Wireless monitor

poruka: 7
|
čitano: 765
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Wireless monitor

Zanima me dali je ovo moguće izvesti, da je monitor u drugoj prostoriji, ali na jednom računalu.

Tj. monitor, bežićna tipkovnica i miš bi bili u susjednoj prostoriji, a računalo bi bilo u drugoj prostoriji.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Wireless monitor
Deawood kaže...

Zanima me dali je ovo moguće izvesti, da je monitor u drugoj prostoriji, ali na jednom računalu.

Tj. monitor, bežićna tipkovnica i miš bi bili u susjednoj prostoriji, a računalo bi bilo u drugoj prostoriji.

samo s adekvatnom opremom...http://www.amazon.com/s?ie=UTF8&page=1&rh=i%3Aaps%2Ck%3AWireless%20Hdmi

13 godina
odjavljen
Wireless monitor

TNX, ali postoji "problemčić", monitor koji planiram iskoristiti ima VGA konektor, jedino ako nabavim negdje VGA to HDMI konvertor.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...

TNX, ali postoji "problemčić", monitor koji planiram iskoristiti ima VGA konektor, jedino ako nabavim negdje VGA to HDMI konvertor.

vga daje analogni signal i nemoguće ga je prebacit na digitalni hdmi signal (barem bez konvertera,koji koštaju i do 400kn)

p.s. zar nije lakše dovest kabel i sakrit ga?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 21:15 (kivic15).
13 godina
odjavljen
Wireless monitor

Da, ali zar nebi bilo gubitka signala ako ja provućem 10m VGA kabel?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Da, ali zar nebi bilo gubitka signala ako ja provućem 10m VGA kabel?

ja sam spajao 15metarski vga i slika je bila odlična,tj. ista kao na dvometarskom vga kablu,sad ili je to do kabla ili do njegove izolacije,ne znam...

13 godina
odjavljen
Wireless monitor

Ajde naručiti ću 10m (ili manje, izbušit ću rupu u zidu xD) pa da vidim, nije nešto skupi VGA pa ono da probam xD

Hvala ti puno!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice