Vemil=Nikad više

poruka: 151
|
čitano: 38.779
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Vemil=Nikad više

poslovna politika u vemila je muljanje i laganje,kadsam kupovao kod njih imaosam samo ruzna iskustva

pa nije ni cudo sto propadaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Vemil=Nikad više
Hacker-ri kaže...

ali je taj centar imao dobru poslugu, tj znali su sta ih pitas i sta ti trebaju dat...

a i kultura im je na mjestu, a onaj na piramidi, kad bi vidio onog skladistara (ne debljeg, onog mrsavijeg nepocesljanog) slabo bi mi doslo koliko je covjek neljubazan

Ono je užas!! Jel možete vjerovat da sam kod tog tipa za dvije pločice rama čekao sat vremena, (na katu platiš i onda dole ti mora dat plaćenu robu)!!! Prije mene je neki tip imao komponente i njemu je trebalo sat vremena da sve čekira sa čitačem koda! Tragično, smiješno i jadno. A kada sam uzeo jedan 92mm ventilator (obični ćuftek), kaže on meni da ovaj dok puše širi mirise (ne nije se zajebavo jer su bile neke šarene točkice po kutiji i on je to tvrdio ozbiljno).

Strašno

dotore1
16 godina
Vemil=Nikad više

Haj valjda će izdržat vemil još godinu dana,barem dok mi ne istekne garancija na još par stvari koje su ostaleBelji se.Nema druge u Rijeci jedino Links ostao kao bolji i opremljeniji dućan ostalo sve propadaNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Haj valjda će izdržat vemil još godinu dana,barem dok mi ne istekne garancija na još par stvari koje su ostaleBelji se.Nema druge u Rijeci jedino Links ostao kao bolji i opremljeniji dućan ostalo sve propadaNeodlučan

Neznam kako je kod tebe, ali u Rijeci je i AMD :D

svaki dan prode oversease :D

potpis :D
16 godina
Hacker-ri kaže...
Stoja kaže...

mislis adm

17 godina
neaktivan
zzz kaže...
Hacker-ri kaže...
Stoja kaže...

mislis adm

adm :D

uvijek isto :D

16 godina
odjavljen
igy kaže...

da ali ja dosao u HG i pitam ih jel imate 92mm ventilator, a oni nemaju, pa jel mozete naruciti pitam ja, a oni - ne, dud pa nisam trazio alienware, isto je pocelo i s vemilom

HG i je poceo strmoglavo padati kada su postali tesko oholi. Doduse, ne bi rekao da je 'sam' HG kriv, nego radnici. Sve mi je to izgledalo u onom smislu - ne mozete vi mene toliko malo platiti, koliko ja mogu malo raditi.

Na kraju od placa tesko da je ista bilo buduci da nisu nista radili. Sjecam se kada sam dosao po cooler za CPU, a oni nista ispod 450 kuna, a i to je bio jedan jedini.

Uostalom, sjecam se prije jedno 2 i pol godine kada su mi sami nudili da naruce komponentu za mene... I dosao popodne i cekala me.

17 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

i u splitu vemil i šrot lagano propadaju. vemil se preselio iz velikog prostora u svoj stari, manji prostor. dosta ljudi su otpustili. a šrot je ostao u istom prostoru ali nemaju robe uopće, police prazne.

ali sami su krivi za sve ovo šta im se dešava. cjene su im bile velike, dobavljivost i izbor robe mršav, većina radnika potplačeni i nezadovoljni, web KATASTROFALAN.  šta su kuvali neka kusaju

Konzolitis - destroying games since PS 2

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

Vemil propada...

Prva stvar koja je krenula krivo je rastava vlasnika... vlasnici je išao vemil (a qrca se ne razumi u informatiku) a ex vlasniku neka firma za nekretnine... neznan kako se zove... ugl nova vlasnica ne kuži ništa o poslu, putuje po svijetu s novim dečkom dok joj dućani propadaju...

Neka nije mi žao... bili su bahati pa neka tako i propadnu.... žao mi ljudi koji su izgubili posao... al ionako su 90% bili studenti....

btw: koji to ducan info opreme ne traži poznavanje info opreme u uvjetu za rad.... radila mi je prijateljica u poslovnici na splitu 3... nema komp doma a jedino iskustvo joj je bilo računalstvo u srednjoj školi... nije ni čudo da propadaju...

4 0 hvala 0
15 godina
Vemil=Nikad više

Ne znam uopće zašto bi netko kupovao tamo. 98% robe nemaju na skladištu ili imaju negdje drugdje. Usto i nisu pretjerano povoljni, otežu sa servisom. Isto kao i HG Spot. Osobno izbjegavam i jedne i druge. Inače, mislim da po zakonu izloženi proizvodi moraju biti jeftiniji, ali to kod nas nigdje nije slučaj. A u normalnim zemljama - svugdje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
jozef kaže...

Ne znam uopće zašto bi netko kupovao tamo. 98% robe nemaju na skladištu ili imaju negdje drugdje. Usto i nisu pretjerano povoljni, otežu sa servisom. Isto kao i HG Spot. Osobno izbjegavam i jedne i druge. Inače, mislim da po zakonu izloženi proizvodi moraju biti jeftiniji, ali to kod nas nigdje nije slučaj. A u normalnim zemljama - svugdje.

a što ja znam, ja sam dosta stvari kupio u vemilu... kupovao sam dosta i u hg, tako da mi je komp isaran njihovim komponentama (i ne samo moj). nisam u toj kupovini imao nikakvih problema... a meni se čini da to ovisi o slučaju

evo da nastavim sagu s ventilatorom pa da to pokažem

nakon što nisam našao ventilator od 92mm u metkoviću (hg i ostale lokalne trgovine), naručio sam u linksu preko interneta. links evo mnogi favoriziraju....

za artikl je pisalo da je dostupan u par trgovina, ostale isporuka u roku od 24h - znam, stanje u trgovinama ne mora biti jednako onom u skladuštu - no da li je pri online kupnji meni bitno stanje u trgovini ili stanje na skladištu koje uopće nigdje nije prikazano

par sati nakon što sam naručio ventilator u linksu došao mi je mail voditelja prodaje - da je narudžba zaprimljena, da ventilatora nema i da nova pošiljka stiže za 7 najdalje 10 dana... prošlo je 12 dana ni traga ni glasa od linksa - onaj artikl koji sam naručio više nije raspoloživ u nijednoj poslovnici i sad čekam da mi se netko sjeti javiti (naravno zvao sam links - ne možeš dobit, pa sam poslao mail i čekam odgovor)

prema tome zaključak je da nijedna trgovina nije sveta po tom pitanju

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 8:30 (igy).
17 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

ey bas sam sad isao vidit da narucim iz linksa ventilatore ali vidim da neidu za sibenik.....jel to istina ili???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

Nisma nikad imao problema kod nikoga, ako ste vi imali zamolite upravitelja da otpusti radnika koji je odgovoran za takvu pogrešku i ne pišite diskutabilne threadove na ovaj forum....

0 0 hvala 0
17 godina
dalmata40 kaže...

ey bas sam sad isao vidit da narucim iz linksa ventilatore ali vidim da neidu za sibenik.....jel to istina ili???

pa kažem ti...

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
17 godina
Vemil=Nikad više

Nemojte kupovat u Vemilu, da vas ne bi zatvorili...Osmijeh

http://www.24sata.hr/news/sefovi-zatocili-radnike-jer-nisu-htjeli-potpisati-place/142107/

Kad malo bolje razmislim, hebo te, koja muda moraš imat da ljudima protupravno oduzmeš slobodu kretanja i protiv volje ih zaključaš u neku prostoriju. Premda ja sa rezervom uzimam vijesti 24sata, al mislim da se s ovim ne bi igrali... Totalno smo otišli u klinac, kao država...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 15:12 (Ico2005).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ico2005 kaže...

Nemojte kupovat u Vemilu, da vas ne bi zatvorili...Osmijeh

http://www.24sata.hr/news/sefovi-zatocili-radnike-jer-nisu-htjeli-potpisati-place/142107/

Kad malo bolje razmislim, hebo te, koja muda moraš imat da ljudima protupravno oduzmeš slobodu kretanja i protiv volje ih zaključaš u neku prostoriju. Premda ja sa rezervom uzimam vijesti 24sata, al mislim da se s ovim ne bi igrali... Totalno smo otišli u klinac, kao država...

bas sam ja to htio stavit ... u svakom slucaju jedna velika sramota i nikad vise vemil ....

17 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

napisao sam sve u ovom thedu pa se javite

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

koliko sam samo para ostavio u toj trgovini...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vemil=Nikad više

bogami i ja, što privatno što za firmu. Žao mije tih radnika, neke osobno poznam i stvarno nemogu reći ništa loše. Za HG-Spot sam isto čuo da nije baš sjajno, neznam tkoje sljedeći, M San Grupa koji se bave i poljoprivredom, kupili su PPK Valpovo zajedno sa Žito Osijek.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miha LA kaže...

bogami i ja, što privatno što za firmu. Žao mije tih radnika, neke osobno poznam i stvarno nemogu reći ništa loše. Za HG-Spot sam isto čuo da nije baš sjajno, neznam tkoje sljedeći, M San Grupa koji se bave i poljoprivredom, kupili su PPK Valpovo zajedno sa Žito Osijek.

kad firma nije postigla zavidnu razinu sa jednom djelatnosti, a zeli se baviti sa jos 5 drugih, zna se njena buducnost...

Ako jednu djelatnost nisu mogli dovesti na vrh uspjeha, zasto netko od njih misli da ce uspjet sa 5 ostalih?

17 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više
ako na https://sudreg.pravosudje.hr utipkate ve-mil vidjet cete da su na istoj adresi osnovali tvrtku za promet nekretninama... Eto, povukli su lovu i bacaju se na "ozbiljniji" biznis, bar nema toliko gnjavaže sa reklamacijama :-) jer ak u graditeljstvu nešto ne štima, nece ti nitko to ni kupit....
BUG 200/201, najsss!

1 0 hvala 0
17 godina
Tale kaže...

Nisma nikad imao problema kod nikoga, ako ste vi imali zamolite upravitelja da otpusti radnika koji je odgovoran za takvu pogrešku i ne pišite diskutabilne threadove na ovaj forum....

mislim da si jedino ti diskutabilan na ovom forumu.

www.odrzavanje.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 18:24 (Vuce).
17 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

Što će na kraju ostati od svih tih dućana tehnikom?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

Što će na kraju ostati od svih tih dućana tehnikom?

svice oni opstati,samo stoce prodavati -toje pravo pitanje ?

17 godina
Vemil=Nikad više

Neće svi opstati.

A sad se vidi koji su dosta poslovali sa državom, koja više ne troši ni blizu kao prije. Prave firme koje su gubile poslove sa državnim firmama i institucijama od ovih šta danas propadaju, će zato i opstati i napredovati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vemil=Nikad više

Nevjerovatno. Ve-mil stvarno ode u papar. Malo mi je i ža. Gledam vijesti i slušam o zaključavanju radnika Iznenađen , a usto mislim da se ne ponašaju u skladu sa svojim imenom. Danas ja zovem na telefon i pitam imaju li koji ventilator za kučište 92mm i šta dobijem, ženska mi kaže samo malo i dere se po dučanu ima li koji ventilator od 92mm, a s druge strane neko drugi viče nema i ona meni samo kaže nema i to je to. Mislim da nije baš kulturno prema kupcima al eto. Ipak žalosno jer kad se sjetim ve-mil mi je bio pojam prije što se tiće tehnologije.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ti si dobro i prošao ako ti se netko javio na telefonNamigiva

Bit će!
17 godina
Vemil=Nikad više

Ak već propadaju, onda nebi bilo loše da naprave kakvu rasprodaju sa 50% nižom cijenomBogataš. Bolje da ju mi (kupci) kupimo (robu), nego da negdje propadne (mada vjerojatno neće)Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 21:22 (denix).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

-

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

Ništa novo narode, firme sa velikom maloprodajnom mrežom će propasti prije ili kasnije. Dok je tržište bilo u usponu (do ove godine) i nekako su se snalazili. Ali čim je prodaja opala, a fiksni troškovi ostali na istom ili porasli priča je gotova.

U Hrvatskoj Vemil i HG Spot, a u BiH slična firma IT Computers. E ovi zadnji su ostali dužni svom glavnom dobavljaču (Kimtec Vitez, podružnica MSan-a) oko 1.8 miliona EUR. I takođe su stotine ljudi ostale bez posla.

Budućnost je u malim firmama koje nemaju velike fiksne troškove, a imaju dobru saradnju sa dobavljačima. U jednoj takvoj i sam radim (u BiH). Marže držimo na oko 15-20% i guramo polako. U zadnje vrijeme je postao problem i sa dobavljačima jer naprosto nemaju robu na lageru i svaki put su cijene sve veće i veće. Recimo prije par dana naručujemo Toshibin laptop iz kataloga dobavljača kad tamo biće ga tek za 10 dana sa cijenom većom za oko 100 EUR od one u katalogu. I naravno mušterija odustaje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice