Volio bi svog u2412m i u2311h stavit na zidni stalak. Dakle oni VESA stalci. Da li toga ima nabavit kod nas?
Zidni nosac za 2 ekrana?
- poruka: 10
- |
- čitano: 3.160
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam svoj tv stavljen na stalak, kupio u obližnjem dučanu , nekih 300 kn je došao,
Jel ti nije lakše stavit 2 stalka za svaki tv posebno, nego 1 stalak za 2 tv-a? Mislim da je praktičnije :S..
Ja imam svoj tv stavljen na stalak, kupio u obližnjem dučanu , nekih 300 kn je došao,
Jel ti nije lakše stavit 2 stalka za svaki tv posebno, nego 1 stalak za 2 tv-a? Mislim da je praktičnije :S..
Pa da, ja i tražim onaj mount koji se zavida na zid i onda ima 2 ruke lijevo i desno, svaka za jedan ekran. Znam da to vesa proizvodi i da su moji dellovi kompatibilni s time
Tražim nesto kao ovaj u gornjem lijevom kutu. Ali ne da bude kao stalak koji stoji na stolu nego da se zavida u zid:
http://www.barcodebasics.com/Images/Planar/Dual_Monitor_Stand.jpg
mene zanima jel moze ovo na mog dell u2312hm i jel se moze micat kut gore i dolje i ljevo i desno
Da,oni su ti svi VESA kompatibilni. Ljudi masivno kupuju te nosace za njih.
Ja sam na ovo prvo bacio oko. Nije pretjerano priljubljeno u zid i ima dosta fleksibilan zglob. 2 ovakva za moje 2 bebice i bilo bi ludilo :D
da da :D ako uzmes kojim slucajem baci mi par slikica na pm
da da :D ako uzmes kojim slucajem baci mi par slikica na pm
Bacit cu ali moram jos razmislit