Treba mi preporuka za po mogucnosti cijeli internet security.. Ja osobno koristim kaspersky (sljepajuci se trazeci ilegalne key-eve po netu) al treba mi neka jednostavnija zastita za ljude koji bas neznaju nac kljuceve svaki tjedan i zezat se sa tim..
Znaci treba mi neki free i sto jednostavniji (a opet sto bolji, he)paket sa firewall i ostalom zastitom..
hvala..
Jednostavna internet zaštita
- poruka: 15
- |
- čitano: 8.466
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
besplatan ili?
Da - besplatan..
Bit Defender Free Edition + Spybot Search and Destroy+ CCleaner
ja koristim AVG Anti-virus Free
Avira Free + Pc Tools Firewall = najbolja besplatna zaštita. Znam da nije sve u jednom (internet security), ali je odlično i ovdje možeš vidjeti test firewalla.
Avira Free + Pc Tools Firewall = najbolja besplatna zaštita. Znam da nije sve u jednom (internet security), ali je odlično i ovdje možeš vidjeti test firewalla.
Koristim Comodo firewall+Avira+SuperAntiSpyware+Malwarebytes Anti-Malware+CCleaner.
Je li PCToolsFirewall besplatan i gdje ga mogu skiniti?
Linux.
Koristim Comodo firewall+Avira+SuperAntiSpyware+Malwarebytes Anti-Malware+CCleaner.
Ako instaliram PC Tools Internet Security da li trebam ugasiti Windows firewall?