Problem sa Gigaset SX763

poruka: 15
|
čitano: 4.725
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa Gigaset SX763

Pozz.

Ovako imam problem sa Gigaset SX763.Dobio sam ga danas od t-coma.Ne mogu na internet.Naime ne svjetli mi lapica za online.Kablovi su uredno spojeni.Telefonska linija radi prek splitera tak da on nije problem.Jel je to riknuo ruter ili je neki drugi problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa Gigaset SX763

Prvo dal je preko optičkog kabla?Najvjerojatnije da nije već je stvar do njih(ak je preko optičkog)samo ih treba nazvati na 08009000,ako ti je preko T-coma.Još nije to prko optičkog usavršeno(tako su i meni rekli)pa povremeno može doći do sitnih ispada kao što su:da ne radi ruter(pa ga treba isključiti na minut)pa da nema konekcije,odnosno da se ne možeš povezati na internet(kad ih nazoveš dat če ti detaljne upute kaj da radiš)i slične stvari.Uglavnom sve se rješava u roku 24 sata...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa Gigaset SX763

Sredeno je sve.Morao sam nazvat tamo da me uključe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa Gigaset SX763

imam problem s navedenim routerom...naime zadnjih tjedan dana mi se router poceo odspajat s mreze tocno u 23:17 i moram ic u postavke rutera da bi ga ponovo spojio...kad odem u postavke pise "disconected unknown error" ... zvao sam t-scum i govore da se to router svaka 24h resertira na tvornicke postavke , iako je to u postavkama routera iskljuceno...kazem im da se to tek nedavno pocelo dogadat , a god ipo nije , nisu imali sta za rec neko se drze svoje price

stvarno neznam vise sta da radim...dal je problem do mene il routera il do t-scuma??? pa ako ima neko ko se susretao s takvim problemom vec bio bi zahvalan kad bi podjelio to ovdje il bar pokusao pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa Gigaset SX763

a nije valjda da niko nezna odgovor :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa Gigaset SX763

Imam problem sa Gigasetom, nikako ga riješiti; na prijedlog moderatora F1-IVO da u browser ukucam adresu 192.168.1.1 moram konstatirati da mi izbacuje "problem loading page", pa mi sad ništa nije jasno. To sam probao u tri različita browsera i sa isključenim firewallom, no i dalje ne mogu otvoriti stranicu.

EDIT: evo restartirao sam i router i komp, ugašen antivirusni i firewall, no i dalje mi neće otvoriti 192.168.1.1. Ima li tko ideju kako pristupiti routeru?!

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 14:16 (Marko_244).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa Gigaset SX763

Pokreni cmd (start->run, pa upisi cmd i lupi enter), nakon toga upisi ipconfig i pogledaj koja ti IP adresa stoji pored "default gateway". To bi trebala biti IP adresa routera.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Pokreni cmd (start->run, pa upisi cmd i lupi enter), nakon toga upisi ipconfig i pogledaj koja ti IP adresa stoji pored "default gateway". To bi trebala biti IP adresa routera.

Upalilo. Puno hvala! :)

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
15 godina
Problem sa Gigaset SX763

Evo da ne otvaram novu temu, vidim da ih ima dosta vezano uz ovaj router/modem pisati ću ovdje.
Router normalno radi ali se stalno čuje neki zvuk iz njega. Normalno, prije, se taj zvuk čuo samo jednom pri paljenju, ali sada se stalno čuje, svake 2-3 sekunde... Kao da klika, kao da se neka sklopka u njemu prebacuje.. Zna li tko u čemu bi mogao biti problem? 

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kratos091 kaže...

Evo da ne otvaram novu temu, vidim da ih ima dosta vezano uz ovaj router/modem pisati ću ovdje.
Router normalno radi ali se stalno čuje neki zvuk iz njega. Normalno, prije, se taj zvuk čuo samo jednom pri paljenju, ali sada se stalno čuje, svake 2-3 sekunde... Kao da klika, kao da se neka sklopka u njemu prebacuje.. Zna li tko u čemu bi mogao biti problem? 

Probaj hard reset (ono dugme od ispod).

16 godina
neaktivan
Problem sa Gigaset SX763

Također imam problem sa sx763. Nakon šta uštekam usb stick u router ništa se ne dogodi. Probao sam reset routera sa usb uštekanim i ištekanim, uštekati drugi usb, sve isto. U sučelju routera ništa ne pise niti ledica na usb sticku svijetli. Usb stick na PC normalno radi. To sam radio sa ciljem file servera. Također sam probao ukopcati usb kabel sa printera, ista stvar, ništa se ne dogodi, router ništa ne detektira. Inače router normalno radi - internet i wifi. U cemu bi bio problem? Hvala

0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da se USB port može uključiti/isključiti u postavkama routera. (191.168.1.1)

HTC 8X :)
15 godina
neaktivan
Armagedon kaže...

Također imam problem sa sx763. Nakon šta uštekam usb stick u router ništa se ne dogodi. Probao sam reset routera sa usb uštekanim i ištekanim, uštekati drugi usb, sve isto. U sučelju routera ništa ne pise niti ledica na usb sticku svijetli.

USB moraš uključiti prije toga (i to potvrditi sa OK da ne bi bilo zabune).

What Andy giveth, Bill taketh away.
16 godina
neaktivan
Problem sa Gigaset SX763

USB je bio ukljucen kad sam sve ono probao, probao sam i file server ukljucit prije nego je USB detektirao išta, ali uvijek piše isto:

USB   USB: On    Off     Status: No USB device connected USB Printer: No USB printer connected

Probao sam log off, log on, refresh -  nis ne pomaže.

Pocinjem misliti da je ovo neka hardverska greska u routeru

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Onda imaš defektan modem. Ja svakodnevno koristim USB na svom sx763...

What Andy giveth, Bill taketh away.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice