Puno crvene boje na monitoru

poruka: 6
|
čitano: 6.075
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

imam malo stariji lcd monitor i sad mi se pojavilo puno crvenila na monitoru pa me zanima dai se to moze kako rijesiti ovako manuelno da se ne nosi u servis ako moze i ako neko zna bio bih zahvalan na pomoci hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prije svega provjeri da li ti je kabel dobro utisnut u monitor i u grafičku karticu. Probaj promijenit kabel ako imaš rezervni, pa vidi sa njime. Možda se neki pin na kablu svinuo ili puknuo.

Znalo se meni na poslu dešavat kod spajanja laptopa sa LCD projektorom da je boja crvenkasta, plavkasta ili zelenkasta. Uvijek bi pomoglo mjenjanje kabla ili provjera da li je sve dobro sjelo na svoje mjesto.

U najgorem slučaju ti je ili kartica počela krepavat ili monitor. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Puno crvene boje na monitoru

pokusat cu da zamjenima kabel pa da vidim kakvi ce rezultati biti

14 godina
neaktivan

Možda imaš u postavkama monitora ili kompa koliko će koje boje biti (Red-Green-Blue) .Probaj to provjeriti.Npr ako je crvena do kraja a druge dvije slabije jasno da će prevladavati crveno. 

PS. Kak misliš crveno,crte, općenito ili?

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako kojim slučajem imaš neki drugi monitor, probaj na njega spojit sa starim i novim kablom. Ako sve radi, onda najvjerojatnije da LCD krepava.

Imaš na netu podosta po tom pitanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

To ti je znak da ti je monitor počeo lagano krepavati (pod uvjetom da je sve dobro spojeno).

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice