Ruter se resetira često

poruka: 14
|
čitano: 8.139
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ruter se resetira često

E ljudi imam Thomson Speedtouch ST780 (mislim)
I u zadnje vrijeme se restartira nasumično,dosta češće nego obično,i već počinje ić na živce....
Ima li iko ideja šta je,kako sredit?

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ruter se resetira često

opet isto pitanje imas spliter spojen?

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Ruter se resetira često
insomniac kaže...

I u zadnje vrijeme se restartira nasumično,dosta češće nego obično,i već počinje ić na živce....

Pa probaj zvat službu za korisnike, oni ti mogu provjerit liniju ili eventualno zamijenit modem. Jel bilo kakve grmljavine kod tebe?

Valentin
14 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
insomniac kaže...

Pa probaj zvat službu za korisnike, oni ti mogu provjerit liniju ili eventualno zamijenit modem. Jel bilo kakve grmljavine kod tebe?

Mah neda mi se natezat s njima ako ima drugi nacin, ako se moze naravno,Bilo j grmljavine,ali obo je pocelo prije koji mjesec

zoharbizo kaže...

opet isto pitanje imas spliter spojen?

Da

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
14 godina
Ruter se resetira često

A vjerojatno je nešto sa linijom, možeš možda provjerit spojeve na utičnicama, makar sumnjam da je to problem, probaj posudit modem i splitter od nekog kolege pa da vidiš možda je tu problem.

Valentin

0 0 hvala 0
14 godina
Ruter se resetira često

pilaj ih svaki dan pa ce popravit..ili je modem otisa...u svakom slucaju oni su tu da to poprave..

1 0 hvala 1
14 godina
zoharbizo kaže...

pilaj ih svaki dan pa ce popravit..ili je modem otisa...u svakom slucaju oni su tu da to poprave..

Slažem se sa kolegom. Jel mi možeš poslikat u postavama routera nešto što izgleda kao na slici.

SLIKA SLIKA
Valentin
14 godina
neaktivan
Ruter se resetira često

Evo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ruter se resetira često

Pa to izgleda dosta dobro, jedino ovaj SN Margin Down je malo nizak (10.5), ali meni je bil i oko 10, ali mi nikad veza nije pukla otkad imam adsl, najbolje bi bilo ako već nećeš zvat podršku, da posudiš neki drugi router i probaš, ja bi se kladil da je problem u routeru. Jel tebi veza pucala otpočetka kako imaš adsl?

Valentin

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Ruter se resetira često

Pa,i ne baš,I stari ruter (neki bijeli zaboravio sam vec koji) Je isto poceo nakon nekog vremena ovo radit...znaci i ovaj ce brzo krepat,a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
insomniac kaže...

Pa,i ne baš,I stari ruter (neki bijeli zaboravio sam vec koji) Je isto poceo nakon nekog vremena ovo radit...znaci i ovaj ce brzo krepat,a?

vjerojatno...nazovi t com i tlaci ih i donit ce ti novi

17 godina
protjeran
Imo sam ja taj ruter pa sam ga zamjenio za thomsona tg782 koji se pokazao puno bolji veza skoro pa i nepuca dok je sa 780-kom znala pucat 2-3 puta dnevno
I don't need sex, T-com fucks me every day
14 godina
Ruter se resetira često

Pa posudi router od nekog kolege i odmah riješiš nedoumicu, to ti je 5min posla. Ja imam otpočetka ovaj thomson 782i, download uvijek malo preko 4 Mb/s, upload 0.26 Mb/s, ping 30 - 40 ms.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 16:58 (Valentin17).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ako si na t-comu ja ću ti reć iz prve ruke..

pošto mi susjed radi u tehničkoj podršci pa sam nekidan doveo njega da mi objasni neke cake...neki modemi od strane t-coma kako oni razvijaju sve to i mjenjaju imaju problema sa vezom, puca veza neće se spojit itd...to može biti software-ska ili firmware-ska greška na modemu...a rješavaju tako da ti jednostavno stave novi modem..

e sad čiko došo kod mene, uvalio kabl od linije telefona u uber moderan neki uređaj...da bi ovaj izbacio da mi je linija ok, ali modem ima prevelik šum! i određene smetnje koje su preko granica za normalan rad...i veza mi je pucala i rušila se svako malo brkao je modem lončiće...jednostavno je stari modem odradio svoje...nazovi službu nek ti dođe pogledat liniju i to..a uvijek nose u onom kombiju hrpu zapakovanih modema nek ti instalira jednog, potpišeš da ti je bio on i vozi dalje

samo krupno, ništa sitniš
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice