Baterija traje užas kratko i dosta sa onim glupostima uugasi ovo ugasi ono jer to troši bateriju.... postavlje je u only GSM mode ugašeno sve od wifi, blueetootha, i ostalih procese osim naravno uptrebe radija(gsm) signala jer ako ga ugasim onda sam mogao kupiti i tablet a ne smart phone.
No na dalje...nakon svih tih gašenja i punjenja baterije do 100 posto...otkopčam ga sa punjača u točno 22:15 i u jutro u 5:30 baterija je na 60 posto...what a f...
I nemojte mi samo govoriti da mi je baterija loša ili glupost poput nije formatirana ...2 uređaja 2 NOVE baterIje isti shit...
Što se slikanja i snimanja videa slike su dobre dok nema nekih brzih pokreta onog čega slikate...u HD varijanti možete slikati jedino mrtvu prirodu pod uvjetom da imate stalak za mobitel da slika ispadne HD, video isto tako bez jekih brzih pokreta ili elemenata jer sve je mutno.
Što se igrca tiče to je jedino dobro igre idu glatko bez trzanja vrlo brzo...odigrao sam par tipa dead space, mass effect, real racing, modern combat HD i stvarno sam se oduševio.
Zaključak je da za kojih 200tinjak možete dobiti istu kategoriju moba po tehničkim karakteristikama samo sa 5inch ekranom ili čak 5,5 ako patite na veličinu...