Vemil=Nikad više

poruka: 151
|
čitano: 38.815
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Vemil=Nikad više

Ja se na vemulj neam šta žalit :D   Spalio sam GTX260 podvalio ju pod garu i dobio novu skuplju i to sa 216 stream procova :D

Nije bilo nikakvih problema, javili se kak su rekli nakon 7 dana i to je to. Ja kod njih imam ugodna iskustva. Nikad me nigdje nisu shebali, ali zato sam uvijek došao pripremljen.

Links u zg-u bi bio savršen dučan da su cijene manje, ali i kad nešto kupujem nije mi žao dati 10% više nego što to vrijedi kad se ti trgovci razume u to što rade i vrlo su uljudni!!

17 godina

Osobno s Vemilom nisam imao nikakvih loših iskustava. Naime jednom sam naručio grafičku iz Zagreba iz HGspota. I sve super došla je u roku 24H preko Overseas Expressa i ono ljepo zaštićena kutija i sve to. Na kutiji piše da je kartica koju sam na ručio, ali kad sam je utakao u matičnu i upalio komp vidio sam da to nije ta kartica nego malo slabija. To mi je bilo turbo glupo i od onda ništa više ne kupujem u HGspotu

16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

jel zna neko trgovinu gdje mogu kupiti Gainward BLISS GF 9800GT 1024MB GOLDEN SAMPLE (mlolim vas da je u zagebu ili okolici)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

Evo danas sam bio Vemila gledati što imaju,i taman dolazi neki lik i nosi raćunalo i kaže da ne želi prikazivati sliku na monitoru,a da je monitor ispravan.I lik koji radi uzme njegovo raćunalo i prispoji na neki monitor,i upakli raćunalo i nema slike,i on odma ćovijeku govori da je matićna prigorila,i preporući mu da kupi neku ploću socket AM2 sa nforce chipseton za finih 400kn,i pita taj ćovijek dali se uz ploću dobije  grafićka,i prodavać kaže da i ćovijek ga pita od koliko mb,a prodavać kaže "ko da je to bitno,ionako to možeš podesiti u biosu",.Eto tek sam se danas uvjerio koga oni zapošljavaju i koliko su neprofesionalni.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
warhed kaže...

Evo danas sam bio Vemila gledati što imaju,i taman dolazi neki lik i nosi raćunalo i kaže da ne želi prikazivati sliku na monitoru,a da je monitor ispravan.I lik koji radi uzme njegovo raćunalo i prispoji na neki monitor,i upakli raćunalo i nema slike,i on odma ćovijeku govori da je matićna prigorila,i preporući mu da kupi neku ploću socket AM2 sa nforce chipseton za finih 400kn,i pita taj ćovijek dali se uz ploću dobije  grafićka,i prodavać kaže da i ćovijek ga pita od koliko mb,a prodavać kaže "ko da je to bitno,ionako to možeš podesiti u biosu",.Eto tek sam se danas uvjerio koga oni zapošljavaju i koliko su neprofesionalni.

ne kuzim sta je krivo rekao? vecina ljudi misle da je graficka bolja ako ima puno mb

16 godina
neaktivan
Huurux kaže...
warhed kaže...

ne kuzim sta je krivo rekao? vecina ljudi misle da je graficka bolja ako ima puno mb

Rekao je da kolićinu videomemorije na grafićki može podesiti u biosu,zar je to moguće?I dijagnosticirao je kvar matićne u 2 minute,pa nije prepolovljena da zna odma da je ona problem:)

17 godina
neaktivan

Moguće je samo zato što je to integrirana grafika pa u biosu postavljaš koliko će ti oduzimati od radne memorije, naravno ovisi o čipsetu matične i koliki je maximum memorije koju može uzeti za grafički čip.

16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

Malo Offtopica, ljudi, sve više vidim ovih tema "Neka prodavaonica"=Nikad više, pa ljudi, njima je u cilju da vas zahebu i da profitiraju, to je ono što trgovci rade, ovo nije jedini forum na kojem to viđam, ne kažem da je u redu to što rade, ali to im je u opisu posla, stoga se je najbolje oboružati znanjem prije svakog odlaska u trgovinu informatičkom opremom i ne dopustiti im da vas zahebu.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Vemil=Nikad više

evo i mojeg iskustva... jos prije 2 i pol godine kad se jos nisam tolko razumio u tehniku (nije me bilo briga ^^)

idem ja palit pc... loading hdd itd... master 5 i 4(il nesta ne sjecam se dobro) nista... samo 1,2, i 3 a na 5 je hdd...

ok udarim ja pc ^^ i normalno se podigne pa ono los kontakt... a kak je komp bio kupljen gotov,nismo ga otvarali

zbog garancije... i odnes mi tata pc na servis i vrati pc za MJESEC DANA.pitam kaje bilo kaze potrgan dvd pržač (vjerojatno

zato sta AutoPlay nije radio Cool) i kabl popravili.al fala bogu nam to nisu naplatili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

ja u vemilu nisam imo nikakih problema a ovaj hg to je cisto sra*je jbte ja vidio neki mis u hgu p2p(ne usb)i reko ja tati da sutra kad bude iso s posla da mi uzme kad mi je ovaj malo u banani i oni mi uvalili neki usb mis skuplji za 50 kn a i sugavji izgledom a kad sam oso zamjenit govorili su mi kao nije zapakirano ovo no(kao da fali neka naljepnica od dolje) joj koji su to kreteni

A šta će oni od tog tvog već korištenog i raspakiranog miša, nemože ga prodati sigurno...bar ne po normalnoj cijeni! Pa normalno da će ti srati...

16 godina
Vemil=Nikad više

ve-mil je na rubu bankrota,imaju sve manje robe za ponuditi kupcima

,a za sveto su sami krivi

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
zzz kaže...

a zas su na rubu bankrota?

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
zzz kaže...

Neznam jesu li na rubu bankrota ali evo prije par mjeseci su zatvorili poslovnicu u Vinkovcima.A i mnogo se ljudi na forumima i opcenito zalili na njihovu politku da nemos vratit robu ili zamjenjit.Npr ako si kupio ram oni ne odgovarju tvojoj maticnoj a ti nemos zamjenjit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 15:21 (Bili).
16 godina
Bili kaže...
Fake_Alert kaže...
zzz kaže...

Neznam jesu li na rubu bankrota ali evo prije par mjeseci su zatvorili poslovnicu u Vinkovcima.A i mnogo se ljudi na forumima i opcenito zalili na njihovu politku da nemos vratit robu ili zamjenjit.Npr ako si kupio ram oni ne odgovarju tvojoj maticnoj a ti nemos zamjenjit.

Al mos zamjenit..Moj frend je imao kingmax i nie znao koje je imao i uzo buffalo i par puta mjenjao 

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
17 godina

primjetio sam da nesto nije ok, u 9. mjesecu sam bio u vemilu u Osijeku i od širokog prostora za informatiku ostao je mali...

no evo kako se krećem HR, prekjučer sam bio u HG-spotu u Metkoviću (nije nikada bio preopremljen) no sada izgleda još manje... a da vam ne pričam da ventilator od 92mm je u Metkoviću teže nabaviti nego suho zlato... blaženi internet... nedavno sam sreo čovjeka koji se također bavi računalima gdje mi je rekao da HG propada, ne znam da li je mislio na ovu trgovinu u MTK ili općenito... npr. u Vukovaru se HG zatvorio već davnih godina....

dosta mojih komponenti je iz osječkog vemila... tako da mi se to ne sviđa...

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 15:34 (igy).
16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

pa u vk se zatvorio ve-mil kad imaju tamo ex profeso koji je stvarno jeftin, čak je jeftiniji i od linksa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac1986 kaže...

pa u vk se zatvorio ve-mil kad imaju tamo ex profeso koji je stvarno jeftin, čak je jeftiniji i od linksa.

da, bio sam tamo, nije lose premda uvijek treba nesto narucivati... bio sam tamo zadnji put kad je frend uzima 8800GTX prije 3 god

17 godina
igy kaže...

primjetio sam da nesto nije ok, u 9. mjesecu sam bio u vemilu u Osijeku i od širokog prostora za informatiku ostao je mali...

no evo kako se krećem HR, prekjučer sam bio u HG-spotu u Metkoviću (nije nikada bio preopremljen) no sada izgleda još manje... a da vam ne pričam da ventilator od 92mm je u Metkoviću teže nabaviti nego suho zlato... blaženi internet... nedavno sam sreo čovjeka koji se također bavi računalima gdje mi je rekao da HG propada, ne znam da li je mislio na ovu trgovinu u MTK ili općenito... npr. u Vukovaru se HG zatvorio već davnih godina....

slična stvar i u Bjelovaru. Prostor im se smanjio za pola. Nešto se događaIzlanuo se

17 godina
neaktivan
denix kaže...
igy kaže...

slična stvar i u Bjelovaru. Prostor im se smanjio za pola. Nešto se događaIzlanuo se

U Rijeci su otvorili novi centar preko cijelog kata robne kuće - ali su ga brzo i zatvorili

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

U Rijeci su otvorili novi centar preko cijelog kata robne kuće - ali su ga brzo i zatvorili

ali je taj centar imao dobru poslugu, tj znali su sta ih pitas i sta ti trebaju dat...

a i kultura im je na mjestu, a onaj na piramidi, kad bi vidio onog skladistara (ne debljeg, onog mrsavijeg nepocesljanog) slabo bi mi doslo koliko je covjek neljubazan

potpis :D
16 godina
protjeran
Vemil=Nikad više

bio je kod nas u samoboru mali vemil ali propo zato sto su u ducanu samo imali nvidia -intel proizvode nekaj malo kucista koja gigabyte matina , i jos neke sitnice i to je to

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

bio je kod nas u samoboru mali vemil ali propo zato sto su u ducanu samo imali nvidia -intel proizvode nekaj malo kucista koja gigabyte matina , i jos neke sitnice i to je to

Nemozes ocekivat da na 40.000 stanovnika i bude vise proizvoda... Valjda ljudi neznaju da mogu pitat dali se moze narucit iz centralnog skladista.

Nemoze svaki ducan imat cijelu paletu proizvoda u trgovinil, osim ako nije u nekom centru

17 godina
Hacker-ri kaže...

Nemozes ocekivat da na 40.000 stanovnika i bude vise proizvoda... Valjda ljudi neznaju da mogu pitat dali se moze narucit iz centralnog skladista.

Nemoze svaki ducan imat cijelu paletu proizvoda u trgovinil, osim ako nije u nekom centru

da ali ja dosao u HG i pitam ih jel imate 92mm ventilator, a oni nemaju, pa jel mozete naruciti pitam ja, a oni - ne, dud pa nisam trazio alienware, isto je pocelo i s vemilom

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 17:36 (igy).
17 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

evo i kod nas u Šibeniku se smanjio napola....pitao prodavača sto je kaze da nedobivaju plaće i da stavljaju na police sve sta imaju....ugl. propast....malo sam bacio oko po trgovini i ima samo 1 matična i OCZ meme....nist vise i par telki...propo totalno...Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil=Nikad više

Ako ne znate što točno trebate nemojte ići ni u Vemil ni u HG Spot. Problem je u tome što su ove trgovine lijepe velike sa puno šarenih artikala i veći komadi hardware-a su lijepo izloženi. Ne kažem da nemaju sposobnih trgovaca, ali kad naiđete na tuduma onda sudite sve ostale prodavače po njemu.

Tu su manji dućani u prednosti. Nikada nisam imao problema sa Zagriom (IQ centar), Linksom ili H2 Shopom. Manje ljudi koji očito poznaju proizvode i uvijek imaju vremena.  

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

trebalo bi otvoriti racun i odrzati humanitarni koncert...

16 godina
dalmata40 kaže...

evo i kod nas u Šibeniku se smanjio napola....pitao prodavača sto je kaze da nedobivaju plaće i da stavljaju na police sve sta imaju....ugl. propast....malo sam bacio oko po trgovini i ima samo 1 matična i OCZ meme....nist vise i par telki...propo totalno...Mršti se

potpisujem

17 godina
neaktivan

Nažalost, ali istina je da informatički dućani propadaju.  U HG spotu smjenjena uprava i banka preuzima upravljanje (indirektno). Imaju gubitak od HRK 17 Mio i stravičan pad prometa. nadam se da će se konsolidirat i oporavit. ve mil, nema robe, plaće kasne traže investitora blokirani računi...  na žalost ali informatika ne može raditi sa maržama od 15% jer model je pokazao da je to gubitak. Pozitivno je to što sada ima prostora za male dućane u osjeku, Vinkovcima, Dalmaiji i stri... ali naravno marža se mora korigirati jer je tržište radilo u gubitku. 

Više nije cijena bitna nego hoće li ta tvrtka uspjeti osigurati jamstvo do 12, 24, ili 36 mjeseci. Možda kad sljedeći put budete kupovali IT opremu ta tvrtka više neće biti tu.

pogledajte jedan Mediamarkt u Europi radi sa 30% marži (ali na strani dobavljača su ustede a ne na kupcu), a ovdje se radi sa 15% ehhh. Dobr dio krivnje ide i na ruku dobavljača koji gledaju samo broj komada prodanih u odnosu na konkurenciju, a ne profitabilnost.

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net "Are you trying to TK me or you're just noob", TS2:eurots1.clanservers.com:8820
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 20:00 (dado_mt).
17 godina
neaktivan
dado_mt kaže...

Nažalost, ali istina je da informatički dućani propadaju.  U HG spotu smjenjena uprava i banka preuzima upravljanje (indirektno). Imaju gubitak od HRK 17 Mio i stravičan pad prometa. nadam se da će se konsolidirat i oporavit. ve mil, nema robe, plaće kasne traže investitora blokirani računi...  na žalost ali informatika ne može raditi sa maržama od 15% jer model je pokazao da je to gubitak. Pozitivno je to što sada ima prostora za male dućane u osjeku, Vinkovcima, Dalmaiji i stri... ali naravno marža se mora korigirati jer je tržište radilo u gubitku. 

Više nije cijena bitna nego hoće li ta tvrtka uspjeti osigurati jamstvo do 12, 24, ili 36 mjeseci. Možda kad sljedeći put budete kupovali IT opremu ta tvrtka više neće biti tu.

pogledajte jedan Mediamarkt u Europi radi sa 30% marži (ali na strani dobavljača su ustede a ne na kupcu), a ovdje se radi sa 15% ehhh. Dobr dio krivnje ide i na ruku dobavljača koji gledaju samo broj komada prodanih u odnosu na konkurenciju, a ne profitabilnost.

carina i pdv pojedu trgovine

carina i pdv+marza pojedu kupce...

AMD, protis i ostale firme imaju manje marze ali veci promet, sto znaci i veza zarada

male trgovine su dobiel priliku za ogroman skok... Samo onaj koji ce otvarati male ducane, nista veliko i naglo, ce uspjet.

Mala trgovina a velika ponuda, sa postenim kulturnim i obrazovnim kadrom ce zasigurno uspjet.

Znam po vlastitom iskustvu

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
denix kaže...
igy kaže...

Ovdje u Pazinu u Istri su bili otvorili trgovinu ali su ju zatvorili ubrzo nakon otvaranja.

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice