Vjerojatno ste i vi primijetili - stalno se freeza kada gledam nešto iz videoteke i iz Snimalice.Moram ga resetirati a to traje.dali se i vama to događa itd...
MAXtv
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.591
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne više ... već jedno skoro godinu dana radi bez grešek... ali ovako
ja sam malo testiro .. jer imam prijemnika pun kur.c...
1.ovako.. siemensovi niš nevaljaju je da brže daljinski radi.. ali skika se friza na bilo kojem...
ciscov .. je odličan .. radi super.. je da je malo na daljinski trom ali ne šteka... (scientific atlanta je ciscov stb)
2.najbolji ruter koji radi s ciscom je siemens gigaset sx 763 i thomson tg 782 i .. možda čak i bolje radi siemens.. kojeg više nema..
daju sad opet gigasete.. ali ne siemensove pa su šrot teški.. piše na njima dolje proizvodi sagem.. i nisu mi nešto dobri.. max tv ne radi s njime naj naj.. izgleda loža elektronika...
o da ... da max tv ne šteka .. mora biti dobra linija.. moja je prefektna... žice od kuče do centrale nove...(dobor 2 godine..)ali to je novo... i sve je ok...
Sve valja ako je kombinacija ovakva.. inače cisco zna štekat s thomsonom speedtuch.. al ne značajno .. dok siemens u nekim slučajevima se neče bootat.. odnosno kaže da nije spojen s mrežom...
Tko može ovakštanabavit.. i da sve ljepo spojeno .. bez grešaka max tv je najbolji.. ne šteka .. ništa... sinanmalica... perfektna .. premotava.. radi sve u 16.. tko i videoteka..sve 5...
sinoć/danas je zaštekao oko 0:15 h
zovem--svi operateri zauzeti--pokušavam resetirati bezuspješno nekoliko puta, ne ide--zovem, ovaj put držim uključen poziv 35 min, svi operateri zauzeti--zovem ponovo ali se sad javljam tamo gdje se javljaju "zainteresirani" za max-tv uslugu--javlja mi se operaterka za 5 sec---pitam je što se "oni tamo" ne javljaju ?? jer mi ne radi Max tv---oprostite, nemojte se ljutiti, ne radi većini na području Osijeka---pa što ne puste snimku..obavijest da ljudi ne zovu bez veze---ne znam ja, ja radim na ovom odjelu--laku noć...laku noć.
max se "pojavio" oko 1:30
već sam pomislio da su svi s T-coma na gej prajdu.
xd.. pa koje im je boje logo firme vjerojatno...xd