Ovako, ne govorim o ničem nelegalnom nego o problematičnoj situaciji. Naime, ujčevi mi žive jedan iznad drugog. Oba imaju komp, ali samo onaj koji živi iznad ima net. Sad taj koji živi gore će ići u njemačku na 1 godinu, pa je dopustio svome bratu da koristi njegov net. Ja sam mu bio napravio šifru (prije 10-11 mjeseci), a sad je se ne sjećam, a on ju zaboravio zapisati. Signal za internet je dobar, ali ja se šifre nikako ne mogu sjetiti, molio bih da ako netko zna da mi kaže kako da probijem šifru.
Dopušteno hakiranje
- poruka: 25
- |
- čitano: 10.367
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sifra od routera ili wirelessa?
Ako ne znas sifru routera vjerojatno postoji administratorska sifra pa potrazi po netu, a ako ne znas wireless sifru spoji se kabelom. Ako si znao zastititi wireless znat ces se i spojiti kabelom. ne trebas provaljivati nikakve sifre.
Jesi stavlja novu 7-micu?
Šifra od wirelessa, ujac bi mi onda trebao probijati zid da bi mogao se spojiti žično. Ili bi mogao njegov komp odnijeti gore?
Kako da restartiram router? Da, stavio sam windows 7 (32-bit)
imas na ruteru gumbic za restart, moras ga malo duze drzat (ako treba cackalicom)
Samo vi davajte što više savjeta. Ujac mi ne živi blizu, pa želim znati što je više moguće kad dođem do njega
Kad dođeš kod njega, resetiraj postavke rutera tako da stisneš onu tipku malu iza na ruteru, nekada je i ispod njega. Drži ju par sekundi.
Nakon toga podesi ruter iz ponova. Naravno preduvjet za ovo je da znaš korisničko ime i lozinku za internetski account. Ako ne znaš nazovi sa broja telefona na koji je internet vezan službu za korisnike na 0800 9000 i oni će ti reći.
Hoće li to maknuti tu šifru za wireless?
Da, to ti resetira sve postavke router-a, pa tako i password.
Moraš uzeti u obzir da također resetira i postavke za spajanje na internet, pa moraš znati User name i password koji je tvom ujaku dodjelio internet provider.
Kao što je rekao Danny, ako ne znaš, nazoveš službu za korisnike providera kod kojeg ti ujak ima net, kažeš broj telefona i na koga glasi internet i reći će ti user name i pass, ili nazoveš ujaka ako on možda zna napamet..=)
EDIT: Btw. koji je provider (T-com, Iskon, Metronet...)??
Hvala vam svima puno.Ima mi ujac papire vidio sam svojim očima
T-COM je provider
Evo samo da vas obavijestim da sam uspio spojiti. Svima vam opet hvala puno. Jedino mi je krivo što njemu utorrent ide do 2 mb/s (sa cheat enginom), a meni max 1mb/s . Još je njemu modem kat iznad
eee ljudi ako neko zna kako hakirati msn nek mi se javi :DDDD
eee ljudi ako neko zna kako hakirati msn nek mi se javi :DDDD
Dječja posla....
a vidim da ima nekih likova koji to očito znaju da rade pa me zanima kako
Više od 50% hakiranja se temelji na korisničkoj gluposti. S tim sam sve reka.
Više od 50% hakiranja se temelji na korisničkoj gluposti. S tim sam sve reka.
Ja bih rekao da je taj postotak jos i veci...
Nadam se da si se zajebavo.
Mah ne treba restartirat router.Dodi s kompjuterom u stan gdje je router spoji se kabelom u browser ukucaj ip adresu routera(ako neznas koja je u cmd upisi ipconfig/all),logiraj se u router (ako neznas sifru od routera googlaj admin sifru za taj model routera) pod opcijom wireless ili encyption(ovisi o modelu al nesta slicno je) mozda imas opciju show password pa je samo prepisi ili izbrisi tu staru i postavi novu.
Mah ne treba restartirat router.Dodi s kompjuterom u stan gdje je router spoji se kabelom u browser ukucaj ip adresu routera(ako neznas koja je u cmd upisi ipconfig/all),logiraj se u router (ako neznas sifru od routera googlaj admin sifru za taj model routera) pod opcijom wireless ili encyption(ovisi o modelu al nesta slicno je) mozda imas opciju show password pa je samo prepisi ili izbrisi tu staru i postavi novu.
mi u kupe ti u bate? ako odgovaras na gornje postove pogledaj malo datum
Ah nisan ni gleda datume,a procita sam samo prvih par postova,nema veze mozda nekom drugom pomogne
ma zanima me koje to gluposti koriste kad uspjevaju da "hakiraju" nešto...misli ako se to može nazvati hakiranjem
Osobno bih preporucio "Backtrack" ako se njime znas koristit naravno, sam sam uspio razbiti svaku sifru i svaki tip enkripcije samo se moras znat koristit tim.
da slažem se s tobom Backtrack je strojka ako se s njime znas koristiti , jos su sad izbacili ima misec dana R1 verziju (5-ice)
stvarno mozes svasta......
a bi li meni neko mogo malo objasnit kako se sa njim radi
a bi li meni neko mogo malo objasnit kako se sa njim radi
ode na forumu cisto sumnjam da ces dobit trazene informacije pa nemoj vise ni pitat, nego malo goole-aj ako te vec toliko zanima