Zanima me kako kada preko PC SUITE napravim backup contakta i calendara...spremim ih na disc, oni se spreme u dbk file...kako ih otvorit??
Dali se to uopće može, nešto sam preko googla da se to radi sa vinzipom ali ne kužim kako...
HVALA
Zanima me kako kada preko PC SUITE napravim backup contakta i calendara...spremim ih na disc, oni se spreme u dbk file...kako ih otvorit??
Dali se to uopće može, nešto sam preko googla da se to radi sa vinzipom ali ne kužim kako...
HVALA
Prvo ides na backup Phone. A kasnije kada hoces da ih vratis na mob samo ides na Restore Phone :)
Da to znam...muči me kako da na kompu otvorim kontakte pa npr da ih kopiram u svoj adresar na kompijutoru
to ne radis preko backupa vec preko sinkornizacije moba i kompa... potrazi u PC sutiu sinkronizanicu ;)
to ne radis preko backupa vec preko sinkornizacije moba i kompa... potrazi u PC sutiu sinkronizanicu ;)
To radis kada hoces da prebacis kontakte sa jednog na drugi mob. A kada samo hoces da ih listas i gledas na kompu,spojis mob upalis pc suite i ides na contacts :O
sinkronizacija kontakata sa outlook-om... koliko se ja sjecam da kontakti i ostanu u outlooku...