Slika na lcd tv

poruka: 11
|
čitano: 3.766
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
velicina Slike na LCD tv-u

pozz ovako imam jedan problem, imam samsungov monitor T220, i samsungov LCD tv spojen preko HDMI kabla, problem je taj sto mi je slika na tv-ju mala tj nije od ruba do ruba kako god namjestio na duplicate, excrend. prije dok sam imao win xp bilo mi je sve ok, sad sam instalirao win 7 ultimate, Hvala

ivan.buti@gmail.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: velicina Slike na LCD tv-u

trebalo bi promijeniti postavke overscana u ati ccc-u, pa će se slika ravnomjerno povećavati u visinu i širinu slike, odnosno uz rubove televizora.

evo i kako bi to trebalo napraviti:

Based on the navigation system contained in the ATI Catalyst Control Center window, do one of the following:

Navigation menu—From the display palette on the Desktops & Displays page, click the desired TV, and then click Configure in the context menu that appears.
Navigation tree—From the tree in the Graphics Settings tab, expand TV Properties.
Click Adjustments.
Move the Underscan/Overscan slider to adjust the overall size of the image on the TV. Use this slider to adjust any visible black borders around the edge of the image.
Note: The slider is not available for TVs configured to use a custom or the default optimized timing mode.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 18:20 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

pokusavam nac te postavke ali ih nema

ivan.buti@gmail.com
16 godina
neaktivan

imaš li bilo kakve postavke u ati ccc-u gdje se može povećavati slika? uglavnom, na taj način bi se to trebalo podesiti, možda imaš na daljinskom od tv-a kakva podešavanja širine slike i slično..

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 20:46 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

ma sve zivo pokusao jedino kad smanjim na 750p sliku onda je veca al slika je zrnata, a na 1080p je savrsena al fali 2.5cm sa svih strana, a lcd-tv ne dozvoljava zoom na av-u

ivan.buti@gmail.com
16 godina
neaktivan

već sam bio naletio na slične upite, i to su uvijek problemi s atijevim karticama. do sada još nisam vidio probleme s nvidijim po tom pitanju, ja recimo imam nvdijunu karticu koja radi bez problema u kombinaciji s lcd-om. uglavnom, nije stvar u televizoru, sto posto nego u atiju. jel imaš zadnje drivere za karticu?

daj pogledaj da li ti ovo pomaže http://techhelpbot.com/content/how-change-options-ati-radeons-overscan-or-underscan

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 20:57 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

evo sve radim kako pise al nemogu pomicati overscan

ivan.buti@gmail.com
16 godina
neaktivan

probaj stisnuti identify da ti prepozna displaye.

16 godina
Slika na lcd tv

Ja sam imao isti problem i uspio sam ga riješiti.

1. Otvori Catalyst

2. U izborniku Graphics odaberi Desktops and Displays

3. Pri dnu nađi telku i stisni trokutić (slika)

4. Klikni Configure

5. Odaberi Scalling Options

6. Podesi ( npr. meni je najbolje 5%)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 22:30 (Spyware).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Slika na lcd tv
Spyware kaže...

isto to ima gore u linku kojega sam mu dao, ali kaže da ne može pomicati onaj klizač..eh da..

15 godina
neaktivan
RE: Slika na lcd tv

e rijesio sam problem, jednostavno lcd monitor i lcd tv nemogu zajedno radit moram jednog iskljucit, pa cu tako i radit, kada gledam film, iskljucim monitor, a na tv-u savrsena 1080p rezolucija savrsena Smijeh, nije neko rijesenje, al zasad je jedino, hvala svima na pomoci, Namigiva

ivan.buti@gmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice