Wifi share oprema(HITNO)

poruka: 40
|
čitano: 6.781
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Wifi share oprema(HITNO)

Ti si nešto komplicirao (vidim u pozadini  previše LAN konekcija). Deinstaliraj LAN karticu, ponovo je onstaliraj pa pokušaj ponovo podesiti. Ostavi sve na Auto i po defaultu. Samo podesi WLAN sharing kako sam ti objasnio ( i tu sve ostavi kako jeste, ne podešavati ručno ništa). Nadam se da ti je ruter već ranije podešen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Wifi share oprema(HITNO)

@ phoenix, ne pratiš od početka... nije share problem napraviti (na normalnoj liniji).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
phoenix2003 kaže...

Ti si nešto komplicirao (vidim u pozadini  previše LAN konekcija). Deinstaliraj LAN karticu, ponovo je onstaliraj pa pokušaj ponovo podesiti. Ostavi sve na Auto i po defaultu. Samo podesi WLAN sharing kako sam ti objasnio ( i tu sve ostavi kako jeste, ne podešavati ručno ništa). Nadam se da ti je ruter već ranije podešen.

Ruter sam pokusao namjestit al nezz dal isam kako spada. Neznam otkud te lan konekcije vjv. od hamachija no i dalje...

sup bro?
15 godina
Wifi share oprema(HITNO)

Najbolje odnesi ruter kod prijatelja gdje sve radi uredno i podesite ruter. Bilo bi dobro da postaviš podešen ruter pa onda da štimaš mrežu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
phoenix2003 kaže...

Najbolje odnesi ruter kod prijatelja gdje sve radi uredno i podesite ruter. Bilo bi dobro da postaviš podešen ruter pa onda da štimaš mrežu.

Pa i meni sve štima normalno. Sem tih više lan necega. Imam ja i laptop s 7icom i tamo je i dalje isto

sup bro?
15 godina
Wifi share oprema(HITNO)

U koji si LAN konektor na ruteru uključio LAN kabl? Šta kaže Windows (network and sharing center) kada si "šerao" konenciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
phoenix2003 kaže...

U koji si LAN konektor na ruteru uključio LAN kabl? Šta kaže Windows (network and sharing center) kada si "šerao" konenciju?

Sta bi trebao rec?

sup bro?
16 godina
Strm kaže...
phoenix2003 kaže...

Sta bi trebao rec?

-ponovi želju.. tj što pokušavaš, jer će se ovo samo okilaviti. (dailup preko susjeda..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
Strm kaže...
phoenix2003 kaže...

Sta bi trebao rec?

Postoje ruteri koji imaju LAN ulaz i LAN izlaz prema PC-ju? Da nemaš slučajno takav ruter? Ako imaš, spoji računar LAN kablom na LAN ulaz. Ako nemaš, mislim da neće raditi.

14 godina
Wifi share oprema(HITNO)

Znaci. ISP ima wifi koji ide po cjelom selu. Ja vatam taj wifi, kada se spojim na njega(wifi je otvoren, znaci moze se bilotko spojit) i kad se spojim idem na adresu "0.111.114.1/login" da se preko mikrotik sučelja ulogiram s user i passom, caka je da mogu samo 2 uređaja s istim userom i passom se spojit. Posto nas u kuci ima 5, i svatko ima svoj uređaj koji se može preko wifi spojit na mrežu nemože, moj PC je uvjek spojen, a ostali se bore i imaju raspored tko ce kad moc na internet. Hocu ruter koristit, tako da, ako je moj komp spojen na wifi, da on tu svoju konekciju na wifi s tim jednim userom ulogiranim podjeli preko lan-a na ukopcak wan na ruteru. I taj ruter bi trebao djelit tu mrežu, na koju se moze spojit koliko hoce ljudi, ali i dalje svi ti ljudi stoje iza mog kompa koji je samo jedan user. Prije, mi je radilo to, ali je isto bilo muke i patnje. Sada, na win 8.1 hocu opet shaerat wifi na lan i onda konfigurirat ruter. Ruter, ako ga koristim kao repeater, i dalje tkogod da se spoji se mora ulogirat i onda mi dodje na isto

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice