Moj Siemens lagano gubi snagu, konstantno imam problema s pingom i wirelessom koji radi svakim danom sve sporije, kupio bih si novi modem koji će raditi na T-Com, a da ne moram njih zvati da mi daju neki svoj.
Zamolio bih za savjet.
Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zbog cega hoces kupovati router kada ce ti dati oni novi besplatno?
Zato što su njihovi trenutni modemi očajni, radije ću dati 300, 400 kn samo da dobijem kvalitetan proizvod.
Bolje da ne kupujes novi router koji nije od t-coma, budes dobio blok na user-u, pa ti se nece htjet spojit, a u ostalom svi routeri su cist ok od t-coma
Zato što su njihovi trenutni modemi očajni, radije ću dati 300, 400 kn samo da dobijem kvalitetan proizvod.
Imat ces problema spojit router jer su njihovi 100% tocno konfiguirani, ako hoces dobar router morat ces izdvojit vise od 300,400kn, ali stvarno nema potrebe jer su im routeri cisto ok. Napisi sta te muci kod trenutnog routera pa ce mo vidjet o cemu je rijec.
Imam Siemens 763X već godinama, uvijek sam bio s njim zadovoljan, no imam čestih problema s pingom, a wireless radi užasno sporo. U više navrata sam zvao T-Com da prijavim kvar, pa su oni restartali sustav na parici, no rijetko kad pomogne. Problemi su nastali prije nekih mjesec dana i sve je gore tako da mislim kako je vrijeme za novi modem.
Inače, jako mi je bitan port forwarding što 763 odrađuje odlično, a nisam siguran kako s tim stoje ovi novi T-Com modemi.

Ako želiš novi ruter od tcoma ili ćeš ih moliti ili ćeš ih malo zafrknuti.
Najbolje ti je da ugasiš pa upališ ruter par puta dnevno i tako tjedan dana. I nazoveš ih i kažeš da ti se ruter gasi sam od sebe i onda bi trebali poslati 'tehničara' da ti ga zamjeni.
moguce je da i nije do routera, vec ako imas u blizni vise bezicnih mreza onda ti dolazi do loseg pinga ili sporog downloada.. Probaj mijenjanje channela, ako i dalje ne bude radilo, budem ti ja prijavio smetnju da ti zamjene router. Inace drugi routeri od t-coma isto se daju fino portforwardat portove
Normalno da nije do rutera... nisu mu se pohabali zupčanici :) ...u elektronike nema starenja osim elektrolita a u ruterima nisu pod velikim opterećenjem pa je to čista rjetkost.
To što je lošiji WiFi je razlog što svaki dan ima sve više uređaja koji ga koriste u blizini ( mobiteli, tableti, smart-tv itd ) te stvaraju smetnje pogotovo ako pogode na isti kanal :(