Blackberry i Wlan problem

poruka: 1
|
čitano: 880
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Blackberry 8520 i wlan problem

Nikako ne mogu spijiti 8520 na router te slozit da mi se uredaj automatski spaja na Wlan kada mu je u blizini.

iPhone se odmah automatski spoji na njega pa bih to htio isto i sa ovim Blackberryem ako je ikako moguce.

Upisem u njega password od routera no on me trazi da unesem neki broj u router no iskreno nemam pojma gdje u routeru bi to trebalo unijeti te kakav je to uopce broj!?

Router je od t-coma, Thomson TG782i.

Uredaj sam danas resetirao na tvornicke postavke pa bih sve otpocetka htio slozit i kako treba.

Isto tako dali mi mozete reci hocu aktiviranjem Blackberry tarife (t-mobile) moci instalirati aplikacije koje mi trebaju i napokon moci napraviti update OS-a...do sada sam surfao iskljucivo bez BB tarife i sve sljaka ok, Gmail mi odmah javlja nove mailove no ne mogu napraviti update OS-a te mi se jednostavno vise ne zeza sa time pa bih danas popodne nazvao SZK-e i da mi to aktiviraju. Isto tako ne mogu nikakve programe instalirat te mi uvijek baca neki error.

I jos jedno pitanje....mail imam od Globalneta vec cca 10-ak godina te hocu si moci sloziti taj mail na uredaju tj. da mi njega stalno provjerava posto mi je to glavni mail?

Zahvaljujem unaprijed!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice