovnik sa 400 MHz procesorom i pokretao je windows mobile 6.1 i sad može li se tako nešto zbavit i za ovi mob

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 19:30 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
veki je car kaže...

pa dobro meni symbian nije baš ni loš sustav navika san se na njega a valjda bi se moglo nešto iskemijat za njega,postoji li neki sustav kojeg može vrtit taj proc od 400MHz

Ne.

Ni ja nisam mislio da je Symbian loš, dok nisam prešao na Galaxy S.

Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
16 godina
neaktivan
GPS na mobitelu

OK,svima hvala na odgovorima,iskreno nisan očekiva ovakve reakcije na ovaj mob ali svejedno hvala XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GPS na mobitelu

ok sad sam zbunjen,naime uzeo san u pajde isprobat n97 a on mi je reka da je ona kopija
zaprepastio san se ali me nešto jakoooooo žulja,kako ću ja vidit je li ona stvarno fake,ispod baterije piše made in finland,piše njen nokia code,piše RM,model n97,kod za wlan modul,ali u softwareu pola stvari ne radi-vidi se da nije pravi symbian a kad se upali onaj menu
*#0000# piše nokia firmware....šta da radiin 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 14:00 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice