Zanima me dali je ovo moguće izvesti, da je monitor u drugoj prostoriji, ali na jednom računalu.
Tj. monitor, bežićna tipkovnica i miš bi bili u susjednoj prostoriji, a računalo bi bilo u drugoj prostoriji.
Zanima me dali je ovo moguće izvesti, da je monitor u drugoj prostoriji, ali na jednom računalu.
Tj. monitor, bežićna tipkovnica i miš bi bili u susjednoj prostoriji, a računalo bi bilo u drugoj prostoriji.
samo s adekvatnom opremom...http://www.amazon.com/s?ie=UTF8&page=1&rh=i%3Aaps%2Ck%3AWireless%20Hdmi
TNX, ali postoji "problemčić", monitor koji planiram iskoristiti ima VGA konektor, jedino ako nabavim negdje VGA to HDMI konvertor.
TNX, ali postoji "problemčić", monitor koji planiram iskoristiti ima VGA konektor, jedino ako nabavim negdje VGA to HDMI konvertor.
vga daje analogni signal i nemoguće ga je prebacit na digitalni hdmi signal (barem bez konvertera,koji koštaju i do 400kn)
p.s. zar nije lakše dovest kabel i sakrit ga?
Da, ali zar nebi bilo gubitka signala ako ja provućem 10m VGA kabel?
Da, ali zar nebi bilo gubitka signala ako ja provućem 10m VGA kabel?
ja sam spajao 15metarski vga i slika je bila odlična,tj. ista kao na dvometarskom vga kablu,sad ili je to do kabla ili do njegove izolacije,ne znam...
Ajde naručiti ću 10m (ili manje, izbušit ću rupu u zidu xD) pa da vidim, nije nešto skupi VGA pa ono da probam xD
Hvala ti puno!