Desire HD u Tele2

poruka: 3
|
čitano: 1.576
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Desire HD u Tele2

Vecer!

Tele2 uz KnockOut tarifu pri potrosnji od 150kn mjesecno nudi HTC Desire HD za 1800kn. Ugovor bi bio na 24 mjeseca.

Vase misljenje? Isplati li se?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Desire HD u Tele2

po meni ne, ja se nevolim vezati sa preplatom i svaki mjesec placati racun, ovako lipo ubacis bon kad imas i amen a i brate za 1000kn vise dobijes bez preplate..tako da..hm..

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Desire HD u Tele2
felipe1 kaže...

Vecer!

Tele2 uz KnockOut tarifu pri potrosnji od 150kn mjesecno nudi HTC Desire HD za 1800kn. Ugovor bi bio na 24 mjeseca.

Vase misljenje? Isplati li se?

Buenos noces Felipe 1, que passa ombre?! Moje je iskustvo ovakvo;

1 sam sam kupio u TELE2 HTC DHD ali u Smiley opciji 1 +1, tako da sam malo i zaradio, na drugom mobu. 

2 ova tarifa samo ako ima i neku free količinu GB internetskog prometa, barem 1, je odlična iz razloga što ti ne možeš nikako u 31 dan max skinuti s interneta muzike ili pregledavanja stranica i da uđeš u crveno s ostvarenim prometom. Ionako, na net s njim ideš kada si nrgdje vani uz free WiFi hot spot, a tada troškovi računa ne idu na tvoj račun.

3 pogledaj na 64 stranici moj post, odmah na vrhu je, pa kada pročitaš nadam se da ćeš pregristi tih 150 kunica za nezamislivo zadovoljstvo korištenja ovog moba.

P.S. ja sam ex user Iphone-a, 3GS, kao novi user nisam toliko bio oduševljen u 31 danu posjedovanja kao vlasnik HTC DHD-a, i još sam svaki dan oduševljeniji. Isto tako ne manje bitna činjenica, koliko se kužim u geometriju, još ga nisam upoznao niti 50% koliko je platforma Android OS-a kompleksna i raširena, o aplikacijama bih mogao nadugo i naširoko, ali to bi ovdje bilo off topic a i napisano je materijala i teksta puno na HTC Desire HD forumu, pa ako te zanima raspali.

U svakom slučaju puno pohvale za odabir moba i preporuka za svakako isplativu kupnju, oprez sa SD karticom (ako ju nebi prepoznao, vraćaj bez problema u roku od 8 dana), a ako si stari ili novi pretplatnik, što čekaš, samo kupi, nema problema!! 

ATJ Lučko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice