Ažuriranje iOS softvera na iPhone (problem)

poruka: 8
|
čitano: 6.067
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ažuriranje iOS softvera na iPhone (poblem)

Dakle ovako pre neki dan vidim da je izasla nova verizija ios 9.3 i krenem da skinem tj azuriram softver i ima ono kao da ga pokrenem i kada je trebalo pritisnuti tj odbabrati prihvacam uvjete ili ne prihvacam skontam da kasnim(na posao ) i da necu sada imati vremana  da ga azuriram i pritisnem ne prihvacam i izadjem iz svega toga. I sada danas ponovo hocu da azuriram na 9.3 ali mi stoji  samo napisano   iOS 9.2.1 Vas softver je azuran .. Nema nigde gde pise da skinem 9.3. Dali je to zbog toga sto sam pritisao onda da ne prihvacam uvjete? 

Inace ovo mi je prvo iskustvo sa apple i ios. Iphone 5 je upitanju .

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Ažuriranje iOS softvera na iPhone (poblem)
Hmm nemam iPhone ali ak se ne varam probaj ga spojit na iTunes prek pc-a i od tamo azurirat.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Pa nece ni tako probao sam
Repent the end is near!

0 0 hvala 0
14 godina

9.3 nije dostupan u svim regijama. Meni na tabletu kaze da je software azuriran a verzija je 9.2.1. Pogledaj da nisi krivo vidio i da ti zadnja doatupna nadogradnja nije "samo" na 9.2.1.  Mozes napravit hard reset (sleep gumb + home tipka par sec). Tada probaj ponovo, iako ako ti na itunesu pise da imas zadnju verziju, mislim da je to to. 

Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

iOS 9.3 nije dostupan za starije uređaje, jer imaju nekih problema s softwareom pa su ga povukli i kad isprave tu sitnicu će opet biti pušten iOS 9.3 u javnost, dok npr kod mene nema nikakvih problema s novim telefonom ( 6s ), vrtim 9.3 bez problema. 5s je zadnji iPhone kojeg zahvaća taj problem, na njemu imam 9.2.1 i kaže da nema dostupnih update-a, tako da se ne moraš brinut, ispravit će to i pustit ponovo update, samo malo strpljenja ;)

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Uradio sma to ali je i dalje na toj staroj verziji.. Ali vidim da je kolega iznad nap pa to ima nekog smisla
Hvala u svak slucaju
Repent the end is near!
14 godina
neaktivan
.
Repent the end is near!

0 0 hvala 0
14 godina

Sad sam i ja provjerio. Meni je na 9.2.1 iP 5. Isto nema dostupnog azuriranja tak da se nemas zasto brinut. Pustit ce ga kroz koji dan.

Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice