Gigabyte Maya M1 V2

poruka: 353
|
čitano: 102.572
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2
Evo mojih iskustava sa ovim mobitelom....nakon cca3tjedna krepao mikrofon, otišao u mesc na 35 dana pa dobio novi uređaj.
Baterija traje užas kratko i dosta sa onim glupostima uugasi ovo ugasi ono jer to troši bateriju.... postavlje je u only GSM mode ugašeno sve od wifi, blueetootha, i ostalih procese osim naravno uptrebe radija(gsm) signala jer ako ga ugasim onda sam mogao kupiti i tablet a ne smart phone.
No na dalje...nakon svih tih gašenja i punjenja baterije do 100 posto...otkopčam ga sa punjača u točno 22:15 i u jutro u 5:30 baterija je na 60 posto...what a f...
I nemojte mi samo govoriti da mi je baterija loša ili glupost poput nije formatirana ...2 uređaja 2 NOVE baterIje isti shit...
Što se slikanja i snimanja videa slike su dobre dok nema nekih brzih pokreta onog čega slikate...u HD varijanti možete slikati jedino mrtvu prirodu pod uvjetom da imate stalak za mobitel da slika ispadne HD, video isto tako bez jekih brzih pokreta ili elemenata jer sve je mutno.
Što se igrca tiče to je jedino dobro igre idu glatko bez trzanja vrlo brzo...odigrao sam par tipa dead space, mass effect, real racing, modern combat HD i stvarno sam se oduševio.
Zaključak je da za kojih 200tinjak možete dobiti istu kategoriju moba po tehničkim karakteristikama samo sa 5inch ekranom ili čak 5,5 ako patite na veličinu...

0 0 hvala 0
13 godina
Gigabyte Maya M1 V2

kolko ti je "screen on time"?

preko noci kazes, neznam... meni gubi max 10%, 5% ako iskljucim wifi i 3G. instaliral sam face i ode baterija kao i tebi, uninstall i problem rjesen

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2
dober dan

Rabim pomoč od nekoga.

Jaz GSmart maya m1 v1 med snemanjem drugega rom preko sp Flash Tool (ki je bil neumen) JSE ne vklopi po upload. (Verjetno opeke): (

Sem vprašal, če bi kdo pretehtati podprta preko mobilnega telefona MTK droid tool kopiranje in sem posnel. prosim.

To je moja zadnja priložnost, da bi dobili telefon dela

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Gigabyte Maya M1 V2
ajde barem po slovenskome napisi kak treba
16 godina
Gigabyte Maya M1 V2

google translate powers activate!

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gigabyte Maya M1 V2

kod nesposobne gramatike i nedostatka pola recenica ni google ne pomaze, a slovenski znam :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
NenoKA kaže...
Evo mojih iskustava sa ovim mobitelom....nakon cca3tjedna krepao mikrofon, otišao u mesc na 35 dana pa dobio novi uređaj.
Baterija traje užas kratko i dosta sa onim glupostima uugasi ovo ugasi ono jer to troši bateriju.... postavlje je u only GSM mode ugašeno sve od wifi, blueetootha, i ostalih procese osim naravno uptrebe radija(gsm) signala jer ako ga ugasim onda sam mogao kupiti i tablet a ne smart phone.
No na dalje...nakon svih tih gašenja i punjenja baterije do 100 posto...otkopčam ga sa punjača u točno 22:15 i u jutro u 5:30 baterija je na 60 posto...what a f...
I nemojte mi samo govoriti da mi je baterija loša ili glupost poput nije formatirana ...2 uređaja 2 NOVE baterIje isti shit...
Što se slikanja i snimanja videa slike su dobre dok nema nekih brzih pokreta onog čega slikate...u HD varijanti možete slikati jedino mrtvu prirodu pod uvjetom da imate stalak za mobitel da slika ispadne HD, video isto tako bez jekih brzih pokreta ili elemenata jer sve je mutno.
Što se igrca tiče to je jedino dobro igre idu glatko bez trzanja vrlo brzo...odigrao sam par tipa dead space, mass effect, real racing, modern combat HD i stvarno sam se oduševio.
Zaključak je da za kojih 200tinjak možete dobiti istu kategoriju moba po tehničkim karakteristikama samo sa 5inch ekranom ili čak 5,5 ako patite na veličinu...

Što se tiče mikrofona se slažem, ima ih dosta sa tvorničkom greškom iako je moj došao full ispravan i radio bez beda :)

Što se tiče baterije ja sam bio oduševljen, po noći mi se max 5% izgubilo, ali kada ga ujutro skinem sa punjača oko 7h, traje mi negdje do 21h i dobijem 4,5/5h on screen-a što je jako dobro, mob je bio rootan i koristio sam Greenify, 3G non stop uključen s tim da sam koristio Easy battery saver koji ga je gasio dok je ekran bio zaključan.

Slike na mobitelu su bile okej, na vanjskom svijetlu si bile sa dosta detalja, finim prikazom boja i kontrastom, na unutarnjem osvjetljenju, te općenito manjoj osvjetljenosti slike su bile malo zrnate, a po slikanje po mraku zaboravite ako je objekt koji slikate udaljen malo više od metra.

HD video na mobu je bio briljantan, velika količina detalja, boje odlično, ma stvarno prezadovoljan sam bio sa videom (Full HD-30fps)

Igranje igara, hmm nisam puno igrao, ali Temple Run i GTA SA idu jako dobro :)

Uglavnom ja sam sa mobom bio preprezadovoljan, al sam ga se riješio jer sam dobio GS3 na poklon, pa eto, višak mi je bio

Kao jedine mane bih naveo: Mala unutarnja pohrana, slaba bljeskalica te ta užasna tvornička greška sa mikrofonom 

11 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Evo i ja da se uključim na temu, dobio mobitel prekjučer i vrlo sam zadovoljan izgledom mobitela,a pogotovo brzinom i lijepim bojama na ekranu, prije sam imao iphone 4 i ovo je pravo osvježenje

Jedino nekad tipke ne reagiraju odmah jer sam ih postavio na Auto tako da se gase kad ih ne koristiš 5 sekundi pa kad opet stisneš ne reagiraju uvijek odmah ali kolko sam skužio ako se updatea na najnoviji Jelly Bean 4.3 i to bi mi se trebalo popravit, dakle softverskog tipa je to

Pokušat ću to sutra, po uputama na xda forumu....  http://forum.xda-developers.fr/2013/07/upgradeupdate-gigabyte-gsmart-maya-m1_23.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 18:03 (noiz).

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
noiz kaže...

Evo i ja da se uključim na temu, dobio mobitel prekjučer i vrlo sam zadovoljan izgledom mobitela,a pogotovo brzinom i lijepim bojama na ekranu, prije sam imao iphone 4 i ovo je pravo osvježenje

Jedino nekad tipke ne reagiraju odmah jer sam ih postavio na Auto tako da se gase kad ih ne koristiš 5 sekundi pa kad opet stisneš ne reagiraju uvijek odmah ali kolko sam skužio ako se updatea na najnoviji Jelly Bean 4.3 i to bi mi se trebalo popravit, dakle softverskog tipa je to

Pokušat ću to sutra, po uputama na xda forumu....  http://forum.xda-developers.fr/2013/07/upgradeupdate-gigabyte-gsmart-maya-m1_23.html

Ne čini mi se taj tutorial baš okej, nekako imam osjećaj da ćete brickati mob time..

Pogledajte taj autor daje tutorial za dosta modela, a za svaki model su iste osobe dale isti komentar, čudno:

http://forum.xda-developers.fr/search/label/4.3%20Jelly%20Bean 

11 godina
neaktivan

stvarno je čudno, šta misliš da možda mi nebi to radilo kako treba?

Al inače update bi mi trebao pomoć to oko poboljšanja osjetljivosti dodira i tipki, ti si imao nekad taj mob kolko sam skužio, tebi radio ok?

........ e sad sam išo nazad čitat forum, zaboravio sam da sam i tu bio našo update i to baš ti postavio he, odmah i sa GPS za riješit, znači to je provjereno i tebi je pomoglo pa kažeš ti si provjeren autor pa da to?

Uglavnom, šta poslje ti radilo sve ful dobro ili je donekle bilo bolje, iskreno mi reci šta da očekujem {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 23:16 (noiz).
13 godina
taj prob se resil s 4.2.1 koji imas i na sluzbenoj Gigabyte stranici. ja i danjeb nakon mj i pol nemam problema.
jel itko od vas s problemima kupil mob u links-u? mozda kod njih prodaju verziju s ispravljenim greskama
11 godina
neaktivan

ja kupio u Linksu he, meni malo te tipke nekad štekaju al ništa strašno al oču da mi bude avion, takav sam

14 godina
odjavljen
noiz kaže...

stvarno je čudno, šta misliš da možda mi nebi to radilo kako treba?

Al inače update bi mi trebao pomoć to oko poboljšanja osjetljivosti dodira i tipki, ti si imao nekad taj mob kolko sam skužio, tebi radio ok?

........ e sad sam išo nazad čitat forum, zaboravio sam da sam i tu bio našo update i to baš ti postavio he, odmah i sa GPS za riješit, znači to je provjereno i tebi je pomoglo pa kažeš ti si provjeren autor pa da to?

Uglavnom, šta poslje ti radilo sve ful dobro ili je donekle bilo bolje, iskreno mi reci šta da očekujem {#}

Uglavnom update-om su tipke radile dosta bolje, a što se tiče GPS-a, lockao je isprve za par sekundi, ali nisam isprobao u putu ili sl

Uglavnom bio sam jako zadovoljan sa ovim mobom, sad razmatram kupnju Gsmart Simbe SX1 

11 godina
neaktivan

dalje sam čitao i nekom nije uspio update valjda ako sam dobro skužio pa kao javi mi se u PP

Šta onda da idem po onim uputama točno ili?

I reci mi kolko zauzima taj update jer još nisam kupio SD {#}

14 godina
odjavljen
noiz kaže...

dalje sam čitao i nekom nije uspio update valjda ako sam dobro skužio pa kao javi mi se u PP

Šta onda da idem po onim uputama točno ili?

I reci mi kolko zauzima taj update jer još nisam kupio SD {#}

Update ti ima 415MB, skineš ga odavde (V1.29.08):
http://www.gigabytecm.com/en/goodscontent.php?id=12&type=2

To što ti se skine raspakiraj, i raspakirano (GBC_update.zip) stavi na sd karticu i flashaj iz recovery-a, flashanjem gubiš sve na mobu 

11 godina
neaktivan

Eto hvala ti puno na pomoć i savjetima jer sam bio na Iphone 4 do sad tako da Android mi je nepoznat al ću ovo uz pomoć frenda napravit al da mu bar sve pripremim he

Mislio sam da je ovo oko 150mb al ako je 415MB onda sutra moram kupit SD obavezno i bacit sve gore

Šteta samo da nema riješenja da se spoje te dvije particije jer ovako će uvijek bit borba sa memorijom, stvarno je malo 1GB za aplikacije, no dobro

Još jednom se zahvaljujem, i javim se naravno ove dane {#}

13 godina
nije problem za appove, sve ih jednostavno prebacis na sd nakon instalacije :D
14 godina
neaktivan
d666sermek kaže...
nije problem za appove, sve ih jednostavno prebacis na sd nakon instalacije :D

Moj mob ima 1gb unutarnje memorije, no kod jednog forumasa sam vidio da ima 2.5gb? kako? btw, premjestam aplikacije na sd, no bojim se da mi to nece biti dosta memorije ako cu htjet skinut neku hd igricu, dali je jedino rjesenje rootanje?

Da se facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju, ako si ti jedan od onih 10% stavi si ovo u potpis!
13 godina
s real racingom nikakvih problema
11 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Update ti ima 415MB, skineš ga odavde (V1.29.08):

http://www.gigabytecm.com/en/goodscontent.php?id=12&type=2

To što ti se skine raspakiraj, i raspakirano (GBC_update.zip) stavi na sd karticu i flashaj iz recovery-a, flashanjem gubiš sve na mobu 

Al htio sam te još pitati da mi napišeš kako da instaliram recoweri i gdje da ga skinem ako se sjećaš još uopće a i koji room si stavio original ili neki modani?

Ja sam mislio da je ovaj mob već rootan

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 21:58 (noiz).
14 godina
odjavljen
Gigabyte Maya M1 V2

Pa možeš iz stock recovery flashat

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ok, a za room mi možeš još reći?

Reći ćeš, najbolje da ti ga pošaljem pa da mi ti {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 23:04 (noiz).
14 godina
odjavljen
Gigabyte Maya M1 V2

Ne razumijem te haha, možeš mi točno reć gdje je zapelo i šta ti je nejasno? :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

eto sve ok, ma samo sam htio vidit dal još šta moram znati, nisam još ni počeo to radit nego ću sutra probat sa frendom jer je to meni prvo iskustvo sa androidom pa još nisam na TI sa tim pojmovima i postupcima,

Valjda u uputama i ovo šta si mi naknadno napisao ima sve pa ćemo uspit

E i sorry za pilanje, hvala puno još jednom {#}

14 godina
odjavljen
Gigabyte Maya M1 V2

Oke, samo polako, ako nešto trebaš pitaj :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Pozdrav svima!

Da li je netko radio update s gsmart support stranice s verzije V0.25.05 na verziju V.1.29.08?

Nakon updatea tipke puno bolje rade, znaci taj problem je rijesen, ali se pojavio battery drain sa skoro dva dana na jedan!?

Ima li netko slican problem?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gigabyte Maya M1 V2

Pozdrav ljudi ;)

Planiram kupiti Mayu. Znam da postoji serijska greška s mikrofonom i to mi nijr nrki problem. Pročitao sam vaše recenzije, ali zanima me trebam li ga kupiti ili da se odlučim na neku drugu marku?

I zanima me preporučate li možda Guru umjesto Maye?

LP{#}

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Globochan kaže...

Pozdrav ljudi ;)

Planiram kupiti Mayu. Znam da postoji serijska greška s mikrofonom i to mi nijr nrki problem. Pročitao sam vaše recenzije, ali zanima me trebam li ga kupiti ili da se odlučim na neku drugu marku?

I zanima me preporučate li možda Guru umjesto Maye?

LP{#}

Ako hoćeš GSmart uzmi si Simbu SX1 u Protisa za 1850KN, vrhunska kupnja

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
11 godina
neaktivan
Znam kakav je mobitel, ali problem je u tome što imam ograničeni budžet. Guru mogu imati za 1500kn novi s garancijom a Mayu od 1000kn također novi s garancijom. Ali hvala na prijedlogu
14 godina
odjavljen
Globochan kaže...
Znam kakav je mobitel, ali problem je u tome što imam ograničeni budžet. Guru mogu imati za 1500kn novi s garancijom a Mayu od 1000kn također novi s garancijom. Ali hvala na prijedlogu

Jesi razmisljao o Motoroli Moto G?

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice