Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 835.970
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Zanima me da li je tko probao recimo real racing 3 na spomenutom mobitelu? Kako radi?

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

Meni dobro, nema puno fps-a na nekim stazama ali sasvim igrivo.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
11 godina
dado2202 kaže...
mbaksa kaže...

Ideja je sigurno bila ta da se logički odvoje prostori. Međutim, s rootanim mobitelom se može svašta pa možda i tako nešto. Jedino se postavlja pitanje zašto prčkati po tome, pogotovo kad se uzme u obzir cijena memorijskih kartica. Opet s druge strane, bome je za aplikacije ostavljen mali dio ROM-a. ROM je navodno 4 GB, a od toga je za aplikacije ostavljeno samo 1 GB, a u tih 1 GB kako se čini ulaze i aplikacije koje su došle s operacijskim sustavom. Sam operacijski sustav zauzima manje od 700 MB.

To ti android ostavi još mjesta za svoj cache (oko 1gb) i još za dev mount (oko pola giga). System mount je oko gige. Znači androidu treba oko 2.5gb sve skupa.

Ma najjednostavnije je sve bacati na sdcard. I aplikacije koje prvo dođu sa telefonom (bar je tak kod androida) idu na system mount, ali svaki slijedeći update sa google playa stavlja ih na data mount (prostor za korisnika), a one na system mount ne briše, samo route-a izvršenje.

P.S. Danas zvao carinu  (opet) i javi mi se neki drugi tip i kaže da su moj prvi mail "negdje zametnuli" (koji sam poslao 10.09) i da su sada poslali pošiljku u obradu temeljem drugog maila (koji sam poslao 19.09). Rekli su da će biti ovaj tjedan. Ajde dobro da ga nisu vratili natrag u Kinu.

Kolko se dugo ceka ta carina inace? Ja takodje poslo sve dokumente mailom u petak 20.09., dobio onaj reply da su zaprimili mail i nikom nist. Sutra cu zvat da pitam jel ima sto posla :D

17 godina
srcipesak kaže... 

Kolko se dugo ceka ta carina inace? Ja takodje poslo sve dokumente mailom u petak 20.09., dobio onaj reply da su zaprimili mail i nikom nist. Sutra cu zvat da pitam jel ima sto posla :D

Nemaš potrebe zvati i gnjaviti carinike. Ako si im poslao sve što je trebalo (ispis plaćanja s PayPala i narudžbenicu s Banggoda ili druge trgovine gdje si već kupio uređaj), nemaš ih zbog čega zvati.

U mom slučaju, poziv s carine dobio sam u subotu, isti dan sam im poslao tražene dokumente, u ponedjeljak su poslali mail da su zaprimili dokumente, a u srijedu je proces carinjenja bio gotov.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
13 godina
gt99 kaže...

Još me jedino muče tipke ispod ekrana,slabo mi svijetle pa bi to volio pojačati ali za sada nisam našao rješenje osim što sam u MTKtool namjestio da mi se tipke ne gase brzo već da svijetle koliko i display.

Mozes li molim te reci gdje tocno u mobileuncle mtk toolu se namjesti da backlight kapacitivnih tipki ispod zaslona svijetle kada je upaljen zaslon?

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
11 godina
neaktivan

Evo i ja sam naručio sebi jedan Cubot + rezervna baterija + case + sd kartica 8 gb + air mouse rc11. Sve skupa:US$186.77 

Shipped 2013/9/24 16:07:15 trenutno je na razvrstavanju i kažu 7-15 radnih dana, sad kao malo dijete, ne mogu dočekat da mi slavko otme svoj dio....{#}

Koliko ste vi čekali svoje nakon otpreme?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pozz evo molio bi HITNI odg jer nisam siguran jel to to znaci,,usporedujem svoj tracking number s jednim od kolega koji je tu stavio i meni je preskocio sve te korake di je njemu ocito bila carina i to i automatski pise da je danas "receive item at delivery office" ,a njemu je sljedece nakon toga znaci da je dostavljen na kucnu adresu...jel to znaci da mi nece naplatit pdv i to sve s carinom?

evo link posiljke posto mi ne zeli sliku ucitat :http://ips.posta.hr/IPSWeb_item_events.asp?itemid=RE638982361SE&Submit=Submit 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 16:31 (11glava11).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
gt99 kaže...

Još me jedino muče tipke ispod ekrana,slabo mi svijetle pa bi to volio pojačati ali za sada nisam našao rješenje osim što sam u MTKtool namjestio da mi se tipke ne gase brzo već da svijetle koliko i display.

Mozes li molim te reci gdje tocno u mobileuncle mtk toolu se namjesti da backlight kapacitivnih tipki ispod zaslona svijetle kada je upaljen zaslon?

Isprićavam se,to sam namjestio aplikacijom slićnom MTK tool,ali ova se zove GravityBox.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 16:57 (gt99).
17 godina
11glava11 kaže...

pozz evo molio bi HITNI odg jer nisam siguran jel to to znaci,,usporedujem svoj tracking number s jednim od kolega koji je tu stavio i meni je preskocio sve te korake di je njemu ocito bila carina i to i automatski pise da je danas "receive item at delivery office" ,a njemu je sljedece nakon toga znaci da je dostavljen na kucnu adresu...jel to znaci da mi nece naplatit pdv i to sve s carinom?

evo link posiljke posto mi ne zeli sliku ucitat :http://ips.posta.hr/IPSWeb_item_events.asp?itemid=RE638982361SE&Submit=Submit

Čini se da si imao sreće! {#}

Čestitam! Prvi si nakon dugo vremena koji je "zeznuo" Linića! {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
11 godina
neaktivan

hahah nemrem vjerovat,inace stvarno nemam srece cega god se taknem :)))) aj bar nesto :PP

a jel bi mi trebao doc vcrs ili sutra ujutro? i jel ga mogu ja otic podic negdje ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A evo pogledajte mene, imam sve isto kao i ti, danas došlo na carinu, ali mene nije pomazila sreća

Link: http://ips.posta.hr/IPSWeb_item_events.asp?itemid=RE638987868SE&Submit=Submit

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

bome sam imao srece,jedan dan razlike...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
11glava11 kaže...

bome sam imao srece,jedan dan razlike...

1 dan razlike u početku, a sve ostalo samo po 2 sata razlike i eto mene ulovi carina :/
Nego, jel si kupio samo Cubota ili si možda uz to uzeo drugu bateriju ili jos neki dodatak?

11 godina
neaktivan

samo mobitel bez icega ostalog,bas me zanima sta rade i kako kad u 2 sata razlike jedan ide na carinu drugi ne..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
11glava11 kaže...

samo mobitel bez icega ostalog,bas me zanima sta rade i kako kad u 2 sata razlike jedan ide na carinu drugi ne..

A eto, ja isto samo mobitel, cudno skroz, ali eto, imaš sreće, očito si naletio na nekog tko to nije provjerio, a ja na nekog u novoj smjeni valjda...ne žalim se, računao sam da ću platiti carinu tako i onako, ali stvarno mi je ovo čudno za vidjet. Recimo da su došli tvoj, moj i još 10 takvih mobitela na carinu danas i svi mi ćemo vrlo vjerojatno platiti carinu, a jedino je tebe zaobišlo. Ništa, sad tih 200-tinjak kuna koliko bi platio carinu odi i uživaj u besplatnoj janjetini :)

11 godina
neaktivan

pocastit ekipu kebabom s kvatrica ;))

2 0 hvala 0
17 godina

Ako kome treba ovaj ROM ima i HR jezik.

(Kliknuti na plavi "gumb" ispod SS-a s lijeve strane za download).

Evo i link za download s mega.co.nz

UPDATE: na ovom ROM-u mi GPS uopće nije radio - ako nekome radi molim da javi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 9:37 (Eyekool).
Moj PC  
2 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Eyekool kaže...

Ako kome treba ovaj ROM ima i HR jezik.

Koje novosti uvodi taj ROM? Ima kakvih bugova? GPS kako funkcionira?

P.s. Jel svima šteka punjač kod tog Cubota? Da znam da ga odma naručujem il da prvo pričekam ovoga?

17 godina

Osim podrške za HR jezik ne vidim nikakve druge prednosti, a niti mane - za sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pobogu kak oskidas s tog Romzj :O probao sam jedno 50ak puta skinut romove u bilo koje doba i uvijek od 2-5kb/s download.... sad npr ni ucitat nece sajt -_-"

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Si brisao recovery datoteke iz zipa da se ne instalira kineski recovery?

Ima li Google Play, kolik ije rezultat na Antutu...

Btw uredi si Build.prop da piše Cubot GT99 a ne x1...

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 20:07 (Ag008).
17 godina
Keiichi kaže...

Pobogu kak oskidas s tog Romzj :O probao sam jedno 50ak puta skinut romove u bilo koje doba i uvijek od 2-5kb/s download.... sad npr ni ucitat nece sajt -_-"

Skinulo mi je za ca. 20 min taj i Huawei Emotion UI port ROM {#}

Ako treba uploadam ga na neki file share servis.

17 godina
Ag008 kaže...

Si brisao recovery datoteke iz zipa da se ne instalira kineski recovery?

Ima li Google Play, kolik ije rezultat na Antutu...

Btw uredi si Build.prop da piše Cubot GT99 a ne x1...

Ne, recovery je ostao na EN.

Ima Google Play.

Root-an je.

GPS (bez fix-a) ne radi.

AnTuTu:

13 godina
neaktivan

Probaj fix pa nam javi kroz par dana kako se ponaša GPS i sve ostalo sa tim novim ROM-om {#} Hrvatski bi mi puno značio.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
gt99 kaže...
assassin.st kaže...
gt99 kaže...

Isprićavam se,to sam namjestio aplikacijom slićnom MTK tool,ali ova se zove GravityBox.

Je li to ova aplikacija ili neka druga? Ako je neka druga, odakle si je instalirao? https://play.google.com/store/apps/details?id=air.GravityBox

BTW zna li netko kako isključiti obavijest o tome da nema druge SIM kartice. Naime, ta poruka je dosadna, jer se ne javlja recimo samo kod uključenja mobitela, nego se javlja i nakon što prebaciš u avionski način rada pa vratiš na normalni.

17 godina

Pa samo je makneš kada ti se pojavi. Ne mijenjaš valjda svaku sekundu iz zrakoplovnog moda .... Ja nisam našao opciju da se isključi.

Bilo bi super kada bi netko uploadao ovu verziju Samsung roma s hr. unutra gdje je već uređen build prop...

17 godina
mbaksa kaže...

Je li to ova aplikacija ili neka druga? Ako je neka druga, odakle si je instalirao? https://play.google.com/store/apps/details?id=air.GravityBox

BTW zna li netko kako isključiti obavijest o tome da nema druge SIM kartice. Naime, ta poruka je dosadna, jer se ne javlja recimo samo kod uključenja mobitela, nego se javlja i nakon što prebaciš u avionski način rada pa vratiš na normalni.

GravityBox je Xposed framework modul za tweak-anje s kojim, između ostalog, možeš isključiti obavijest o tome da nema druge SIM kartice.

Drugi modul koji svakako prepručujem instalirati je Xprivacy

15 godina
neaktivan

stigo mob danas doma i sad čekam da mi stara pošalje za Rijeku
ugl mob naručen 19.8
             poslan 23.8

stigo 24.9

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo stigao i meni cubot, prvi utisci fenomenalni, testirali smo kolega i ja njegov one x i ovaj, one x ga sisa u quadrantu i antutu ali kolega kaze da mu nekako gt99 bolje radi. 

3g mi radi na bonbonu, ne gubi signal, gps jos nisam probao

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Ag008 kaže...

Pa samo je makneš kada ti se pojavi. Ne mijenjaš valjda svaku sekundu iz zrakoplovnog moda ....

No šit Sherlock. {#} Zato sam i postavio pitanje jer je ne želim svakog dana ujutro micati, s obzirom da prije spavanja mobitel prebacim u "zrakoplovni način rada".

Eyekool kaže...
GravityBox je Xposed framework modul za tweak-anje s kojim, između ostalog, možeš isključiti obavijest o tome da nema druge SIM kartice.

Drugi modul koji svakako prepručujem instalirati je Xprivacy

Super, sutra ću se pozabaviti s tim.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice