Flashanje satia

poruka: 6
|
čitano: 1.395
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Flashanje satia

Pozz raja !!!

ovako gledao sam po netu i na youtube kako ljudi imaju flashat satio sa homescreen od vivaza, poboljsan zvuk,vise ram memorije,manje zauzet procesor itd.

ali nigdje nema tutorial i download tog flasha 

pa ako ima neko da se bavi tim stvarima nek mi pomogne pozz svima :D

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Flashanje satia
dzida kaže...

Pozz raja !!!

ovako gledao sam po netu i na youtube kako ljudi imaju flashat satio sa homescreen od vivaza, poboljsan zvuk,vise ram memorije,manje zauzet procesor itd.

ali nigdje nema tutorial i download tog flasha 

pa ako ima neko da se bavi tim stvarima nek mi pomogne pozz svima :D

Svaki drugi Satio mora kad-tad na servis zbog lošeg softvera, tako da ako ti sve radi- ne diraj ništa pobogu!!!!

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
neaktivan

Ma joj dobar je njemu softver

imao sam 5800 pa sam od njega nabacio hakan softver

tako da bi voli i na ovaj ali hvala tebi na savjetu prijatelju ;)

17 godina
neaktivan
Flashanje satia

Poslusaj  kolegu vexx-a

Slusaj iskusnijeg ( i ja sam ga imao u pocetku) to ti je jedan strasno bugovit telefon koji osim sto "daje" lijepe slike zna zadavati strasne bedastoce korisniku ALI SAMO onamo gdje to radi (kao sto vexx kaze svaki drugi) mozda si ti ovaj prvi :) pa kod tebe ne radi probleme ili imas "friskog" Satia

Da skratim, posto pitas kako (ocito ne znas, jel?) a nalazis se na Symbian tlu okani se coravog posla i ako zelis treniati modanje nabaci SE K800, 810 ili nesto is Walkman serije ili jos bolje iz C serije (C902-905) koji se daju "pretvoriti" u sve .

Ili ako si avanturista u dusi i znas engleski izvoli na www.esato.com strana/forum sa brdom tutorijala

Comodo je makedonskа riječ za bananu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Flashanje satia

Pa dobro u neku ruku ste upravu jer je ovo noviji telefon,

i nije se josh softwer najbolje ni razvio,

ali eto 3 mjeseca me slusa sasvim normalno :D

hvala vam momci u svako slucaju pozz

0 0 hvala 0
15 godina

Satio > novi software??? Nije se jos razvio? ako do sada nije i nece ... kompletnu platformu je pregazilo vrijeme ... pored android-a, iOS, bada-e ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice