Default web browser kod Nokie

poruka: 3
|
čitano: 1.623
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Default web browser kod Nokie

Imam Nokiu 5530 i koristim operu mini kao web browser, ali kad pronađem negdje link (npr. u poruci) on ga otvara u nokijinom pregledniku zbog toga što je postavljen kao defaultni preglednik.. Uglavnom želio bih postaviti operu kao glavni preglednik ali neznam gdje se to može.. Pokušao sam u opcijama opere i u application settingsima u default app. ali nigdje to ne mogu promjenit.. Da li netko zna kak se to može napraviti (ako se može)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Default web browser kod Nokie

po onom što sam pronašao na netu čini mi se da se to ne može promjeniti..a zaista je prilično iritantno..

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/Nokia-5800-Set-opera-mini-as-default-web-browser/m-p/487521

recimo koristim qr detector i on kada prepozna url otvara ga u nokijinom browseru..

15 godina
neaktivan
RE: Default web browser kod Nokie
Legolas kaže...

Imam Nokiu 5530 i koristim operu mini kao web browser, ali kad pronađem negdje link (npr. u poruci) on ga otvara u nokijinom pregledniku zbog toga što je postavljen kao defaultni preglednik.. Uglavnom želio bih postaviti operu kao glavni preglednik ali neznam gdje se to može.. Pokušao sam u opcijama opere i u application settingsima u default app. ali nigdje to ne mogu promjenit.. Da li netko zna kak se to može napraviti (ako se može)?

pa onda umjesto da klikaš na link kopiraj ga i zalijepi u operi mini! A uostalom zašto koristiš operu mini kad je opera mobile dostupna za symbian?

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice