Nadgledanje Wifi-a

poruka: 4
|
čitano: 1.610
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nadgledanje Wifi-a

Zdravo, imam problem sa mrezom i zelim identificirati problem. Naime trebam neki program koji ima mogucnost nadgledanja wifi mreze znaci ako je bilo kako moguce nadgledat pc-eve koji se spajaju na router odnosno da mi program pokaze tocno kolko poteze brzine koji program ili koji PC spojen na router.
Sad da malo bolje objasnim. Znaci ja zelim vidjeti koji PC spojen na router mi radi najveci ping, ako je moguce da vidim i koji program to radi.

P.S. molim vas preporuku nekog takvog programa koji ima takve mogucnosti

Edit: probao sam malo s wiresharkom prckat al je prekompliciran i strucan program tak da dizem ruke od njega

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 19:14 (juky).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nadgledanje Wifi-a
juky kaže...

Zdravo, imam problem sa mrezom i zelim identificirati problem. Naime trebam neki program koji ima mogucnost nadgledanja wifi mreze znaci ako je bilo kako moguce nadgledat pc-eve koji se spajaju na router odnosno da mi program pokaze tocno kolko poteze brzine koji program ili koji PC spojen na router.
Sad da malo bolje objasnim. Znaci ja zelim vidjeti koji PC spojen na router mi radi najveci ping, ako je moguce da vidim i koji program to radi.

Edit: probao sam malo s wiresharkom prckat al je prekompliciran i strucan program tak da dizem ruke od njega

Osim ako to router to nema ugrađeno, zaboravi.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
juky kaže...

Osim ako to router to nema ugrađeno, zaboravi.

Nema, hvala na informaciji, moze lock?

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]
17 godina
BUBNUH GLUPOST, ONJEGIN ME KORIGIRAO :)
No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 9:39 (Father_Dougal).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice