Desire HD 2.3.5 (shipped) ROOT problem

poruka: 6
|
čitano: 2.798
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

SP je:

HTC Desire HD A9191 - Android 2.3.5   3.13.832.4

ACE PVT SHIP S-ON RL

HBOOT-2.00.0027

MICROP-0438

RADIO-26.14.04.28_M

eMMC-boot

Sep 7. 2011

Znaci imam mali problem, sve poznati nacini rootanja nerade ukljucujuci AAHK. (Visionary+ se smrzne kod temp. root).

Pokusaj dwongrade-a je neslavno propao u vise navrata (nema sluzbenog 2.2 ROM-a koji prolazi signature stage iz razloga sto ovaj moj je dosao s 2.3.5) i preko RUU i pomocu AAHK.

Vratio sam DHD iz naftalina cisto iz razloga sto mi treba jedna applikacija ali za nju mi je potreban root. Pregledao sam XDA forume ("prelistao) i nigdje nisam nasao konkretno rjesenje za root DHD isporucenih s 2.3 ROM-om. Mozda se nisam potrudio dovoljno.

Potreban mi je samo root (S-OFF) na telefonu pa ako tko zna konkretno rjesenje bio bih zahvalan.

Ako je potrebno stavljati drugi ROM nije problem ionako nekoristim tel. pa nema zime za podatke i slicno.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Desire HD 2.3.5 (shipped) ROOT problem

Jesi uspio ? Zanima me jer i ja isto tražim.

13 godina
odjavljen

Napisao si da ti je potreban samo root (s-off) ???????

Nije mi sad jasno dali ti treba samo root ili root i s-off?

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ja isto imam problem sa root-anjem svog DHD-a. Moj je kupljen u tele 2 i trenutno je na 2.3.5 ali nije bio kad je kupljen.
Za root-anje sam se raspitao preko xda foruma, i prema brojnim uputama koje su me usmjerile prema "advanced ace hack kit", sam namjeravao sve obaviti. Ali budući da je software number 3.12.405.1 potrebno ga je downgrade-at. Ni to ne bi trebao biti problem budući da navedeni software to sam radi, ali kad sam ja sve pokrenuo, nakon što je download-ao taj downgrade, krenuo je dalje i zamrznuo se na "starting downgrade..." i tako ostao 2 sata.
Tražio sam po forumima i našao da se to nekom dogodilo i da je isključio program i "ištekao" mob te da mu je potom crkla sd kartica. Bilo me strah ali nisam imao baš drugog izbora te sam prekinuo program, ali srećom nije bilo posljedica ni po mob ni po micro sd karticu.

Namjeravam opet pokušat, ako itko ikako može pomoći iznimno bih cijenio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Odes na HTCdev stranicu,,izaberes unlock bootloader, izaberes desire hd, slijedis upute i dobijes otkljucani bootloader, nakon toga instaliras custom recovery pa preko recoverya instaliras SU binary.zip i imas root. nemoze biti jednostavnije

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Hvala, pokušat ću ovih dana, kad uhvatim vremena, tj. kad mi prođe gužva na faksu. Javim ako uspijem, svejedno veliko hvala!!! ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice