Kako vidjeti pristupanje preko remote desktopa?

poruka: 11
|
čitano: 3.927
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sumnja!

poz ljudi sinoc je neko sestri poslao neki facebook adder i ona je otvorila taj file al nista se nije desilo! :S znam da prijatelj koji joj je poslao kao neki hacker i znam da radi carding!! sad me strah da nije taj file neki keylogger ili nesta jos gore! posumnjao sam odmah da hoce da kontorlise racunar preko remote desktop sistema! u opcijama remote iskljucio sam allow remote assistance connections to this computer i don't allow connections to this computer! formatirao sam disk odmah nakon toga preskenirao sa mbm-om al nista nije nasao! koristim nod32 smart security ima svoj firewall valjda je dobar?! :S jel postoji sansa da ja mogu vidjet kad neko koristi moj racunar preko remote desktopa?? nadam se brzom odgovoru jer ne zelim da upadnem u nevolje! hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sumnja!
DangerousB kaže...

bar neko?? ne zelim da upadnem u nevolje!

Pa ako si formatirao disk a to podrazumijeva da si novi windows stavio nema sanse da ta dadoteka još postoji u windowsu nek to izbriše iz poruka i nemaš brige!,,.

Softwer

2 0 hvala 0
16 godina
Softwer kaže...
DangerousB kaže...

Pa ako si formatirao disk a to podrazumijeva da si novi windows stavio nema sanse da ta dadoteka još postoji u windowsu nek to izbriše iz poruka i nemaš brige!,,.

aha ok hvala! morat cu jos local D formatirati! a jel dobar ovaj nod smart security i njegov firewall

16 godina
DangerousB kaže...
Softwer kaže...
DangerousB kaže...

aha ok hvala! morat cu jos local D formatirati! a jel dobar ovaj nod smart security i njegov firewall

Mislim da nemaš potrebe jer što god otvaraš na netu po defaultu se sprema na disk c tj.(internet history i temporary file) tako da nemaš potrebe formatirati disk D osim ako nije ona namjerno taj file spremila na disk d u protivnom nemaš potrebe formatirad disk D!...

Softwer
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 15:07 (Softwer).
16 godina
Softwer kaže...
DangerousB kaže...
Softwer kaže...
DangerousB kaže...

Mislim da nemaš potrebe jer što god otvaraš na netu po defaultu se sprema na disk c tj.(internet history i temporary file) tako da nemaš potrebe formatirati disk D osim ako nije ona namjerno taj file spremila na disk d u protivnom nemaš potrebe formatirad disk D!...

ok ok :) panika me uhvatila :S jer znam da mi je iskljucen screensaver i u control panelu sam iskljuci opcije da se monitor iskljuci al desava kad ne koristim duze vrijeme monitor se iskljuci i kad pomaknem mis cuje se zvuk isti kao kad iskljucim usb :S jel postoji neka sansa da vidim koje ip adresse se kace na moj racunar?

16 godina
DangerousB kaže...
Softwer kaže...
DangerousB kaže...
Softwer kaže...
DangerousB kaže...

ok ok :) panika me uhvatila :S jer znam da mi je iskljucen screensaver i u control panelu sam iskljuci opcije da se monitor iskljuci al desava kad ne koristim duze vrijeme monitor se iskljuci i kad pomaknem mis cuje se zvuk isti kao kad iskljucim usb :S jel postoji neka sansa da vidim koje ip adresse se kace na moj racunar?

Ima tema s tim pitanjem,a što se tiče screensavera sve je ok!....          http://www.bug.hr/forum/topic/razni-mrezni-problemi/wlan-kako-vidjeti-tko-se-prikljucio-mrezi/13442.aspx

Softwer
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 15:30 (Softwer).
16 godina
Sumnja!

ok hvala! :) nadam se da se nece nista desiti! :$

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DangerousB kaže...

ok hvala! :) nadam se da se nece nista desiti! :$

Ma neće nebrini..

edit: za hvala imas gumb ispod posta dovoljno je da to kliknes.{#}

Softwer
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 15:40 (Softwer).
16 godina
Kako vidjeti pristupanje preko remote desktopa?

eh sad sam nasao nesta i zabrinuo sam se skinuo advanced ip scanner i nasao mi je 2 usera pod istim imenom uredu jedan moj user koji ja koristim i kojem mogu pristupit ali kad na ovaj drugi besic-pc kliknem explore izbaci poruku could not establish connection to remote host!! ako sad moze neko reci sta smrdi sad ovdje :( citao sam o Remote Access Trojans Fully Undetectable i strah me da je to i kod mene problem! razlika u ova 2 besic usera jedan zavrsava na 102 drugi na 103!

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 1:30 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Kako vidjeti pristupanje preko remote desktopa
DangerousB kaže...

eh sad sam nasao nesta i zabrinuo sam se skinuo advanced ip scanner i nasao mi je 2 usera pod istim imenom uredu jedan moj user koji ja koristim i kojem mogu pristupit ali kad na ovaj drugi besic-pc kliknem explore izbaci poruku could not establish connection to remote host!! ako sad moze neko reci sta smrdi sad ovdje :( citao sam o Remote Access Trojans Fully Undetectable i strah me da je to i kod mene problem! razlika u ova 2 besic usera jedan zavrsava na 102 drugi na 103!

Pa pokusaj uraditi disconect

Softwer
16 godina
Re: Kako vidjeti pristupanje preko remote desktopa
Softwer kaže...
DangerousB kaže...

Pa pokusaj uraditi disconect

ne moze izbaci poruku could not establish connection to remote host

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice