FTP over dyndns

poruka: 7
|
čitano: 4.176
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FTP over dyndns

Pozdrav.

Zanima me da li ima koji free alat za ftp transfer ali putem dyndns-a. Naime do računala se spajam preko dyndns-a pa me zanima da li postoji način da se ja spojim na računalo ali samo da napravim prijenos datoteka. Dakle da ne moram koristiti UltraVNC kako bih napravio prijenos datoteka.

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
FTP over dyndns

Treba ti ftp server na tom racunalu, i trebas forwardat port 21 na ruteru.

I am creationist. I believe man created god.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FTP over dyndns

Skini i instaliraj FileZilla Server, podesi ga i pusti portove koje želiš (ne mora biti nužno 21) na routeru - bitno je samo da se slažu s onim što si složio u FileZilli.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FTP over dyndns

Vidim da će to biti teško jer moram postaviti tu aplikaciju na 100 računala koliko ih imam.

Hvala.

14 godina
neaktivan
FTP over dyndns

Imam freenas server i želio bi se povezati na njega preko ftp-a.

E sad, ftp normalno radi u lokalnoj mreži međutim problem je kad se želim spojiti preko interneta.

Imam dyndns na ruteru, te sam portforwardo port od ftp servera.

Prilikom spajanja preko filezille zapne kod MLSD naredbe.

Ima li netko iskustava s ovim da mi može pomoći kako riješiti da proradi?

Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FTP over dyndns

Evo dodatne informacije (ako pomažu)

Kad se spajam preko Filezille ovo mi se ispiše

Stanje: Odgonetanje adrese za xxxxxxx.dyndns.orgStanje: Povezivanje s xx.xxx.xx.xxx:xxxx...Stanje: Veza je uspostavljena, čeka se poruka dobrodošlice...Odgovor: 220 ProFTPD 1.3.4a Server (NAS@xxxxxxx.local FTP Server) [xx.xxx.xx.xxx]Naredba: USER xxxxxOdgovor: 331 Password required for xxxxxNaredba: PASS ***********Odgovor: 230-NASOdgovor: 230 User xxxxx logged inNaredba: SYSTOdgovor: 215 UNIX Type: L8Naredba: FEATOdgovor: 211-Features:Odgovor:  LANG ja-JP.UTF-8;ja-JP;zh-CN.UTF-8;zh-CN;ru-RU.UTF-8;ru-RU;zh-TW.UTF-8;zh-TW;bg-BG.UTF-8;bg-BG;it-IT.UTF-8;it-IT;ko-KR.UTF-8;ko-KR;en-US.UTF-8;en-US*;fr-FR.UTF-8;fr-FROdgovor:  MDTMOdgovor:  MFMTOdgovor:  TVFSOdgovor:  UTF8Odgovor:  MFF modify;UNIX.group;UNIX.mode;Odgovor:  MLST modify*;perm*;size*;type*;unique*;UNIX.group*;UNIX.mode*;UNIX.owner*;Odgovor:  REST STREAMOdgovor:  SIZEOdgovor: 211 EndNaredba: OPTS UTF8 ONOdgovor: 200 UTF8 set to onStanje: PovezanoStanje: Dobavljanje spiska sadržaja imenika mâpa i datoteka...Naredba: PWDOdgovor: 257 "/" is the current directoryNaredba: TYPE IOdgovor: 200 Type set to INaredba: PASVOdgovor: 227 Entering Passive Mode (xx,xxx,xx,xxx,169,130).Naredba: MLSDPogreška: Veza je prekoračila dopušteno vrijemePogreška: Nije uspjelo dobiti popis sadržaja mâpa i datoteka
Da li netko zna u čemu bi mogao biti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FTP over dyndns

Ništa od FTP-a, rješio sam sve preko SSH {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: