Galaxy s3 problem sa usb

poruka: 7
|
čitano: 2.819
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Galaxy s3 problem sa usb

Pozdrav!

Vec sam citao po forumu da ima ovaki tema, ali nigdje nisam nasao konkretan odgovor. Radi se o sljedecem.

Kad spojim racunalo i  mob usb kabelom nemoze mi nikako naci na racunalu kao izmjenivi disk ni memoriju mob ni sd karticu.

na mob je 4.04 verzija seftvera, probao sam palit onu opciju USB ISPRAVLJANJE GRESAKA, ali opet ne radi.  

Jel zna tko u cemu je problem??  

(da napomenem da sam na galaxy s2 koristio bez kies programa i kad spojim usb mi je mob i karticu nalazio kao izmjenjivi disk)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galaxy s3 problem sa usb

ljudi nije moguce da nitko ne moze pomoći

0 0 hvala 0
17 godina
Galaxy s3 problem sa usb

Skini najnovije Samsung USB drivere. Evo ti link.

http://d-h.st/a7H

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galaxy s3 problem sa usb

Pozdrav!

Ponovo imam problem, instalirao sam bio drivere iz prethodnog posta i sve mi je radilo.   I danas sam na laptopu stavljao nove windowse,(ponovno sam instalirao iste xp windowse) i ponovo instalirao drivere ali sad mi ne radi. Kad spojim mob nadje mi ga kao backup i nemogu nista niti kopirati na mob niti sa sa mob na komp. Jel netko zna u cem je problem

0 0 hvala 0
17 godina
Galaxy s3 problem sa usb

Pa ako ti je radilo prvi put, znači ili si nešto krivo kod instalacije samih Windowsa napravio, ili si loše (ostale) drivere za laptop instalirao.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galaxy s3 problem sa usb

ponovo sam instalirao sve drivere na laptopu ali opet ne radi.  Jel netko moze dati nekakav savjet sta da napravim da radi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galaxy s3 problem sa usb

hajde ljudi nekakav savjet ili ideju.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice