E ljudi imam Thomson Speedtouch ST780 (mislim)
I u zadnje vrijeme se restartira nasumično,dosta češće nego obično,i već počinje ić na živce....
Ima li iko ideja šta je,kako sredit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
opet isto pitanje imas spliter spojen?
I u zadnje vrijeme se restartira nasumično,dosta češće nego obično,i već počinje ić na živce....
Pa probaj zvat službu za korisnike, oni ti mogu provjerit liniju ili eventualno zamijenit modem. Jel bilo kakve grmljavine kod tebe?
Pa probaj zvat službu za korisnike, oni ti mogu provjerit liniju ili eventualno zamijenit modem. Jel bilo kakve grmljavine kod tebe?
Mah neda mi se natezat s njima ako ima drugi nacin, ako se moze naravno,Bilo j grmljavine,ali obo je pocelo prije koji mjesec
opet isto pitanje imas spliter spojen?
Da
A vjerojatno je nešto sa linijom, možeš možda provjerit spojeve na utičnicama, makar sumnjam da je to problem, probaj posudit modem i splitter od nekog kolege pa da vidiš možda je tu problem.
pilaj ih svaki dan pa ce popravit..ili je modem otisa...u svakom slucaju oni su tu da to poprave..
Pa to izgleda dosta dobro, jedino ovaj SN Margin Down je malo nizak (10.5), ali meni je bil i oko 10, ali mi nikad veza nije pukla otkad imam adsl, najbolje bi bilo ako već nećeš zvat podršku, da posudiš neki drugi router i probaš, ja bi se kladil da je problem u routeru. Jel tebi veza pucala otpočetka kako imaš adsl?
Pa,i ne baš,I stari ruter (neki bijeli zaboravio sam vec koji) Je isto poceo nakon nekog vremena ovo radit...znaci i ovaj ce brzo krepat,a?
Pa,i ne baš,I stari ruter (neki bijeli zaboravio sam vec koji) Je isto poceo nakon nekog vremena ovo radit...znaci i ovaj ce brzo krepat,a?
vjerojatno...nazovi t com i tlaci ih i donit ce ti novi

Pa posudi router od nekog kolege i odmah riješiš nedoumicu, to ti je 5min posla. Ja imam otpočetka ovaj thomson 782i, download uvijek malo preko 4 Mb/s, upload 0.26 Mb/s, ping 30 - 40 ms.
ako si na t-comu ja ću ti reć iz prve ruke..
pošto mi susjed radi u tehničkoj podršci pa sam nekidan doveo njega da mi objasni neke cake...neki modemi od strane t-coma kako oni razvijaju sve to i mjenjaju imaju problema sa vezom, puca veza neće se spojit itd...to može biti software-ska ili firmware-ska greška na modemu...a rješavaju tako da ti jednostavno stave novi modem..
e sad čiko došo kod mene, uvalio kabl od linije telefona u uber moderan neki uređaj...da bi ovaj izbacio da mi je linija ok, ali modem ima prevelik šum! i određene smetnje koje su preko granica za normalan rad...i veza mi je pucala i rušila se svako malo brkao je modem lončiće...jednostavno je stari modem odradio svoje...nazovi službu nek ti dođe pogledat liniju i to..a uvijek nose u onom kombiju hrpu zapakovanih modema nek ti instalira jednog, potpišeš da ti je bio on i vozi dalje