Apple vs. Nokia

poruka: 399
|
čitano: 81.688
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Apple vs. Nokia

Heheheheh

Zakljucio si ono sto sam zelio da zakljucis. Ajd sad malo proseci po forumu i threadovima u kojma se prica o nokiji i apple i vidi da li je iko ikad igdje napisao da je nokia najbolja a za iphone mali milion puta su t judi izjavili. Kuzis li sad o cemu ja pricam? To je ta slijepa zaljubljenost i fanatizam kojim se brani iphone i ne vidi njegove mane a prednosti kuju u zvijezde. Ja to nikad ne vidjeh ni za koji drugi proizvod. Jeb..e pa ipak je to na kraju komad plastike i metala a ne rodjeno dijete.

15 godina
protjeran
logic kaže...

Heheheheh

Zakljucio si ono sto sam zelio da zakljucis. Ajd sad malo proseci po forumu i threadovima u kojma se prica o nokiji i apple i vidi da li je iko ikad igdje napisao da je nokia najbolja a za iphone mali milion puta su t judi izjavili. Kuzis li sad o cemu ja pricam? To je ta slijepa zaljubljenost i fanatizam kojim se brani iphone i ne vidi njegove mane a prednosti kuju u zvijezde. Ja to nikad ne vidjeh ni za koji drugi proizvod. Jeb..e pa ipak je to na kraju komad plastike i metala a ne rodjeno dijete.

Uf, ne kontam na koga se ovo odnosi, pojasni molim te.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 20:56 (ansha).
16 godina
neaktivan
ansha kaže...
logic kaže...

Heheheheh

prakticki si sa nissanom gtr pokopao sam sebe ako se ne varam Namigiva

15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
ansha kaže...
logic kaže...

Heheheheh

prakticki si sa nissanom gtr pokopao sam sebe ako se ne varam Namigiva

Call me stupid al ne kontam...

17 godina
neaktivan
ansha kaže...
logic kaže...

Heheheheh

Generalno na stav vlasnika iphone pogotovo na ovom forumu. Jako tesko ces naci nekoga ko ce realno reci super je al ima manu tu i tu. Karikiram. Udji na dva ili tri threada pa ces sam vidjeti. Niej se odnosilo na tebe ali i ti upadas u zamku da cim nesto nema ne treba. Za nokiju niko ne kaze da nesto nema al i ne treba. Meni ne treba prednja kaemra al nikad ne bih kupio smartphone bez toga jer jednostavno nazvati neki mob smartphoneom u danasnje vrijeme a nema prednju kameru je sramota. NE dozvoljavam da mi proizvodjac moba kojeg masno platim kaze e to ima al tebi to ne treba pa cemo ti iskljuciti. Hint bluetooth. Ili kao sto neki korisnici rekose to je iskljuceno da se ne bi krala i sirila ilegalno muzika. Apple smatra tebe lopovom u startu iako ti mozda nikad ne bi dijelio muziku koju kupis na appstoreu. Stvar principa. Nista se ne odnosi na tebe konkretno vec pricam generalno o stavu. ISto mi je tako stupidno i sramtno recimo kad sam vidio jobsa na predstavljanju ipada kako sav u transu kaze da se sa ipadom moze surfati. Koje otkrice. Za mob je stramota uopste reci da se moze surfati u danasnje vrijem. To se podrazumijeva.

15 godina
protjeran
logic kaže...
ansha kaže...
logic kaže...

Heheheheh

Generalno na stav vlasnika iphone pogotovo na ovom forumu. Jako tesko ces naci nekoga ko ce realno reci super je al ima manu tu i tu. Karikiram. Udji na dva ili tri threada pa ces sam vidjeti. Niej se odnosilo na tebe ali i ti upadas u zamku da cim nesto nema ne treba. Za nokiju niko ne kaze da nesto nema al i ne treba. Meni ne treba prednja kaemra al nikad ne bih kupio smartphone bez toga jer jednostavno nazvati neki mob smartphoneom u danasnje vrijeme a nema prednju kameru je sramota. NE dozvoljavam da mi proizvodjac moba kojeg masno platim kaze e to ima al tebi to ne treba pa cemo ti iskljuciti. Hint bluetooth. Ili kao sto neki korisnici rekose to je iskljuceno da se ne bi krala i sirila ilegalno muzika. Apple smatra tebe lopovom u startu iako ti mozda nikad ne bi dijelio muziku koju kupis na appstoreu. Stvar principa. Nista se ne odnosi na tebe konkretno vec pricam generalno o stavu. ISto mi je tako stupidno i sramtno recimo kad sam vidio jobsa na predstavljanju ipada kako sav u transu kaze da se sa ipadom moze surfati. Koje otkrice. Za mob je stramota uopste reci da se moze surfati u danasnje vrijem. To se podrazumijeva.

A cuj, kolko ima onih sta ne zele priznati mane iphoneu i dizu ga u nebesa, tolko ima i onih sta cine suprotno iako ga nisu nikad koristili. Naravno da su oba takva stava neistinita i neozbiljna. 

Kazes da i ja upadam u zamku da govorim da mi ne treba ono sta nema. Mislim da nije tako jer sam vec jednom u raspravi s tobom nabrojao stvari koje mu fale i rekao da ga ne bi ni uzeo da nema mogucnosti dobivanja tih stvari jailbreakom. Ovdje sam spomenuo bluetooth kao jednu od stvari koje nema al koja mi stvarno nije potrebna i mogucnost njenog omogucavanja mi nije bila presudna kad sam ga uzimao.

U vezi appleove politike se slazemo da je u dosta segmenata i iz razno raznih razloga prerestriktivna, al dok god iz njihovog uredjaja mogu izvuc ono sta mi treba, iskreno mi je svejedno sta oni radili, tako da mi je ubuduce jedini kriterij pri mozebitnoj kupnji sljedeceg iphonea to da ga se da breakat.

To sta jobs zna biti smijesan u svojim prezentacijama je samo dobra stvar jer se mozemo tu i tamo nasmijat :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 21:41 (ansha).
17 godina
neaktivan
ansha kaže...

bluetooth nisam nikad u zivotu koristio iako sam mogao na svim prethodnim mobitelima

To nije funkcija koju ćeš konstantno imati uključenu nego da se nađe u slučaju potrebe. Nemogu vjerovat da nekome nikada nije došla potreba za bluetoothom.

Konzolitis - destroying games since PS 2
17 godina
neaktivan

Samo sto mu se ja smijem za dzabe ;)

Salim se. Jobs je bio vizionar kojem sam se i ja divio nekad. SAd? Tesko, jer su njegove vizije preusmjerene u zgrtanej para. Sto naravno nije lose jer drugacije se ne moze opstati na trzistu. Ali apple nekad i sad su dva svemira.

I gore sam naglasio da nisam pricao o teibi generalno. Ti ok razmisljas. Manje vise ;)

Poenta mog posta je bila da ne zelim da neko drugi odlucuje umjesto mene sta mi treba a sta ne. Ni nokia ni apple. Ako nesto ima ugradjeno hocu da to radi onako kako moze i treba da radi. Tacka. Ili nemoj spominjati. REci nema bluetooth i ok. JA cu to prihvatiti ili ne. Ali ugraditi i tako ograniciti je uvreda za moju intelienciju. I time me gubi kao kupca za sva vremena. Sjeca li se iko stavljanja serijskog broja u intelove chipove i koja buka se digla na to? Kolike silne kazne su odrezane MS-u za neugradjivanje drugih browsera u windows iako korisnik najnormalnije to moze sam napraviti i ms ga ni na koji nacin nije ogranicio u tome. Samo ih nije sam stavio. A appleu se sve dozvoljava. Ja se pitam zasto?

15 godina
protjeran
@Tony - zapravo koristim bluetooth ali za handsfree u autu. Fileove saljem mailom.
17 godina
neaktivan
ansha kaže...
@Tony - zapravo koristim bluetooth ali za handsfree u autu. Fileove saljem mailom.

Blago tebi kad za to koristiš mail !

I see banned people.
15 godina
neaktivan

nokia i nokia... pogotovo druga usporedba, prijatelj mi ima nokiu n900 i mobitel je PRESTRAŠAN, sta sve moze mob. to nisu istine

16 godina
neaktivan

Primjetio sam da se netko zali na bluetooth... Ajde mi reci za sta ti treba taj bluetooth? Vec znam odgovor, za slanje muzike. Za to je bluetooth ogranicen kako se nebi dijelile ilegalno pjesme. Za dijeljenje slika ili dokumenata tu je mail koji em pohranjuje stvari na oba mobitela em mozes vidjeti te dokumente prek kompa te ostaju prakticki ''zauvijek'' spremljene na netu. Stvarno nevidim zasto je Bluetooth mana. 

Mana na iPhoneu bi po meni bila multitasking i Appleove zabrane za odredene aplikacije (naravno zato postoji JB)

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
protjeran
@Groza - ma je u pravu si, lakse mi se otic nac s nekim pa mu prebacit preko bluetootha. Stvarno sta je s menom, pa ko jos salje stvari mailom.
Kakvih li Grunfova ovdje...
16 godina
odjavljen
ansha kaže...
@Groza - ma je u pravu si, lakse mi se otic nac s nekim pa mu prebacit preko bluetootha. Stvarno sta je s menom, pa ko jos salje stvari mailom.
Kakvih li Grunfova ovdje...

Naravno da je lakse sve to obaviti mailom, ali postoje ljudi i situacije s njima, kada je tako nesto jednostavno nemoguce.

Sta's kada svijet nije idealan, kao recimo iPhone.

Osobno se grozim prebacivanja preko BTa, ali mi je masu puta dobro dosao u nekim poslovima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 23:04 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
Independent kaže...

Primjetio sam da se netko zali na bluetooth... Ajde mi reci za sta ti treba taj bluetooth? Vec znam odgovor, za slanje muzike. Za to je bluetooth ogranicen kako se nebi dijelile ilegalno pjesme. Za dijeljenje slika ili dokumenata tu je mail koji em pohranjuje stvari na oba mobitela em mozes vidjeti te dokumente prek kompa te ostaju prakticki ''zauvijek'' spremljene na netu. Stvarno nevidim zasto je Bluetooth mana. 

Mana na iPhoneu bi po meni bila multitasking i Appleove zabrane za odredene aplikacije (naravno zato postoji JB)

A muziku ne mozes poslati mailom? Bluetooth mi sluzi za svasta. Syncaje sa lapom, slanje poruka sa lapa, dijeljenje fileova medju drugarima koji imaju druge telefone a nisu u tarifi da koriste mail i masa drugih stvari. Apple vam kaze da ste lopovi i vama je to ok? Ja vam se divim iskreno receno. Da vam ja kazem da ste lopovi dobio bi saku u nos zar ne? Kako apple zna sta ce te vi raditi sa bluetoothom? I zar je jedina svrha bluetootha dijeljenje muzike?

17 godina
neaktivan
nlo93 kaže...

nokia i nokia... pogotovo druga usporedba, prijatelj mi ima nokiu n900 i mobitel je PRESTRAŠAN, sta sve moze mob. to nisu istine

Zato je on moj sledeci mob. Iphone ga nece stici nikad ovim tempom.

17 godina
Apple vs. Nokia

Glupost!

Bluetooth je super stvar.

Na kavi sam sa frendom, zvoni mi mob, on me pita koja je to pjesma i posaljes mi ju, ja mu posaljem.

Nadem si super temu za mobitel, cura je kod mene i ja joj se odmah pohvalim, ona me zica za tu temu i ja joj posaljem prek bluetootha. Sigurno je sad nece traziti po guglu ak joj ja mogu jednostavno u dve sec poslati.

Ovo slanje s mailom ne drzi vodu. Ja imam 25 MB interneta na mobitelu mjesecno i to bi pokrilo par mp3-ca, a gdje je jos surfanje?

Stvarno ste smijesni. Uz to, dok ti uploadas mp3 s mailom pa dok primaoc to downloada, mozes poslati 734 pjesme bluetooth-om.

Ako nekom idem slat pjesmu preko e maila, ionako cu se vjerojatno sluziti PCem za to...

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Apple vs. Nokia

Evo da i ja nesto kazem o ove dvije tvrtke... Imam Nokiu E65 koju sam dobio i cisto je dobra. Jako puno funkcija, puno programa za nju, te mi se cini kao kvalitetan mob. Jedino kamera nista ne valja, tj. losija je od kamere na starom SE k750i kojeg sam imao. Nokia mi se cini kao tvrtka koja zeli udovoljiti sto vecem broju ljudi i to mi se svida. Proizvela je jako puno mobitela, od kojih mi se ni jedan bas ne svida nesto(posebno sad ovi touchscreen modeli). Uglavom, cini mi se kao tvrtka koja igra fair-play.

A sad apple... On mi se cini kao potpuna suprotnost Nokiji. Zeli zgrnuti sto je vise moguce para na lakovjernim kupcima koji kupuju sve sto apple izbaci na trziste(zna se na koju naciju mislim ;) fokusirajuci se na "jednostavnost". Navodnici su stavljeni zbog iTunesa :). Konkretno, ne znam bas puno o ostalim apple-ovim proizvodima ali sam dobro upoznat sa ipodom koji je vjerojatno najprecjenjenija stvar na svijetu. Moja ga sestra ima te sam ga jednog dana isao usporedivati sa svojim walkmanom E-443. Pobjedio je naravno walkman koji je duplo jeftiniji(540 kn dode a ipod nano nekih 1200 kn), puno su bolje slusalice, ima mogucnost drag n drop-a, duze trajanje baterije, a ista kolicina prostora(4GB). Usput ima radio, podrzava sve formate i ima snimac glasa. Da zaokruzim cijelu pricu, mislim da su appleovi proizvodi jako precijenjeni(uglavnom zbog brdo reklamiranja njihovih proizvoda kroz raznorazne filmove ili muzicke spotove kako bi ljudi dobili dojam da tu stvarcicu imaju svi, te da nisu "cool" ako i oni nemaju).

P.S. Znam da ce biti puno ljutitih komentara od appleovih fan-boyeva, ali ovo je samo moje misljenje i ne zelim nikoga vrijedati. Osmijeh

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Glupost!

Bluetooth je super stvar.

Na kavi sam sa frendom, zvoni mi mob, on me pita koja je to pjesma i posaljes mi ju, ja mu posaljem.

Nadem si super temu za mobitel, cura je kod mene i ja joj se odmah pohvalim, ona me zica za tu temu i ja joj posaljem prek bluetootha. Sigurno je sad nece traziti po guglu ak joj ja mogu jednostavno u dve sec poslati.

Ovo slanje s mailom ne drzi vodu. Ja imam 25 MB interneta na mobitelu mjesecno i to bi pokrilo par mp3-ca, a gdje je jos surfanje?

Stvarno ste smijesni. Uz to, dok ti uploadas mp3 s mailom pa dok primaoc to downloada, mozes poslati 734 pjesme bluetooth-om.

Ako nekom idem slat pjesmu preko e maila, ionako cu se vjerojatno sluziti PCem za to...

A sta ces kad si ti cini se puno vise altruisticki nastrojen od mene pa ti je vazno da svakome mozes istog casa prebacit neku melodijicu ili slikicu. To sta ti imas 25MB interneta je tvoj problem, ja sam govorio iskljucivo za sebe. Naravno, vjerojatno negdje postoji neki ludonja koji dnevno salje i prima na stotine fileova preko bluetootha, pa taj onda nece uzeti iphone i gotovo. 

Uostalom odakle ta potreba nekog uvjeravat da mu nesto treba ako on kaze da mu ne treba? Mislim ono, whauuu ne koristis bluetooth????

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 1:33 (ansha).
16 godina
neaktivan
Eh, super da si spomenuo taj iPod Nano, košta 1200 kuna, a nema ni display, ni radio, niti možeš birati pjesme nego je sve shuffle. Za 1200 kuna mora imati 2 puta više memorije i još desetak funkcija (nepotrebnih, reći će jedan fanboy), a ne neko malo sranje koje košta kao solidan (java) mobitel! Ali kao što je jedan fanboy u drugoj temi rekao - pa ono što nema - to ti ne treba!
Tako kažu i ovi iznad: ''Pa kog će ti vraga bluetooth kad slike možeš slati mailom?'' A ja ono: WTF?! Pa ti mora da se šališ, pa nisam lud slati ti par slika/pjesama dok smo na 2-3 metra udaljenosti mailom, za to je tu bluetooth, kao što je već napisao logic i Psiho246.
Sličan post ovome sam već napisao u temi o novom Galaxy-u pa mi se neda ponavljat.

P.S. Logic ovo je za tebe:
:ave::ave::ave:
Ili čisto seljački: Čovječe, pa ti si car/kralj, klanjam ti se!
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Eh, super da si spomenuo taj iPod Nano, košta 1200 kuna, a nema ni display, ni radio, niti možeš birati pjesme nego je sve shuffle.

iPod Nano ima display, FM i snima video, ali zašto bi ti to znao...

15 godina
protjeran
vjeko kaže...
Šef kaže...
Eh, super da si spomenuo taj iPod Nano, košta 1200 kuna, a nema ni display, ni radio, niti možeš birati pjesme nego je sve shuffle.

iPod Nano ima display, FM i snima video, ali zašto bi ti to znao...

Oni rade pod parolom: "neznanje je preduvjet za kvalitetnu raspravu!"

16 godina
neaktivan
Zabunio sam se, mislio sam na iPod shuffle, koji je svejedno preskup za ono što nudi. Sorry na pogrešci...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
protjeran
Šef kaže...
Eh, super da si spomenuo taj iPod Nano, košta 1200 kuna, a nema ni display, ni radio, niti možeš birati pjesme nego je sve shuffle. Za 1200 kuna mora imati 2 puta više memorije i još desetak funkcija (nepotrebnih, reći će jedan fanboy), a ne neko malo sranje koje košta kao solidan (java) mobitel! Ali kao što je jedan fanboy u drugoj temi rekao - pa ono što nema - to ti ne treba!
Tako kažu i ovi iznad: ''Pa kog će ti vraga bluetooth kad slike možeš slati mailom?'' A ja ono: WTF?! Pa ti mora da se šališ, pa nisam lud slati ti par slika/pjesama dok smo na 2-3 metra udaljenosti mailom, za to je tu bluetooth, kao što je već napisao logic i Psiho246.
Sličan post ovome sam već napisao u temi o novom Galaxy-u pa mi se neda ponavljat.

LOL  A zasto? 

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
15 godina
protjeran
EZY-E kaže...

Evo da i ja nesto kazem o ove dvije tvrtke... Imam Nokiu E65 koju sam dobio i cisto je dobra. Jako puno funkcija, puno programa za nju, te mi se cini kao kvalitetan mob. Jedino kamera nista ne valja, tj. losija je od kamere na starom SE k750i kojeg sam imao. Nokia mi se cini kao tvrtka koja zeli udovoljiti sto vecem broju ljudi i to mi se svida. Proizvela je jako puno mobitela, od kojih mi se ni jedan bas ne svida nesto(posebno sad ovi touchscreen modeli). Uglavom, cini mi se kao tvrtka koja igra fair-play.

A sad apple... On mi se cini kao potpuna suprotnost Nokiji. Zeli zgrnuti sto je vise moguce para na lakovjernim kupcima koji kupuju sve sto apple izbaci na trziste(zna se na koju naciju mislim ;) fokusirajuci se na "jednostavnost". Navodnici su stavljeni zbog iTunesa :). Konkretno, ne znam bas puno o ostalim apple-ovim proizvodima ali sam dobro upoznat sa ipodom koji je vjerojatno najprecjenjenija stvar na svijetu. Moja ga sestra ima te sam ga jednog dana isao usporedivati sa svojim walkmanom E-443. Pobjedio je naravno walkman koji je duplo jeftiniji(540 kn dode a ipod nano nekih 1200 kn), puno su bolje slusalice, ima mogucnost drag n drop-a, duze trajanje baterije, a ista kolicina prostora(4GB). Usput ima radio, podrzava sve formate i ima snimac glasa. Da zaokruzim cijelu pricu, mislim da su appleovi proizvodi jako precijenjeni(uglavnom zbog brdo reklamiranja njihovih proizvoda kroz raznorazne filmove ili muzicke spotove kako bi ljudi dobili dojam da tu stvarcicu imaju svi, te da nisu "cool" ako i oni nemaju).

P.S. Znam da ce biti puno ljutitih komentara od appleovih fan-boyeva, ali ovo je samo moje misljenje i ne zelim nikoga vrijedati. Osmijeh

Jel to ona ista nokija koja ljudima opet hoce za masne pare uvalit jos jednu inkarnaciju stare 5800? To je nesto kao nvidia sa 8800->9800->GTS250, samo ovi u nokiji svaki put jos podignu i cijenu za razliku od nvidije:)

Da ne bi ispao apple fanboy/nokia hater, napomenut cu da mi se N900 svidja i da ima masu potencijala al i neizvjesnu buducnost.

Kazes da ovi u appleu zele zgrnut sta vise para a da su u nokiji potpuna suprotnost? To ima veze sa sposobnoscu a ne dobrotom i postenjem, oderala bi te i nokija da zna kako hehe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 1:50 (ansha).
15 godina
protjeran
ansha kaže...
EZY-E kaže...

Jel to ona ista nokija koja ljudima opet hoce za masne pare uvalit jos jednu inkarnaciju stare 5800? To je nesto kao nvidia sa 8800->9800->GTS250, samo ovi u nokiji svaki put jos podignu i cijenu za razliku od nvidije:)

Da ne bi ispao apple fanboy/nokia hater, napomenut cu da mi se N900 svidja i da ima masu potencijala al i neizvjesnu buducnost.

Kazes da ovi u appleu zele zgrnut sta vise para a da su u nokiji potpuna suprotnost? To ima veze sa sposobnoscu a ne dobrotom i postenjem, oderala bi te i nokija da zna kako hehe.

A sad sam JA ispao kao nokia fanboy...

P.S. Ja nikad nisam volio nokie Smijeh

17 godina
neaktivan
ansha kaže...
EZY-E kaže...

Hahahaha

Znaci ti si svjestan da te apple dere i ti to placas?

HEhehhehe

Pa cestitiam. Ipak su to tvoje pare. Nego ti meni jo ne rece jednu stvar koju iphone moze a ne moze masa drugih mobova. Doduse nisam ni ocekivao. Svi appleovci ovdje precute to pitanje. Jednostavno nemaju sta reci. A o kojoj nokiji pricas kao reinkarnaciji stare 5800? N900? Pa to je potpuno drugi mob, sa drugim hardvareom i drugim osom. Zajednicko im je proizvodjac i to da imaju TS. nista vise. I preporucujem ti da pogledas bilo koji vide o N900 da vidis kako lijepo multitasking radi na mobu. A sto iphone toliko superioran i napredan mob se ni ne usudjuje pokusati napraviti.

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Da stvarno, zasto?

Ja samo pokusavam razmislajti logicki i racionalno. Ni ja ne volim nesto posebno nokiju al jednostavno kad kupim nokiju osjecam da sam posteno platio posteno napravljen proizvod i ne osjecam se prevarenm niti se osjecam da me nokia pravi budalom i naziva lopovom.

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Ima i za nokiu tj simbyan. A kad vec poredis sta vec poredis ja nikad ne cuh recimo sta to moze iphone a ne mogu drugi telefoni. Mozes li mi ti reci? A postoji mnogo stvari sto iphone ne moze a drugi mogu. Zadovolji moju radoznalost. Jer sve se svodi na super ekran i kuciste. Meni da moju nokiu okuju u zlato ili titanijum i stave taj super ekran ne bi bila nista bolja. samo bi bila skuplja.

P.S. Jesu mi rekli dvije stvari i to da moze izdrzati udar kamiona ma sta to znacilo i da moze upravljati teleskopom ;)

Daj mi ti jos jednu ;)

Pa jbg dobro da si skužio poantu..

Super ekran,kućište,multitouch i najbitnije BRAND!

kad kupuješ apple to očekuješ i upravo to i dobiješ. a puno puno ljudi ni ne treba više..

zato ova tema nema smisla, to ti je poput onog moj tata je jači od tvog tate..

svi gorljivo brane svoj izboj mobitela (ili trenutnu kupovnu moć)

Bezveze...

17 godina
Apple vs. Nokia

Znate sto... sto duze imam N97 to mi je sve vise i vise zao sto sam prodao iPhone. :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice