Imam Nokiu 5530 i koristim operu mini kao web browser, ali kad pronađem negdje link (npr. u poruci) on ga otvara u nokijinom pregledniku zbog toga što je postavljen kao defaultni preglednik.. Uglavnom želio bih postaviti operu kao glavni preglednik ali neznam gdje se to može.. Pokušao sam u opcijama opere i u application settingsima u default app. ali nigdje to ne mogu promjenit.. Da li netko zna kak se to može napraviti (ako se može)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
po onom što sam pronašao na netu čini mi se da se to ne može promjeniti..a zaista je prilično iritantno..
http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/Nokia-5800-Set-opera-mini-as-default-web-browser/m-p/487521
recimo koristim qr detector i on kada prepozna url otvara ga u nokijinom browseru..
Imam Nokiu 5530 i koristim operu mini kao web browser, ali kad pronađem negdje link (npr. u poruci) on ga otvara u nokijinom pregledniku zbog toga što je postavljen kao defaultni preglednik.. Uglavnom želio bih postaviti operu kao glavni preglednik ali neznam gdje se to može.. Pokušao sam u opcijama opere i u application settingsima u default app. ali nigdje to ne mogu promjenit.. Da li netko zna kak se to može napraviti (ako se može)?
pa onda umjesto da klikaš na link kopiraj ga i zalijepi u operi mini! A uostalom zašto koristiš operu mini kad je opera mobile dostupna za symbian?