Koji motor/skuter vozite? izdvojena tema

poruka: 672
|
čitano: 417.303
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Koji motor/skuter vozite?
ljubek kaže...
Ima taj tvoj kolega svoj servis ili nesto?

ne... to on samo ovak sebi i meni servisira... :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
15 godina
neaktivan
Koji motor/skuter vozite?

evo jutros polozio za a2

pitanje - koliko dode postena full kaciga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...

evo jutros polozio za a2

pitanje - koliko dode postena full kaciga?

ovisi sta podrazumijevas pod postena? imas ih po 1500kn a imas i po 4-5k... odes na neku web stranicu na kojoj se prodaju kacige i oprema pa sam odlucis sta ti treba i kolko novaca mislis potrosit...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
Nemoj ni pocet vozit motor ako ides sto jeftinije proc za kacigu,ona ce ti mozda spasit zivot ;)

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naravno, al ne treba mi pretjerivat
15 godina
neaktivan

Zašto ne? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

najskuplje ne mora znacit uvijek i najbolje ;) kacigu je najbolje probati, da vidis jel ti pase po obliku, velicini itd... ja se slazem da se ne pretjeruje s cijenom osim ako bas lezis na parama, al nemoj bas uzet ni neku srot kacigu za 500-600kn... kaciga glavu cuva... al necemo ovde o tome jer je {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Lajkaj stranice trgovina moto oprema na Fejsbuku,ja sam uzeo za 800 kuna Nolanicu N80 ( ili 82 ),a inace dodje oko 2.000-2.500 KN.

Inace,na kacigi se ne stedi,barem jos goretex jakna sa protektorima,postene rukavice i bubreznjak :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znaci da se nac na velikim popustima?

vjerojatno cu i skuter kupovat poslije lita,

pa mozda i padnu cijene ostaloj opremi

imas par tih stranica za preporuku?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 10:58 (apoteka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel tko dobar majstor da zna spojit svijetla na loncin 125cm3 motor ? :)

Respect to 191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
apoteka kaže...

znaci da se nac na velikim popustima?

vjerojatno cu i skuter kupovat poslije lita,

pa mozda i padnu cijene ostaloj opremi

imas par tih stranica za preporuku?

Motormanija,Motooprema AMD ,ako imas koga u Svicarskoj moj kolega je na aukciji uzeo Carbon Shark kacigu koja dodje oko 3-4 tkn za 600 kuna,gledaj talijanski Ebay,ima predobre opreme za siću :)

15 godina
neaktivan

vidim dobre komentare na ls2 kacige, kao dobar omjer ulozeno/dobiveno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
apoteka kaže...

vidim dobre komentare na ls2 kacige, kao dobar omjer ulozeno/dobiveno

da,to sam i ja citao,evo malo vise ovdje ili ako te zanima pitaj ;)

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,22253.msg3976615/boardseen.html#new

15 godina
neaktivan

gledao sam i te sharpove testove

one najjeftinije imaju 4/5

samo bi mi jos bilo dobro da imaju neku zastitu od magljenja

imaju i jastucice na napuhivanje (skuplje) i obloga se moze skinuti

iako mi je to sve novo, cini mi se da ce pasti ff351 ili ff358 ako bude akcija

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo mog obećanja, da kad stavim rezonantni auspuh da ću snimiti ubrzanje/krajnju..

Oprostite zbog seksa sa kamerom pri kraju klipa{#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

Sad se osjecam cudno xD

Vozim 08 kymca xcitynga 250  imam kacigu koja je u metrou kostala 499 kn xD

#yolo
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja trenutno imam scorpion exo vx-17... iz slovenije, bila na nekom popustu jeftino dobio...

nego jel moze neko meni pomoc oko onog karburatora za zongshen bull 250?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trenutno imam SpeedFight 2 i stavio sam na njega LeoVince TT auspuh. Sada me interesuje koje rolnice (utezi variomata) staviti da bi izvukao iz njega maksimum? Promjenom auspuha sa serijskim rolnicama start mi je slab, ali brzina nije losa. Uz brdo slabo vuce, bolje je isao sa serijskim auspuhom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Almin94 kaže...

Trenutno imam SpeedFight 2 i stavio sam na njega LeoVince TT auspuh. Sada me interesuje koje rolnice (utezi variomata) staviti da bi izvukao iz njega maksimum? Promjenom auspuha sa serijskim rolnicama start mi je slab, ali brzina nije losa. Uz brdo slabo vuce, bolje je isao sa serijskim auspuhom.

kupis set rolnica koje stavljas sebi to jest "stelujes" stavis neke lakse od serijski i trebao bi dobiti bolji start.

Promjenis remen stavis od kevlara...to je nesto pocetno

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
14 godina
protjeran
Prilika kaže...

Meni je zx bil preotvoren na stocku i trebalo mu je dosta do nekih 50 km/h. Onda sam stavil Yasuni R i preporodil se. Kasnije sa Polinijem je također odlicno radil.

16 godina

pozdrav svima,prije mj dana sam kupio speedfight 2 i skuter ima na sebi svašta vanserijskog,gilanelli auspuh,gljivu neku,dellorto 19,rolice 6g,žuti federi kvačila,ide oko 85.

sve je ok al troši mi više od auta,oko 7l čak!

htio bi to smanjiti al i buku jer gljiva je prenapadna za mene pa sam mislio staviti serijski airbox i unutra malossi i manju diznu,sad je unutra 80.

dal neko zna kak se štela taj fergazer?sad mi je smjesa na dva puna kruga otvorena i svječica ima boju čokolade,to bi trebalo biti ok al još me zanima kako se štela sa iglom,podizanje/spuštanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I mene bi zanimalo štelovanje.. ali nema niko da objasni, jedino da nosim majstoru i da se natežem s njim..

Inače ima skoro pa sve serijsko, jedino mozda lakse rolnice da je stavljao prosli vlasnik, ja sam još zx stavio i ide 105(čitaj 90GPS) {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
skrba kaže...

pozdrav svima,prije mj dana sam kupio speedfight 2 i skuter ima na sebi svašta vanserijskog,gilanelli auspuh,gljivu neku,dellorto 19,rolice 6g,žuti federi kvačila,ide oko 85.

sve je ok al troši mi više od auta,oko 7l čak!

htio bi to smanjiti al i buku jer gljiva je prenapadna za mene pa sam mislio staviti serijski airbox i unutra malossi i manju diznu,sad je unutra 80.

dal neko zna kak se štela taj fergazer?sad mi je smjesa na dva puna kruga otvorena i svječica ima boju čokolade,to bi trebalo biti ok al još me zanima kako se štela sa iglom,podizanje/spuštanje?

Imas dva sarafa tam gde ti ulazi sajla na fergazeru i kad to odsarafis otvoris poklopac. Izaci ce ti igla i valjcic na kojem je igla pricvrscena skupa sa sajlom. Mislim da moras osloboditi i sajlu od gasa(ne znam sad na pamet), ali to je sekunda posla.

Ispod toga ti je odma dizna koju jednostavno odsarafis i stavis drugu. Ak imas malo mota za to, nije nikakav problem. 

Ljudi rade gluposti i onda ocekuju cuda od skutera. Kad pocnes, nema stajanja, to je ko zacarani krug.

Najbolje je staviti 70 ccm neki kit, auspuh i gotovo. Samo ce ti masina krace trajati, to valjda znas.

Ili ak imas para, onda pravac Italija, pa nek ga Polini cjelog preradi.

13 godina

Pozz... ovako cuo sam i procitao na nekoj stranici da je donesen zakon u zemljama EU da mozemo i sa B kategorijom voziti skutere do 125 ccm3 i 11 ili 15 KW dali je to tocno ? 

i sorry za temu nisam znao di da pisem....

Thx !

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Ne.
Svi smo mi Mentalist.
16 godina
razermario kaže...

Pozz... ovako cuo sam i procitao na nekoj stranici da je donesen zakon u zemljama EU da mozemo i sa B kategorijom voziti skutere do 125 ccm3 i 11 ili 15 KW dali je to tocno ? 

i sorry za temu nisam znao di da pisem....

Thx !

Ne,nista od toga,u nekim zemljama EU se moze,u Hrvatskoj je krenula peticija i inicijativa za time,ali nazalost nista od toga.

15 godina
neaktivan

jedino sta bi bilo dobro da se napravi zakon da bude kao u njemackoj... za a2 kategoriju, jednostavno kupis npr yamahu r6 i stavis blokadu na 25kw i vozis... kod nas je to nemoguce, jer je netko od preuzvisenih doneo neki blesavi zakon kojim a2 kategorijom mozes upravljat motociklima do 35kw ali ne mozes stavit blokadu na recimo upravo tu r6 koja ima 80-ak kw... znaci ni jedan motor koji ima izvornu snagu vecu od 69kw ne mozes vozit iako si stavio blokadu na 35kw... neznam bas dobro objasnit, al valjda kuzite sta hocu rec :D bezveze je, kao da je bitno jel motor prije imao 50kw ili 100kw, nakon stavljanja blokade ima 35 i gotovo... meni to ne ide u glavu zasto ga toliko kompliciraju... nadam se da ce se nasi motoristi u saboru ugledat na svabe ;)

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trebali su stavit jednu kategoriju za skutere i maxi skutere do nekih 250 kubika i drugu kategoriju motori pravi i gotovo. A ne 48 kategorija, ono za svaka 2 kw nova kategorija. Ne kuzim ako nema tog kod auta di je logika da to ima kod motora.

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma sve je to zbog novaca, pljackaju narod lopovi...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

ah koji shit... ja sam polozio ima skoro 2 mijeseca... al nazalost samo za B kategoriju... a posto sam 20 godina nije mi fora sada polagati za 125 ccm3... kada sa 24g. mogu za sve... a od 50 ccm3 sta imam skuter mi je pre spor... ****** hrvatska

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice