Router na router žično

poruka: 3
|
čitano: 2.742
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Router na router žično

Pozdrav

Znam da je o ovoj temi vec dosta napisano ali nisam nasao odgovor na moj problem, dakle glavni router je siemens sx 763 otkljucan na sva 4 porta,t . com njegova ip adresa je 192.168.1.1 sve cista klasika, ukljucen je wps repeater i vidi ovaj drugi router u mrezi bez greske, no tu je problem drugi router je d link dir 635 i n jegova adresa je 192. 168, 1. 2 iskljucen mu je automatic dhcp server i to je to, e sad kako ova dva routera komuniciraju preko kabela (lan por 4 na siemensu- switch - wan port na routeru d link) i d link mi treba odasiljat bezicnu mrezu dalje tu je neki problem  jer mrezu vidi ali nece da se spoji na internet . Kako da sredim da se d link spoji preko siemensa na internet i da mi dopusti spajanje na bezicnu mrezu  koju isti emitira

Hvala unaprijed svima

olio wwe

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Router na router žično

1. Najbolje je krenuti ispočetka. Vrati Siemens sx763 na default postavke. Kasnije ćeš ih podesiti kako ti bude odgovaralo.
2. Odspoji i isključi sx763. Spoji DIR-635 na PC.
3. D-Link DIR-635 User Manual, stranica 84-85.

4. Za konfiguriranje bežične mreže (2 wireless rutera žično povezana, 1 SSID) će za početak pomoći ovaj članak+komentari.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 0:41 (D1001).
16 godina
neaktivan
Re: Router na router žično

hvala na ovim linkovima, tek sam danas ponovo na ovome radio i sad radi hvala jos jednom moj router je imao original cd ali samo do stranice 83

thanks

olio wwe
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice