Mrežni analizer

poruka: 5
|
čitano: 1.117
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mrežni analizer

Zanima me jel postoji kakav free program za analiziranje mrežnog prometa. Naime treba mi iz jednog razloga da vidim koji klijentovi rade največi promet na mreži.

Probao sam WireShark ali mislim da nema ovo što meni treba, naime ima hrpu stvari , ali ovo mislim da nema. Ili možda ima , ali ja ne znam gdje se to nalazi.

Pa molim pomoć.

http://www.woodgamesfx.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mrežni analizer
Koliko se sjećam, postojao je servis zvan "Squid" za linux platformu. Mogao je dosta toga, a sad nisam siguran može li i to. Eto možda pomogne
16 godina
neaktivan
Mrežni analizer

Iptraf i squid za linux... To moraš na gateway instalirati, ne kod sebe... Long story short... Gledati s svog računala nekim programom koliko prometa troši korisnik x je nemoguće.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko znam mogu se na mikrotiku sloziti ppoe konekcije za svakog pojedinog korisnika i onda napisati skriptu koja broji promet po korisniku.

15 godina
protjeran

Možda od ovih  25 alata ti nešto može poslužiti. Nikada ni jedan nisam koristio. Link 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice