Gearbest, Coolicool, Vickmall

poruka: 4
|
čitano: 2.086
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav 

Otvorio sam temu jer me zanimaju iskustva kupovanja preko nekih stranica, ne govorim nužno za Gearbest ili Coolicool ali me zanimaju iskustva sa manje poznatih online shopova kao npr, Vickmall koji sam nedavno otkrio i primjetio da ima jako povoljne cijene također Coolicool ne dostavlja sa EU skladišta u Hrvatsku ali me uvjeravaju da naručim iz Kine te da ce se oni pobrinuti za Carinu i porez. Pa me zanimaju iskustva i mišljenja. Hvala

call of duty mw2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

.

call of duty mw2
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Gearbest, Coolicool, Vickmall
2x narucio sa coolicoola, doplatio par posto na cijenu moba, kad je mob doso, platio pdv i carinske postupke il kaj vec naplacuju, doslo sve u redu i oni vratili za pdv na paypal, jos pitali jel ocu paypal ili malo veci iznos kao giftcard za njih.
14 godina
neaktivan
Re: Gearbest, Coolicool, Vickmall

Coolicool je super koliko sam procitao komentare po forumima, jedino mi je žao što nemaju EU dostavu za Hrvatsku kao Gearbest. 

Al užasno me zanima Vickmall jer koliko sam vidio kod njih su cijene dosta niže nego na Gearbestu i Coolicool-u i piše da imaju EU dostavu za Hrvatsku ali sam ih pokušao kontaktirati da mi to potvrde i još sam bez odgovora pa nisam baš siguran dal bih od njih naručivao mob.

call of duty mw2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice