Galaxy Fit - bijeli ekran nakon resetiranja

poruka: 8
|
čitano: 3.262
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
SJ**O Ssam nesto pomoc brzo!!

Ovako, ja imam Samsung Galaxy Fit i posto je steko puno ja sam ga odlucio vratit na tvornicke postavke.

Stisnem uredu utipkam neki znak koji mi je sluzio za otkljucavanje i on se restarta, i problem je u tome sto mi je sad ekran bijel ko snijeg i nemogu ga nikako upalit.

Pomozite molim vas il sam mrtav covjek.

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: SJ**O Ssam nesto pomoc brzo!!

Jesi izvadio bateriju i vratio je natrag?

12 godina
neaktivan

Nekih 20 puta.

17 godina
moderator

Kad ga spojiš na kompjuter, prepozna li ti ga kompjuter? Ako ga prepoznaje, pokušaj reinstalirati zadnju verziju firmwarea.

Kako si ga resetirao? Probaj napraviti hard reset - moguće da se radi slično kao što ovdje piše: http://news.softpedia.com/news/How-to-Hard-Reset-the-Samsung-Galaxy-S-147417.shtml

12 godina
neaktivan

Ukopcao sam ga u komp i prepozna mi ga al nece mi otvorit memorijsku, bih li trebao ili?

12 godina
neaktivan
Kao sto sam napisao u prvoj poruci napravio sam tvornicki reset ili kako vec i sad imam bijeli ekran i nece se upalit, neznam zasto. Probao sam ovo sa ovog linka sta si mi poslao i opet nece.
17 godina
moderator
memster121 kaže...

Ukopcao sam ga u komp i prepozna mi ga al nece mi otvorit memorijsku, bih li trebao ili?

Neće ti otvoriti memorijsku karticu jer se mobitel valjda nije pokrenuo do kraja i očitao je.

Probaj napraviti hard reset (upozorenje - s tim će ti se sve obrisati, ako već nije).

12 godina
neaktivan

Evo nes sam napravio i sad mi je neki znak doso di pise DOWNLOADING... i cekam vec nekih 5 min. Do tu sam doso preko ove stranice http://www.hard-reset.com/samsung-galaxy-fit-s5670-hard-reset.html posto imam isti takav mobitel. No ako to ne uspije skinuo sam Samsung Kies nesto pa cu probat preko toga. No nadam se da cu uspjet.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice