Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 833.527
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
Na mjestu odakle si skinuo miui, potrazi i "gapps" zip datoteku, flashas je poput obicnog roma
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
14 godina

evo, izgleda da sam ja jedini nezadovoljni kupac ovog mobitela, imam taj neki bug s tipkom zakljucavanje koja cini mobitel neupotrebljiv jer kad se on sjeti, tipka odluci prestat radit i jos uz to ne radi mu mali zvucnik i ne znam sto mi je ciniti, na banggood-u nista ne odgovaraju na mail, ima li netko tko je imao iskustva s povratom robe kod njih ili nekog drugog kineza da se javi na PM?

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Može kupon za bangggood?
Hvala

Primio kupon. Mob naručen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 10:12 (sokre007).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
Na mjestu odakle si skinuo miui, potrazi i "gapps" zip datoteku, flashas je poput obicnog roma

Thx, radi...

11 godina
neaktivan

Koju aplikaciju koristite za micanje aplikacija na sd karticu?

0 0 hvala 0
14 godina
definho kaže...

evo, izgleda da sam ja jedini nezadovoljni kupac ovog mobitela, imam taj neki bug s tipkom zakljucavanje koja cini mobitel neupotrebljiv jer kad se on sjeti, tipka odluci prestat radit i jos uz to ne radi mu mali zvucnik i ne znam sto mi je ciniti, na banggood-u nista ne odgovaraju na mail, ima li netko tko je imao iskustva s povratom robe kod njih ili nekog drugog kineza da se javi na PM?

ti cjenis taj mobitel koji ocito nije ispravan na njuskalu 1200 kuna?????

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 15:57 (herc1988).
14 godina
herc1988 kaže...
definho kaže...

ti cjenis taj mobitel koji ocito nije ispravan na njuskalu 1200 kuna?????

{#}

ne bih rekao da je promjena zvucnika i ciscenje oko te tipke/promjena tipke vise od 200 KN :) ne znam tko te uopce pitao ista, ne spamaj bezveze, na cijenu si se mogao osvrnuti i u moj inbox :) ugl. svaka pomoc je dobrodosla...

Respect the Raise...!
16 godina
neaktivan

Kako ide za ove kupone na banggood? Je li se salju na email i kako mogu dobiti jedan? :) Pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina

da li radi Cubot normalno sa 3G od Bonbona ?

0 0 hvala 0
17 godina

Radi ako nisi u selu... Meni na području cijele Rijeke radi bez problema

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
12 godina

poštovani

moj cubot bi valjda trebao stići danas, pa imam jednu molbu. prateći ovu temu vidim da se javljaju sitni problemi sa mobom, pa bi bilo dobro ako se kome od vas koji ga već neko vrijeme koristite da to napraviti, da ukratko napiše šta napraviti s mobom - koji rom, gps fix ... 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ajde ti ukratko prelistaj temu...
15 godina
domeklija kaže...

poštovani

moj cubot bi valjda trebao stići danas, pa imam jednu molbu. prateći ovu temu vidim da se javljaju sitni problemi sa mobom, pa bi bilo dobro ako se kome od vas koji ga već neko vrijeme koristite da to napraviti, da ukratko napiše šta napraviti s mobom - koji rom, gps fix ... 

1. Rootaš mob - DOWNLOAD DATOTEKA -

1. Otključavanje opcija za razvojne programere - Settings/Details -> Bulid number dodir nekoliko pta
  2. U Developer izborniku označimo opciju “USB DEBUGGING"
  3. Instalirati PdaNet iz mape Drivers (neka je za to vrijeme spojen mob na komp s navedenom gornjom opcijom)
  4. Iz mape Programa Rootear pokrenuti run.bat i pritisnuti enter

2. GPS fix ako je rootan

3. MIUI ROM

4. Ako ti se gubi signal isključiš 3G pod Settings/More../Mobile networks/3G service/ Enable 3G - OFF

★★★★★☆
11 godina
protjeran

Izradio sam karticu i na njoj imam 1000kn.Verficirao sam karticu upisao kod sa potvrde od Paypal-a i sada me zanima kada ce mi prikazati koliko novaca imam na njoj jer trenutno imam 0.

Postavljam glupa pitanja

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa bilo bi dobro da se te informacije koje svako 5 strana traži neko novi(rootanje, rad na mrežama, romovi, gps itd.), prepišu u prvi post teme te svako malo nadopunjuju novostima. 

Mislim da će to olakšat pretragu svima, manje će se ponavljat pitanja, a još manje pisat glupi odgovori, tipa "prelistaj temu"(20+ stranica).

{#}

Ako trebate poklon kupon za Ganggood od 10$: http://www.banggood.com/?zf=265258

3 1 hvala 0
11 godina
protjeran

Znam da se cesto ponavlja ali puno je stranica pa cu ponovo pitati..
Kako da namjetim da mi banka neuzima proviziju za pretvaranje iz jedne valute u drugu??

Postavljam glupa pitanja

1 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

Kako da namjetim da mi banka neuzima proviziju za pretvaranje iz jedne valute u drugu??

da sam na tebe mislio, citirao bi te. govorim opčenito za cijelu temu u kojoj se na 30 stranica ponavlja 5 istih pitanja..

a ti već drugo pitanje postavljaš nevazano za ovu temu, tema je mobitel, a ne paypal..upiši u tražilicu ebay ili paypal, postoji tema s već svim odgovrenim pitanjima

Ako trebate poklon kupon za Ganggood od 10$: http://www.banggood.com/?zf=265258
13 godina
Fabregas4 kaže...

Izradio sam karticu i na njoj imam 1000kn.Verficirao sam karticu upisao kod sa potvrde od Paypal-a i sada me zanima kada ce mi prikazati koliko novaca imam na njoj jer trenutno imam 0.

Imat ćeš nula svakako, a ovakvim pitanjima nije mjesto u ovoj temi. Google is your friend, ili paypal tema.

Fabregas4 kaže...

Prolistaj malo, napisano je barem 5x puta.

Fabregas4 kaže...

znam da nisi mislio na mene -.-'' i nebudi dosdan ako nezelis pomoci.Stvarno mi je pun kufer takvih ko sto si ti sto se javljaju na svako pitanje a nezeli pomoc

Sve ti je objašnjeno kada si se prije koji tjedan raspitivao, potroši 10min života i pronađi sam odgovore na svoja pitanja.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

sto se dogodi kada rootamo cubot-a? jel po necemu bolji ima vise opcija ili sto? i jel taj MUI kao neka tema ili sta?

0 2 hvala 0
17 godina

Ako ne znaš što je root ili miui bolje da ga ni ne rootaš.

Ne može biti čudnije, ali stock rom x1 ne paše na gt99 ali custom romovi x1 pašu...

http://prntscr.com/1s0g2b

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 17:08 (Ag008).
12 godina

Hvala nani_cropes, a što se tiče listanja teme, to radim od kraja 8. mjeseca kad sam kupio mob.

Mislio sam na nešto slično kako je riješena tema o ebayu, gdje na prvoj stranici ima sve ukratko objašnjeno i stalno

se ažurira sa svježim informacijama.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ne znam jer sam imao iPhone do sad,pretpostavljam da je root kao na iPhoneu jailbreak al nisam ziher

0 0 hvala 0
15 godina
11glava11 kaže...

sto se dogodi kada rootamo cubot-a? jel po necemu bolji ima vise opcija ili sto? i jel taj MUI kao neka tema ili sta?

Ko što na winsima se ulogiraš ko admin da bi radio šta ti je volja, tako se android roota kako bi postao superuser ili superadmin i imao pristup svim datotekama na mobu te mogao omogućiti promjene koje traže određene aplikacije...

Što to tebi konkretno znači.. Ako si pokušao instalirati neki aplikaciju (npr. Titanium Backup) koja traži dopuštenje za svoje radnje, nisi ih mogao dati ako nije mobitel rootan..

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...

cubot gt72, kako srediti postavke da radi internet? nemrem nikako...zna netko šta i kako?

Zovi operatera da ti da postavke za internet i mms.

Edit: imao isti problem na tele2, zvao ih i poslali mi sto trebam upisati za novi Apn postavke.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 19:59 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
11glava11 kaže...

ne znam jer sam imao iPhone do sad,pretpostavljam da je root kao na iPhoneu jailbreak al nisam ziher

Krekane igrice možeš instalirati i bez toga, tako da sam "ziher" da to tebi nije potrebno..

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
12 godina

Pomagajte

Imam problema sa zvanjem sa cubota, na ht hr mrezi sam i konstantno gubim signal, i sto je jos gore kad nekoga nazovem on me nista ne cuje, ima samo grozno krčanje.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...
11glava11 kaže...

Ko što na winsima se ulogiraš ko admin da bi radio šta ti je volja, tako se android roota kako bi postao superuser ili superadmin i imao pristup svim datotekama na mobu te mogao omogućiti promjene koje traže određene aplikacije...

Što to tebi konkretno znači.. Ako si pokušao instalirati neki aplikaciju (npr. Titanium Backup) koja traži dopuštenje za svoje radnje, nisi ih mogao dati ako nije mobitel rootan..

aha hvala :)

11 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
11glava11 kaže...

Krekane igrice možeš instalirati i bez toga, tako da sam "ziher" da to tebi nije potrebno..

ocito ne znas da jailbreakom mozes raditi i neke druge stvari osim skidati "krekane" igrice,pa sam ja "ziher" da pricas bezveze

17 godina

Svako malo ista pitanja i isti odgovori, dajte čitajte malo temu. Imaš problem s 3G singalom u tvojem mjestu. Isključi 3G pod:

Settings-More-Mobile network-3G- OFF. Pokušaj i drugu sim karticu, drugi sim priključak. možeš pokušati vratiti mobitel na tvorničke vrijednosti, možeš staviti noviju verziju sw na njega. 

http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/08/03/latest-firmware-0802-for-cubot-gt99-mtk6589-quad-core-smart-phone/#.Ujn3VtKHeo0

12 godina
domeklija kaže...

Pomagajte

Imam problema sa zvanjem sa cubota, na ht hr mrezi sam i konstantno gubim signal, i sto je jos gore kad nekoga nazovem on me nista ne cuje, ima samo grozno krčanje.

Ne mogu vjerovati, izgleda da mi je mikrofon u kvaru. Nemoguće je pričat sa moba, ali kad se uključe slušalice sve je ok.

Jel ima tu kakve pomoći? Kakva je procedura za prijavu kvara banggod-u?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice