Savjeti i Pomoć pri kupnji monitora

poruka: 3
|
čitano: 1.698
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima

Pročitao sam dosta postova o monitorima na ovom forumu i hvala vam puno toga mi je jasnije.

Jedna stvar me još zanima.

Kupujem monitor po mogućnosti 22" (znači što manji sa full HD rez. aj moze i 23").

Biti će spojen na graf HD 6850 , ja bi ga spojio preko HDMI (pozeljan HDMI)

E sad mene zanima dali se isplati spojiti preko HDMI jer bi spajao slusalice i mic na ekran , ili je bolje to sve spojiti DVI pa slusalice i mic direktno u komp. ??

A ekrani koji me zanimaju su sa IPS panelima ,znaci da ima HDMI (ili ako je bolja varijanta preko DVI onda moze i bez HDMI) , zvučnici ? opet dali ima hdmi ili ne.

Ekran bi služio svakodnevnom surfanju i igranju igri.

I naravno nemojmo se razbacivati parama , u danasnje vrijeme stezemo remene

Molio bi sugestije i prijedloge

Unaprijed zahvalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Savjeti i Pomoć pri kupnji monitora

Uglavnom

Guglajući dosao do saznanja da su ovi "cheap" IPS paneli u većini E-IPS , koji se nisu bas pokazali kod input laga i ghostinga.

A recimo ViewSonic vx2253mh koji ima TN panel , izvrstan monitor što se tiče laga i ghosta .

Znači za gejmanje opet TN dolazi u obzir , ili te stvari običan korisnik (kao ja ) neće niti primjetiti??

Druga stvar  , (guglajući naravno ) došao do saznanja da neki od meni zanimljivih monitora imaju problema sa prikazom slike sa HDMI (manji text ,itd..)

Tako da se odgovor nameće sam od sebe (koji monitor kupiti) , i vrlo vjerojatno će to biti DELLU2312HM  koji također ima e-IPS panel ali sa izrazito malim input lagom.

Eto malo trazenja po netu čovjek nešto i nauči {#}

14 godina
neaktivan

i jesi kupio monitor? i koji?

ja isto kupujem novi monitor i odlučio sam se za dell U2312HM. ali nema HDMI.

pa bi lijepo molio ako ko zna koji samsung monitori 23" imaju ips panel sa HDMI konektorom. može i 24".

nigdje nisam našao podatak da piše koji samsung ima ips panel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice