Pitanje za Win 7

poruka: 14
|
čitano: 2.356
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Pitanje za Win 7

Ovako htio bih preći sa 32 bitnog Win Xp-a na 64 Bitni Win 7 ali nebi htio da mi se podaci izbrišu.Moje pitanje je:Da li WIN 7 ima kakvu opciju da mi instalira OS ali da pritom ne izgubim podatke?Hvala

Pogledajte ovo: http://www.e-castig.com/index.php?r=wn0S

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pitanje za Win 7
Moras imati najmanje 4 gige memorije za 64 bitni win 7. Instaliraj na istu particiju gdje ti je i XP, imat ces na C: od win 7 svoj winxp.old i sve podatke.
15 godina
x18x05x kaže...
Moras imati najmanje 4 gige memorije za 64 bitni win 7.

Baš i nije tako!! Preporučeno je min. 2 gb rama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 18:32 (zabranjeniples).
15 godina
Meni su Bugovci rekli 4gb.
15 godina
Pitanje za Win 7

Probaj napraviti back-up svih podatak ili kopiraj sve fileove sa hdda na neki drugi. Preporučujem ti da kopiraš mapu documents and settings pa poslije iz nje prekopiraš fileove gdje želiš(npr. xp-c:\documents and settings\user\my documents win 7-c:\users\user\documents). Programe ćeš morat otpočetka instalirat jer njih ne možeš sačuvati. Ako imaš neke igre, a hoćeš nastaviti onamo gdje si stao. Kopiraj njihove savegameove koji se najčešće nalaze u mapi my documents ili u samoj mapi igre.

P.S Zar ova tema spada u mrežni sftver???

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 18:36 (captain_soap_McTawish).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Probaj napraviti back-up svih podatak ili kopiraj sve fileove sa hdda na neki drugi. Preporučujem ti da kopiraš mapu documents and settings pa poslije  iz nje prekopiraš fileove gdje želiš(npr. xp-c:\documents and settings\user\my documents win 7-c:\users\user\documents).  Programe ćeš morat otpočetka  instalirat jer njih ne možeš sačuvati. Ako imaš neke  igre, a hoćeš nastaviti onamo gdje si stao. Kopiraj njihove savegameove koji se najčešće nalaze u mapi my documents ili u samoj mapi igre.

P.S Zar ova tema spada u mrežni sftver???

mrežni softwer definitvino he he he  Izlanuo se

15 godina
x18x05x kaže...
Moras imati najmanje 4 gige memorije za 64 bitni win 7. Instaliraj na istu particiju gdje ti je i XP, imat ces na C: od win 7 svoj winxp.old i sve podatke.

Ne laži izgubit će sve podatke. Pri instalaciji OS-a formatira se cijela patricija!

16 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Ovako htio bih preći sa 32 bitnog Win Xp-a na 64 Bitni Win 7 ali nebi htio da mi se podaci izbrišu.Moje pitanje je:Da li WIN 7 ima kakvu opciju da mi instalira OS ali da pritom ne izgubim podatke?Hvala

najsigurnije je napraviti backup na drugi hard ili eksterni hard i nemaš brige oko instalacije.

16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Ne laži izgubit će  sve podatke.  Pri instalaciji OS-a formatira se cijela patricija!

ajme što ovaj piše, pa naravno da se instalacijom os na particiju briše drugi os. tako je kapetane!

edit: sori na dupliranju

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 18:43 (robisierra92).
16 godina
zgsolja kaže...

Zbog sigurnosti sistema i uštede prostora kod promjene sistema preporuča se formatiranje particije na koju se misli instalirati Windows 7.

To je najbolje i najsigurnije i zato se to zove ''clean install''.
Programe tak i tak moraš instalirati iznova.

Za najlakši i najbrži transfer svih podataka sa XP-a na Sedmicu treba ti Windows Easy Transfer for XP ,sa kojim ćeš sačuvati sve podatke ,tako da preformatiraš particiju na kojoj ti je sad XP PRIJE INSTALACIJE SEDMICE!!

Ako to radiš prvi put ,posjeti ovu stranicu i informiraj se prije nego kreneš!!

Naravno ,treba ti vanjski hard disk ili nekoliko dvd-ova ,ovisno o tome koliko tih podataka imaš!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 21:00 (kizo2703).
15 godina
protjeran
Pitanje za Win 7

Pogledatjte moj post u ovoj temi, pomozite mi.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Pogledatjte moj post u ovoj temi, pomozite mi.

izgleda da ti dvd nije bootabilan?

15 godina
neaktivan
Pitanje za Win 7

kroz moj komp je u par sati prešla vista i nekoliko 7-ica (duga priča) i nakraju, kada je na 7 instaliran 7, ostao je windows.old

ali neznam baš koliko toga on sadrži, mislim da su to samo windows datoteke

s druge strane, normalno je da se sve datoteke na istoj particiji na kojoj su windowsi koji se zamjenjuju brišu, zato ti je pametnije da napreviš još jednu (particiju) za dokumente

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 20:39 (King of Games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Ne laži izgubit će sve podatke. Pri instalaciji OS-a formatira se cijela patricija!

Malo morgen! Fino ako ide win7 instalirat kao igru onda mu se neće ništa obrisati sve će mu biti u drugoj mapi na c particiji! isto je tako meni bilo!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice