Pozz!
Imao sam instaliranu piratsku verziju aplikacije Endomondo Pro. Sada ju želim kupiti, ali ne mogu. U meniju mi kaže da je "Purchased" ali kad je želim instalirati onda mi kaže da ne mogu jer nije kupljena.
Što da radim?
Tnx
Pozz!
Imao sam instaliranu piratsku verziju aplikacije Endomondo Pro. Sada ju želim kupiti, ali ne mogu. U meniju mi kaže da je "Purchased" ali kad je želim instalirati onda mi kaže da ne mogu jer nije kupljena.
Što da radim?
Tnx
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
To se i meni dogodilo i nisan naša načina to riješit nego san samo prbacija na drugi account i instalira s njega.
Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Izbrišem ju potpuno, izbrišem i njen cache, ali svejedno isti vrag.
Kontaktirao sam Google support i Endomondo support, ali nisam dobio nikakav odgovor.
Kroz par dana mi stiže HTC Explorer,koji mi je ujedno i prvi smartphone pa me zanima da li su aplikacije za android os besplatne ili se kupuju?Ako se kupuje da li postoji kakav alternativni način nabavljanja istih? 
da li su aplikacije za android os besplatne ili se kupuju? Ako se kupuje da li postoji kakav alternativni način nabavljanja istih? 
Market se sad zove google play Imaš besplatne, i one koje se plaćaju.
da li su aplikacije za android os besplatne ili se kupuju? Ako se kupuje da li postoji kakav alternativni način nabavljanja istih? 
Market se sad zove google play Imaš besplatne, i one koje se plaćaju.
A što znači rootati mobitel?
Ovdje pročitaj o rootanju:
http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/faq-android-flash-custom-rom-root/113178.aspx