Galaxy S4 koristenje interneta na laptopu

poruka: 7
|
čitano: 6.139
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Mobilio bi pomoc oko koristenja interneta sa mobitela na laptopu.

Na galaxy s4 sam upalio mobilnu pristupnu tocki i zelim koristiti internet promet sa mobitela na laptopu. Laptop mi normalno nadje tu wi fi mrezu ali pri spajanju mi trazi nekakvu sifru i nikako nemogu naci o kojoj je sifri rijec.  Pokusao sam pin brojem, puk brojem, sifrom za otkljuvavanje zaslona, medutim nista ne funkcionira pa ako moze pomoc kakvu bi sifru tu trebao upisati.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Galaxy S4 koristenje interneta na laptopu
msi00 kaže...

Pozdrav!

Mobilio bi pomoc oko koristenja interneta sa mobitela na laptopu.

Na galaxy s4 sam upalio mobilnu pristupnu tocki i zelim koristiti internet promet sa mobitela na laptopu. Laptop mi normalno nadje tu wi fi mrezu ali pri spajanju mi trazi nekakvu sifru i nikako nemogu naci o kojoj je sifri rijec.  Pokusao sam pin brojem, puk brojem, sifrom za otkljuvavanje zaslona, medutim nista ne funkcionira pa ako moze pomoc kakvu bi sifru tu trebao upisati.

pa sifru Wi-Fi mobitela. Jer se mobitel sada ponasa kao modem. Udi u postavke gdje si upalio Hotspot i tamo ti mora pisati sifra.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan

Odi u settings-more networks-tethering and portable hotspot. upali wifi hotspot i onda klikni na to i imat ces dole opciju configure.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad odem u POSTAVKE - VEZE-  imam Wi-Fi  i VISE mreza.   Pod cim bi trebalo to biti?? nemogu pronaci nikako kod.    Imam samo neku MAC adresu ali to nije.

0 0 hvala 0
13 godina

ocito gledas na krivom mjestu. odi tamo gdje si imao opciju za uključit hotspot i tamo imas opciju configure i ondje se nalaze sve opcije koje ti trebaju. sifru kao i naziv mreze ti sam određuješ. u krajnjem slučaju internet možeš dijelit i žično preko usb-a. samo mob spojis sa laptopom i uključiš usb tethering u postavkama i to je sve

0 0 hvala 0
14 godina

Odi u postavke----Više mreža---Dijeljenje i mobilna pristupna točka-----Mobilna pristupna točka----i tu ti je ime mreže i lozinka koju možeš mijenjat i tak to

http://valid.canardpc.com/2gp8dx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uspio sam naci i rijesiti. Hvala svima na pomoci.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice