Iskustva, mišljenja i sl.

poruka: 3
|
čitano: 953
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Iskustva, mišljenja i sl.

Pratim ovaj forum već dugo i moram priznat da mi se već lagano gadi ovaj prozirni gerila marketing koje sve firme tu isfuravaju.

Velika većina svih postova ovdje dolazi od djelatnika tih istih firmi... pa pitaju za mišljenje, pa ovaj kaže da su super itede... malo se sve to otelo kontroli i koriste se svi mogući prljavi trikovi.... Jedna firma ima 8 webshopova, druga 5... sami sebe međusobno kolju ubijanjem marži, svi rade za kikiriki i čude se zakaj im je loše, zato kaj su se sami doveli u tu situaciju.... prestanite si dampat ko budale pa ćete nekaj i zaradit.

Ove godine sam mislio provest perje kod bake na selu, ali mislit i srat nije isto, pa mi mama nije dopustila jer je babu prošle godine proždro vuk, te se prerušijo u baku, ali to je već druga priča
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Iskustva, mišljenja i sl.
Sabbathian kaže...

Pratim ovaj forum već dugo i moram priznat da mi se već lagano gadi ovaj prozirni gerila marketing koje sve firme tu isfuravaju.

Velika većina svih postova ovdje dolazi od djelatnika tih istih firmi... pa pitaju za mišljenje, pa ovaj kaže da su super itede... malo se sve to otelo kontroli i koriste se svi mogući prljavi trikovi.... Jedna firma ima 8 webshopova, druga 5... sami sebe međusobno kolju ubijanjem marži, svi rade za kikiriki i čude se zakaj im je loše, zato kaj su se sami doveli u tu situaciju.... prestanite si dampat ko budale pa ćete nekaj i zaradit.

Navedi autore i teme u kojima se to radi pa će sankcije biti uvedene za prekršitelje.

15 godina
odjavljen
Re: Iskustva, mišljenja i sl.

Već je bila jedna tema u kojoj sam reagirao na lažne postove, pa su mene svi gledali ko idiota... sve dok dvojca kolovođa tog threada nisu izbačena sa foruma i tema obrisana....

Ovo sam napisao čisto da ti ljudi znaju da su sve prozirniji i prozirniji... a i da ispucam svoje gađenje prema takvoj vrsti "marketinga"... tj. to više ni nije marketing.... to je prljava igra... više se ne biraju sredstva... tužno za jedno "moderno" društvo... ali, evo nam demokracije i kapitalizma pa uživajmo.

Dovoljno je vidjeti koliko firmi ima dvostruke web shopove... jedne od osnivačke firme, druge "nevezane" na kojima samo dampaju cijene i time škode svima... pa i samima sebi. Kupcima je možda bolje jer uštede koju kunu, ali firmama definitivno nije.

Marže su smiješne... ok, bile su i prije, ali sadašnja razina im je tragikomična...

Ja ne radim u niti jedoj od tih firmi, ali znam ljude iz posla i kada čujem priče, gadi mi se sve jednostavno...

Prije su se oko cijena najviše klali Vemil i HGspot... malo spusti jedan, pa onda drugi, i tako u nedogled... di su sad? :) Naravno, ovo dvoje ima svoje specifične razloge propasti i nije da mi ih je žao... (žao mi je samo ljudi koji su popljugali posao radi idiota).

Možda će jednog dana sve biti normalnije, pa će svi moći normalno raditi... ne se klati ko hijene....

Ove godine sam mislio provest perje kod bake na selu, ali mislit i srat nije isto, pa mi mama nije dopustila jer je babu prošle godine proždro vuk, te se prerušijo u baku, ali to je već druga priča
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice