Isplati li se prelaziti na Simpu/Tele2

poruka: 15
|
čitano: 3.257
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Sada sam na Vipu na bonove i imam aktiviranu Zakon tarifu(1500MB, 1500 SMS+min). Plaćam ju 50 kuna mjesečno i nemam 4G.

Vidio sam onu Slagalicu u Tele 2 i skužio da za 59 kuna mogu imati 3000MB i 1000 minuta i SMS-ova i na to sve i 4G. 

U Simpi vidim da se za 59 kuna može imati 4000 svega kombinirano, ali bez 4G.

Sad, jel ima smisla prelaziti?
Na promet pazim, ali svejedno ga potrošim skoro svog, pa bi mi više dobro došlo.

Jedino me zanima tehnička strana. Tele 2 koliko znam ima novu pokrivenost i sva mjesta na koja idem imaju 4G pokrivenost.

Zapravo, bolje pitanje je, zašto ne prijeći?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Isplati li se prelaziti na Simpu/Tele2

Po meni, najbolji je bonbon, ima 4g, pokrivenost je odlična i nema naknadu za uspostavu poziva.

15 godina
neaktivan

Sviđa mi se, ali potreban mi je minimum minuta i SMS-ova, a to bome diže cijenu.

A ovaj 1 gigabajt(5 naspram 4) mi nije toliko bitan.

Mislim da ću na Tele2

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tele2 je najgori od brzine do signala itd, A u zakon tarifi imas 4g, neznam kako ti nemas
battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
neaktivan

Brijem da se 4g dobije ako se aktivira neka dodatna internet tarifa.

Šta nije Tele 2 popravio odašiljače i sredio tehničku stranu da sada valja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chutac kaže...

Dobije se 4g samom aktivacijom zakon tarife(samo kaj je do 75mbps za bonove).... Ma je da, sure

14 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Tele2 je najgori od brzine do signala itd, A u zakon tarifi imas 4g, neznam kako ti nemas

Kako to misliš da je Tele2 najgori? Signala od 15.12.2015. ima svugdje osim u nekim najmanjim mjestima (tu se besplatno može koristiti HT-ov 3G signal). Brzina interneta nije loša, ponegdje se preko 3G-a može uhvatiti i brzina od 38 Mb/s na 3G signalu, ali većinom je oko 20-25 Mb/s što je sasvim dovoljno. 4G ide kao što je i obećano - do 150 Mb/s. Ti si Vipovac pa mi je jasno da moraš pisati sve najbolje o Vipu, ali ne moraš zato popljuvati sve ostale mreže...

4G na bonove ima i Vip, ali je potrebno kupiti dodatne pakete (bar je tako prije bilo). Kod Tele2 tarife na bonove imaju 4G limitiran na 21 Mb/s, a s aktiviranim dodatnim opcijama 4G je limitiran na 75 Mb/s.

chutac kaže...

Nisu popravili bazne stanice, nadogradili su ih s novom Huawei opremom. Zato sada i imaju jači signal i brži internet. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 11:49 (Marko :D).
9 godina
neaktivan
Ja od 15.12. Problema sa tele2 više nemam, osim u gorskom kotaru gdje nitko signala nema. 4G je prisutan u svim većim mjestima, ali ga ne koristim zbog trajanja baterije, a i 3G je više nego zadovoljavajuć (Speedtest DL je 10-17 Mbps). Bio sam od Splita do Osijeka, što poslom, što rodbinsk,i i nigdje problema sa signalom nisam imao, a tamo gdje i jesam, tamo svi operateri imaju.
16 godina
Marko :D kaže...
dado16 kaže...

Kako to misliš da je Tele2 najgori? Signala od 15.12.2015. ima svugdje osim u nekim najmanjim mjestima (tu se besplatno može koristiti HT-ov 3G signal). Brzina interneta nije loša, ponegdje se preko 3G-a može uhvatiti i brzina od 38 Mb/s na 3G signalu, ali većinom je oko 20-25 Mb/s što je sasvim dovoljno. 4G ide kao što je i obećano - do 150 Mb/s. Ti si Vipovac pa mi je jasno da moraš pisati sve najbolje o Vipu, ali ne moraš zato popljuvati sve ostale mreže...

4G na bonove ima i Vip, ali je potrebno kupiti dodatne pakete (bar je tako prije bilo). Kod Tele2 tarife na bonove imaju 4G limitiran na 21 Mb/s, a s aktiviranim dodatnim opcijama 4G je limitiran na 75 Mb/s.

chutac kaže...

Nisu popravili bazne stanice, nadogradili su ih s novom Huawei opremom. Zato sada i imaju jači signal i brži internet. 

Ovdje ne pricam kao vipovac, vec kao obican covjek jer koristim sva 3 operatera radi testiranja tarifa usluga i slicno....tele2 jos uvijek nema signala u pojedinim kvartovima u Zagrebu i u mom rodnom kraju Našice(a kako tek onda u drugim mjestima). Odlucio bi se za sve solucije osim tele2

14 godina
neaktivan

U kojim točno kvartovima u Zagrebu nema signala? U Našicama bi također trebalo biti signala (4G/3G/2G). Ako nemaš signala, odi zamijenit karticu.

16 godina

U kojim točno kvartovima u Zagrebu nema signala? U Našicama bi također trebalo biti signala (4G/3G/2G). Ako nemaš signala, odi zamijenit karticu.

Nema veze to sa karticom, nema u Botinecu(Novi Zagreb), te u više dijelova Našica nema. Trebalo bi tako je, no nije sve tako u praksi, svi operateri obojaju pol mjesta da je pokriveno no to je moguce da varira tak da, nebih bzvze ovdje komentirao da nemam problema sa tim

14 godina
neaktivan

Pa nazovi službu za korisnike, reci im gdje nema signala, a za to vrijeme koristi njihove usluge na HT-ovom 3G signalu. Na karti pokrivenosti i Botinec i Našice su pokrivene (4G/3G/2G) signalom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 12:49 (Marko :D).
16 godina

Pa nazovi službu za korisnike, reci im gdje nema signala, a za to vrijeme koristi njihove usluge na HT-ovom 3G signalu. Na karti pokrivenosti i Botinec i Našice su pokrivene (4G/3G/2G) signalom.

Kazem ti da sluzi samo za testiranje zasto bi ih zvao, imam drugu karticu za tu svrhu. Karta pokrivenosti nema svrhe kad svima sitno pise da su moguca odstupanja. Ovdje se ne radi o tome da meni pomognes, nego samo da izrazim svoje mišljenje prema tele2. Ti imas pravo na svoje 

14 godina
neaktivan

U redu, kako hoćeš. 

14 godina

Mene muci slicno pitanje dosad sam bio na tele 2 godinama uvijek isto.. kupim bon od 100kn dobijem dodatnih 50kn i imam tarifu klasik od 35kn mj koja se sama aktivira (1000 min i sms /uspostava poz 29lipa )

sad ja potrosim mjesecno:  ( sad sam gledao ) oko 130min isto toliko i poruka znaci 90% bonusa ostane neiskoristeno...

sad sta mi preporucate da li da predjem na bon bon ili koja je opcija najbolja za mene ??

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 0:05 (kaw_liga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice