Ovako na ljeto planiram raditi i kupiti neki HTC-ov mob.
Zanima me popis onih koji dolaze i koji bi po vama bio BEST BUY!?
Hvala
Hvala
htc desire
Hvala
Sta nisi nedavno dobio 3GS?
htc desire
Ali mene vise zanimaju ove nove nadolazece nade koje bi trebale izaci ovog ljeta.Nesto poput WildFire-a i Evo 4G samo da cijena bude razumna i da bude dobar omjer cjene i performansi.
Hvala
Sta nisi nedavno dobio 3GS?
Neee.Otkud ti to.Mozda si me zamjenio s onim Mato_Ivanovac ili tako nes (tip ga s*re i se*e)
Prije par mjeseci sam dobio LG KU990 Viewty ali nisam zadovoljan s njim.
Koji da uzmem htc do 2.5k ?
Zar nitko ne zna ni koji sve mobiteli od HTC-a izlaze?
http://www.tportal.hr/tehno/mobiteli/60129/HTC-ovi-pametni-telefoni-Legend-i-Desire-stizu-u-Hrvatsku.html..................
Da nije to malo stara vijest?!
Zar nitko ne zna ni koji sve mobiteli od HTC-a izlaze?
Prozuji po GSMArena siteu pa ćeš nać već informacija. Evo, HTC Vision, novi QWERTY Android, HTC-ov Roadmap za 2010 (stara vijest ali možda nešto nađeš). Nema baš puno novih informacija od HTC-a, ja isto čekam nešto novo od njih, da izdaju neki QWERTY Android (mogao bi ovaj Vision to bit) i da vidim šta će napravit oko WP7 platforme ako ona bude nešto valjala.
Mislim da je HTC ove godine napravio možda 10 modela. Šta fali tome, pa moraš imat nekakav izbor a i moraju pokrit raspon cijena, od jeftikanera do top modela.
Evo 4G ti je ekskluziva za Ameriku, za Sprintovu novu 4G mrežu.
Jedini novi Android će biti Wildfire, tj. mini Desire
svaka čast Desireu i njegovom snapdragonu, ali meni je legend jednostavno preprezakon i puno bih ga rađe nego Desire
manji je, elegantniji, cijeli od aluminija, a ipak dovoljno brz :)
btw... da li će FroYo izaći i za Legend?
I ja sam imao i Desire u rukama, sada imam Legend. Desire mi je jednostavno ogroman. Kao i X10 od SE... preveliki mobiteli... Legend ima sve sto trazim, jedina mana mu je slaba baterija (2 dana... prije u nokie n97 4 - 5 i na to sam navikao).
Mislim da bi trebao izaci 2.2 andoid i za njega.