Takvima ko ti ni ne vredi nis objasnjavat, ja pricam gluposti sinek a popravljal sam vise skutera nek si ti videl...
Kaj ima bolje novi Runner, onak za takve klipane ko ti recimo 13" kotace, koji su ono gle cuda, bolje pokazali i pridonose boljoj upravljivosti i udobnosti skutera...ali ne tebe struja muci na 50ccm skuteru koja je btw tak jednostavna da se pitam zake bi ju uopce neko spominjal...
Ajmo dalje, svjetla, sic, kocnice i komande na volanu su napravljene kak treba, a ne na starim modelima...
Kad je rijec o masini, tu nema neke velike razlike, ima nesto sitno ali ne igra neku ulogu ak se odrzava skuter redovito.
I najvaznije, di ces ti ajde molim te kupiti posteni Runner a da je stari model i da nije 10 raskapan, da ga i kupis tu moras ulozit jos pola cijene da zamjenis dotrajale djelove,
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji su favorizirali stare krampove pored novijih i u ovom slucaju boljih modela...
I BTW serija iz 2006g je jos radena u Izaliji...ak vam to kak znaci...
Može linkovi sa njuškala šta se isplati kupit. Naravno, da se može registrirat. Molio bi te :)