BlackBerry KeyOne (Mercury)

poruka: 48
|
čitano: 7.240
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: BlackBerry KeyOne (Mercury)
zuper kaže...
Lik na Pocketnow-u radi po meni najbolje testove kamere i audio kvalitete i kamera stvarno je jako dobra na ovom BB. Nije u rangu ostalih jakih igrača, ali vrlo blizu. Najjača strana ovog telefona je po meni baterija za koju vele da je iznimna.
Trebaju napraviti jedan full touchscreen i imali bi puno veći broj kupaca jer kolko god ova tipkovnica bila dobra, sumnjam da ima puno poklonika.

Pa imaju DTEK60, s SD820, 5.5" QHD AMOLED-om itd. Za dosta nižu cijenu od konkurencije iz Samsunga, Applea, Pixela...

A ima i jeftiniji DTEK50. Samo što nisu baš razvikani, jbg.

8 godina
neaktivan

Marketing im je 0 bodova

zadnje što se sjećam da su nešto pokušali kad su u Formuli 1 imali reklamu na McLarenu i gdje ih je promovirao Hamilton

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fazan0312 kaže...

Marketing im je 0 bodova

zadnje što se sjećam da su nešto pokušali kad su u Formuli 1 imali reklamu na McLarenu i gdje ih je promovirao Hamilton

Moram se složiti... Neki dan sam se fakat iznenadio kad sam vidio Priva u Veepu (serija na HBO-u). Možda bude bolje sad kad je TCL odgovoran za sve vezano za BlackBerry mobitele.

Btw, nije da je bitno, ali Mercedes su sponzorirali u F1, a ne McLaren.

8 godina
neaktivan

Blackberry Keyone pokazuje odličnu prodaju, rasprodan svugdje

BestBuy i Amazon kaže out of stock

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.6.2017 12:30 (Fazan0312).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
"Rasprodan" a vjerojatno su ih i proizveli 10. Mislim tko bi normalan to kupio?

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pravo je pitanje, tko normalan sudjeluje u forumu na temu nečega što očito prezire. Ali hvala na kontribjušonu. Pomaže da se thread bumpa i da informacija o ovom fantastičnom uređaju dođe do većeg broja potencijalnih korisnika.

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sudjeluje Mirko koji ima jedno 10 000 postova u iPhone temama te je šampion u pljuvanju na dalj.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AnđeoGabrijel21 kaže...
Sudjeluje Mirko koji ima jedno 10 000 postova u iPhone temama te je šampion u pljuvanju na dalj.

Mirko ne prezire nikog i u pravilu ne pljuje te je čak mnogo puta isticao prednosti iPhonea/iOS-a nad nekim drugim uređajima/OS-ovima. Također sudjeluje i raspravlja u normalnom tonu, tu i tamo i pomogne nekom, za razliku od ljudi koji povremeno dođu samo da bi izvrijeđali nekolicinu drugih članova foruma, budu im postovi obrisani te pokupe kakav karton od gospode moderatora i onda ih opet nema par tjedana.

A ajde, da imamo i tvoj doprinos temi, reci ti nama na način na koji pričaju odrasli ljudi, što to ne valja s ovim uređajem da, kako ono reče, "tko bi normalan to kupio"?

8 godina
neaktivan

Slične komentare dobivam na svoj BB Passport od svojih frendova  a ovaj keyone bi volio još više nego što sam želio passport.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fazan0312 kaže...

Slične komentare dobivam na svoj BB Passport od svojih frendova  a ovaj keyone bi volio još više nego što sam želio passport.

Imaš loše frendove. Ja ne znam jesam kad dobio negativan komentar na Priva, jedino se ljudima nije baš sviđala cijena.

8 godina
neaktivan

A dobro moraš priznati da se Passport ističe od drugih mobitela  

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fazan0312 kaže...

A dobro moraš priznati da se Passport ističe od drugih mobitela  

Ok, Passport fakat je malo "posebniji"... 😄 Kad ga je žena prvi put vidjela na slici je rantala 5 minuta kako je užasan, ružan i glup mobitel. A sretno koristi Priv i zainteresirana je i za KEYone. 😄

Btw, jeste vidjeli da ima par oglasa i na njuškalu? Ali 5400-5600 koliko traže je fakat malo too much.

9 godina
neaktivan

"Malo posebniji"- izraz za uređaj koji izgleda i služi za rezanje povrća na njemu.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Sad vidim ali to je neki kao dućan ali mi nekako smrdi na prevaru a i još nije došao u hrvatsku pa čak mislim da u europi ga nema u službenoj prodaji 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AnđeoGabrijel21 kaže...

"Malo posebniji"- izraz za uređaj koji izgleda i služi za rezanje povrća na njemu.

Većini ljudi izgled nije najbitnija stavka kod izbora mobitela. A nekima se baš taj dizajn sviđa. Kako god, čini mi se da je većina vlasnika Passporta oduševljena njim i ne žele ga se odreći čak ni unatoč manjku appova itd.

Fazan0312 kaže...

Sad vidim ali to je neki kao dućan ali mi nekako smrdi na prevaru a i još nije došao u hrvatsku pa čak mislim da u europi ga nema u službenoj prodaji 

U UK je ustvari prvo došao u prodaju, krajem travnja. Mislim da je u Njemačkoj isto već dostupan, ali nisam siguran. Tako da je moguće da ih uvoze otamo. 

Se možda tko raspitivao, hoće ga biti kod nekog našeg providera?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.6.2017 15:40 (Mirko935).
9 godina
neaktivan

Postoje li egzaktni podaci o broju prodanih modela ovog uređaja?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
AnđeoGabrijel21 kaže...

Tko god je ikad trebao rezati povrće "on the go", zna kako je to korisno.

Osim toga, najnoviji update omogućuje procjenu ravnomjernosti veličine narezanih komadića putem kamere i provjeru eventualne prisutnosi paukova među istima.

Zaboravio si i komercijalne dodatke slične štapovima za selfije, jedan od njih pretvara mobitel u nadasve korisnu vrtnu lopaticu, drugi u reket.

Kao što vidiš, Passport je puno više od onoga što si ti mislio.

15 godina
neaktivan

Ima netko da je napokon kupio ovo čudo da podijeli dojmove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice