Kako iskoristiti max-tv prijemnik? zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 13.623
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Kako iskoristiti max-tv prijemnik?

Kao sto sam naslov kaze, kako iskoristiti max tv prijemnik nakon isteka ugovora naime imam dva komada i neznam sta s tim dali mogu sluziti u neke druge svhe te dali je moguce nekako podesiti i hvatati neke hrvatske programe. imam internet od jedne wireless udruge ako sta moze pomoci.

Ako netko zna neka napise misljenje!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 304, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560

0 0 hvala 1
15 godina
Re: Kako iskoristiti max-tv prijemnik?

markotexas kaže...

Kao sto sam naslov kaze, kako iskoristiti max tv prijemnik nakon isteka ugovora naime imam dva komada i neznam sta s tim dali mogu sluziti u neke druge svhe te dali je moguce nekako podesiti i hvatati neke hrvatske programe. imam internet od jedne wireless udruge ako sta moze pomoci.

Ako netko zna neka napise misljenje!

Imaštemu, pročitaj pa ti možda sine neka ideja. Mi smo se poprilično trudili (neki više drugi manje) ali smo zastali. Svježa krv možda unese malo živosti.

16 godina

I mene bi zanimalo slicno....... imam doma dva Max TV prijemnika (jedan moj, drugi odnosno jedan noviji od djeda) i dva daljinska upravljaca... znaci, sve je ispravo, samo je jedan daljinac malo izlizan i nedostaje poklopac za baterije i sl.  Sad, radi se o istim modelima (barem tako izgleda, jedina razlika je u boji... sivi i crni), sada bih ovaj crni neosteceni daljinac spojio sa svojim starim Max TV prijemnikom koji sljaka normalno ali ne znam kako to srediti....

I na kraju mi jos ostane novi Max TV prijemnik i stari "izlizani" daljinac pa me opet zanima moze li to za sto posluziti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice