USB na monitoru

poruka: 6
|
čitano: 8.378
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
USB na monitoru

USB za upstream?

Sta ce usb na monitoru?

Imam Philipsa 220CW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: USB na monitoru

Da gledas slike na televizoru

16 godina
RE: USB na monitoru
Dolo kaže...

USB za upstream?

Sta ce usb na monitoru?

Imam Philipsa 220CW

Za ono za što služi bilo koji USB na računalu.
Da bi ga mogao koristiti najprije moraš odgovarajućim kabelom povezati monitor s računalom.
16 godina
neaktivan
USB na monitoru

Ok thx!

Imao sam prije samsunga BW206 pa nije imao usb.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
USB na monitoru

ja imam USB na monitoru (Dell p2211h) i imam taj kabel koji povezuje monitor i komp ali ponekad mi kad uštekam USB u monitor uopće neće prepoznat USB ili kad nije uštekan usb ni niš drugo taj kabel koji povezuje komp i monitor kako bi mi radio usb piše da je unrecognized i da hoću uštekat USb nemogu jer taj kabel kao da nije spojen a ustvari je spojen dal je to do kabla ili do nećeg drugog ???

edit: onaj ko ima win7 zna da se ćuje onaj neki zvuk kad se ušteka USB u komp e tak ovaj kabel prvo se ćuje zbuk kao da sam ga ušteko i za par sekundi kao da sam ga odšteko i tak stalno 

limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 16:22 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: USB na monitoru

Obicno se radi o USB razdjelniku....

OIno, da sa jednog USB-a dobijes 2, 3, 4....

I niuje spojeno na elektroniku monitora, sasvim nezavisni uredjajcic smjesten u monitor.

Nema cak ni napajanje, pa se mogu koristiti samo uredjaji koji zahtjevaju manje struje ili imaju vlastito.

Recimo skener, printer, dok recimo vanjski disk bez dodatnog napajanja ne radi....

Izrada internet stranica - http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-izrada-internet-stranica-najpovoljnije/91529.aspx
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice