Vemil ili HG spot

poruka: 152
|
čitano: 36.084
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

jebote vemil,svaki put kad dodem nemaju ono sto trazim,barem je tako u OS.

kad sam isao kupovat digitalac isto ga nemaju,odem u emmezetu nadjem ga i jos 200kn jeftiniji

Ken leeeee

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Vemil od nedavno jer sam imao neugodnosti sa hgspotom  neshvacaju  posao  ozbiljno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Ako sastavljas kompjuter malo jaci itd..onda nemos rec sam vemil il sam hg kad npr hg ima geil rame a vemil ocz i tako..svako drzi drukciju robu...iako je vemil bolji jer je hg skup

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Kupujem kod jednih i kod drugih ali ako imaju i jedni i drugi ono sto trazim onda HG-spot.Jedini razlog je reklamacija koje su do sada u HG-u rijesavali brzo(neke su mi stvari zamijenili cak i bez prethodne provjere ispravnosti pokvarenih) i cim vam uvaze reklamaciju dobijete papir s kojim idete po novu komponentu i ono sto je najvaznije ako nema bas tocno te koja vam se pokvarila(tip i proizvodjac) mozete uzet bilo koju drugu(nemoram objasnjavat sta vam to znaci ako vam je doma PC ugasen i ceka tu komponentu).Za razliku od njih u Ve-Milu sam znao dobivat odgovore tipa ''da reklamacija vam je uvazena,moramo provjerit imamo li na skladistu tu VGA ili taj HDD odredjenog proizvodjaca i ako ima moramo to narucit te ce isti doci za nekoliko dana'', kao da ga narucuju iz neke od zemalja EU a ne iz svog skladista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vemil ili HG spot
Ovisno o cijenama i komponentama koje tražim ali većinom Vemil jer je u centru grada a Hgspot nije.
17 godina
neaktivan

VE-MIL d.o.o iako u zadnje vrijeme ima tendenciju blagog rasta cijena, te potpuno iste komponente dođu u LINKS-u jeftinije pa zato trenutno preporučam LINKS

17 godina
kyx kaže...

kad sam isao kupovat digitalac isto ga nemaju,odem u emmezetu nadjem ga i jos 200kn jeftiniji

Ja uglavnom kupujem u Vemila i do sada nisam imao problema s njima. Osobno sam od prodavača u Vemilu u Splitu čuo da su digitalni fotoaparati njima sasvim sporedna djelatnost i tu su tek tako, da imaju pokoji. Na prvom mjestu su računala i računalne komponente.

Kad vidiš nekoga da se odmara, pomozi mu!
17 godina
neaktivan
Kardaki kaže...

Vemil , jedva sam dočekao da naprave prodavaonicu u Sisku. Nikad nema skoro nikog i informacije su potpune. A ako nemju nešto što mi treba preko ceste je HG spot.

I ja sam je cekao! :D

Ve mil je puno bolji sto se tice cijena od HG-spota, prije i nije bio ali sada mi se cini da nema premca u mojoj okolici(osim naravno e-trgovina).
17 godina
neaktivan

...možda je van ove teme ali preferiram manje trgovine koje prodaju isto što i vemil ili hgspot jer kod njih je brže doći do informacija i uspostavlja se kontakt na "ti" pa lakše dođeš do odgovora,druga priča su servisi oba konkurenta.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

ne znam baš,čini mi se ve-mil bolji,ali rađe si kupim nešt u dućanu u obližnjem gradu(2.5 km udaljen)neg iti u varaždin po taj komad hardwarea a varaždin popet nije tak blizu

mislim da bi sitnice mogli kupit bilo di ali dok neke pravoga trebaš e onda se ide u ve-mil ili  HGSpot kak je komu draže(ali ak su vam ti dućani blizu onda trkom u njih)

H-MAN RULES!!!11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Inace kupujem u oba, te nisam imao nekih problema.

Ubuduce cu izgleda samo u VeMilu kupovati, sudeci prema postovima kupaca ;)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
Vemil ili HG spot

Život je kurva a trgovina još veća, zato bez obzira na sve koja daje bolje, jeftinije i kvalitetnije tamo je carstvo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

U HG spotu više ni kutiju za CD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Evo jedna zgodna priča od jučer iz HG-Spota:

Kupac dolazi i kaže: "Želim kupiti komponente koje sada imate u dućanu; plaćam odmah i nosim." - Prodavač kaže OK i nastavlja slagati računalo. Složivši konfiguraciju, obraća se Kupcu i kaže: "Evo, ovo je to", predaje predračun i ... gleda slijedeću mušteriju. Kupac je u tom trenutku iznad glave imao "WTF?!". Obraća se Prodavaču s upitom: "I? Što sad?" - Prodavač ga blijedo gleda. - Kupac će na to: "rekao sam da želim uzeti odmah računalo; da ga odmah plaćam gotovinom i odmah nosim kući!" - A prodavač će na to: "Ahaa... a nemamo mi baš to tu u dućanu, morao bih kopati po skladištu, pa... " - Kupac će s podsmijehom: "Whatever, idem i vraćam se ako baš ne pronađem ništa bolje".

Kupac je otišao u VeMila i ušavši rekao: "U HG-Spota rade kreteni; molim Vas složite mi računalo koje mogu odmah odnijeti sa sobom."

Rečeno - učinjeno. Kupac je ponosni vlasnik računala bio za 20 minuta.

Eto, to je bila jedna istinita priča od sinoć. Naravno, ne mora svačije iskustvo biti ovakvo.

Edit, disclaimer: ne radim u niti jednoj prodavaonici, niti sam imao ovakvih problema. Zbog načina na koji kupujem i ljudi koje poznajem u nekoliko firmi, nisam imao ni prilike iskusiti ovakvu 'trgovinu'. Uglavnom sve naručim po šiframa i skupim za dva dana ili stigne poštom.

Ali eto, ovakve stvari se očito dešavaju.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.3.2008 9:56 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Zanimljiva pricaOsmijeh

Moj izbor bi bio vemil,iako nikad nisam imao problema ni s hg-spotom nekako mi je vemil drazi

jesus loves me!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Ipak Ve-mil, zato što sam prilikom kupnje u Hg spotu imao nekoliko reklamacija (prodaju krivi proizvod, objavljuju loše slike proizvoda...)

0 0 hvala 0
17 godina
Ve-mil,iako sam tam našo grafičku za 2500kn a u Linksu za 2300kn
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Prije u Ve-milu i Hg-Spotu, sada samo u ADM-u

C2D E6750 OC@3.2GHz, P35, FireGL V5600, DDR2 2Gb @960 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vemil ili HG spot

definitivno Vemil

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kyx kaže...

kupujem dosta opreme za firmu i privatno Vemilu Osijek nikada nikakvih problema od posluge,servisa, nabave opreme..., a kupili smo skener Canon u Emmezeti nije nikada proradio, a na zamjenu se čekalo i čekalo...
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Ja sam također više na strani Ve-mila, a možda i zato kaj mi fren radi tam, al nema veze.

Uglavnom kupujem u zadnje vrijeme u Links-u jel su dosta jeftiniji, makar su se i oni počeli širiti, pa u zadnje vrijeme dižu cijene...

Zadnje kaj sam kupio je grafička prije tjedan dana u H2 Shopu, prvi put sam tamo kupovao, uredno sam dobio garanciju i prošao za 700kn jeftinije,

točnije ja sam platio grafičku (XFX 8800GTS 512MB DDR3 650MHz) 1755kn, a u Ve-milu dođe oko 2400kn, tako da preporučam svima koji planiraju kupovat neke dijelove za

kompjuter da si pogledaju na stranici www.nabava.net , jel zbilja mogu proći dosta jeftinije samo ako malo dalje do drugog dućana, u mom slučaju čak i bliže...

P.S. Ispričavam se malo zbog off topica...

AMD Athlon 64 X2, 5600+ 2.8GHz // MBO ASUS M2N-SLI Deluxe // VGA nVidia XFX 8800GTS 512MBDDR3 // Hiper Type-R 580W // Kingmax 2GB DDR2 800MHz // Hitachi 200GB SATA300 // Case NZXT Apollo Silver // Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

šta je taj HG Spot stvarno toliko u banani?

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Ve-mil mi ostavlja bolji dojam, šteta što ga nema u mom gradu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Apsolutno Vemil! Bilo što sam tražio u HGspotu nisu imali (ili se balavac odnosi kao da smo skupa krave pasli),

a s Vemilom (osim tu i tamo poneke reklamacije - koju korektno odrade) apsolutno nikakvih problema.

Jedino je problem što su na nezgodnom mjestu bez pravog parkinga [ekipa iz ČK će znati o čemu govorim] :)

Ali to je druga priča...

šta vas briga kakvo računalo imam, neću priznati ni ako me mučite

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Definitivno Vemil, pa Hg spot u 90% slučajeva nema robu "na lageru" koju je kupac već platio i grdo se načekao (Zg)... Meni se dogodilo da sam u Hg spotu kupio grafičku, dođem doma otpakiram kad ono u kutiji neka prastara ATI - mislim da je bila x800 Iznenađen...al sam to zamijenio i sad je OK...dok mi se ti u Ve mila nikad nije događalo...

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Koliko brzo odgovaraju na mailove u Ve-milu?

I'm writing my will, on a three dollar bill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vemil ili HG spot

Vemil. Bio sam u HG Spotu, opekao se i rekao nikad više.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Vemil ili HG spot

Ve-mil mi je svakako bolji, izbor robe je puno veći i roba je mnogo kvalitetnija, a prilikom kupnje hardvera ti besplatno ugrade!

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Ve-mil, nikad nisam imao problema, a kultura osoblja je na razini (govorim o Vrbanima).

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Ve-mil mi je svakako bolji, izbor robe je puno veći i roba je mnogo kvalitetnija, a prilikom kupnje hardvera ti besplatno ugrade!

Meni nisu, a kupio sam kod njih komp od 12000 kn.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice